Ja pewnie będę w pierwsze dwa dni, bo nie lubię neidzielnych tłumów. Ciekawa jestem bardzo programu i samej imprezy, organizatorzy mają wielkie ambicje, więc liczę na dobry poziom 🙂
Ja sie napewno wybieram 🙂Jesli termin będzie taki jak podajecie to jestem na 1000% bo nie będzie kolidowało z moja szkołą. Byłam juz dwa razy i w tym roku tez jade. Niewiem w który dzień i na jak długo... Ostatnio niestety musiałam zostać sponsorem dla 3 osób!!!Bo nikt nie chcial ze mną jechac...ehhmm Ciekawe jak ceny biletów wtym roku? Ktos sie orientuje? Jest juz wogóle jakas oficjalna informacja o Torwarze?
Też postaram się być 😉 W tamtym roku nie dałam rady być, ale przez wcześniejsze 3 lata byłam i mi się podobało🙂 Wracało się potem do stajni i od razu chciało się coś robić z koniem 😀
Przyjechalabym, ale musialabym leciec do Gdanska i tluc sie do Wawy z domu - bilet do Gdanska w obie strony 36 funtow, do Wawy 96 🙄 Ktos z Gdanska lub okolic jedzie w sobote rano? Bo nie wiem, czy od nas ekipa nie pojedzie juz wczesniej...