dla mnie jak najbardziej pasuje :pijacy: mam tylko nadzieję że nic nie wykwitnie po drodze ,bo ostatnio różne rzeczy lubią wykwitać.. 🙄
sznurka,niech więc się jeszcze wypowie ta strona, której w oczy coś kole 😎 ja problemu nie widzę, zaś w druga stronę patrząc ani fixxer ani kara ze mną problemu nie mają , 777 raczej też za dużych nie ma 😉 zaś reszta.. niech sama przemyśli 😉
fixxxer12,kara107, wybaczcie za brak odzewu co do dzisiaj ale nie miałam już sił fizycznie i psychicznie 😡
btw. fixxer, kara, może by tak jeszcze nasze ulubione matki polki zaprosić? sztuk dwie jak dobrze liczę 😉 + anna b. , dziecko przodujące oraz ewelina?
no to piątek macie propozycje gdzie ? no i ile osób sznurka , kara107 , fixxxer12, proti, ja, k_cian może jutro się jeszcze ktos przyłączy wawrzyniec co prawda ma kawał drogi ale ostatnim razem mu to nie przeszkadzało 😁
jeśli ktoś nie może przeżyć chociażby takiej błachostki, że napisałam na forum, iż cieszę się że stoję w stajni ze świetnymi warunkami i truje o tym, oraz o tym jakie to głupie ect.na pw innym, totalnie postronnym osobom to sory, ma problem 😁 a to tylko jeden przykład 😉
kabbi, co jak co, szczerość w twoich "ustach" brzmi jak świetny żart 🤣
dla mnie eot
fixxer, kara, dzwonię dziś do matek polek odnośnie piątku 😅 (chociaż pewnie aga jeszcze nie wydobrzała na tyle by wyjść na miasto :icon_rolleyes🙂
nie ten weekend kochani, nie ten 😕 Jadę do stolicy na Walne Zebranie Członków Zw. Hod. Koni Fryzyjskich w Polsce, a to dla mnie najważniejsze "służbowe" spotkanie w roku. Mam jednak nadzieję, że to pierwsza taka integracja Podlasian w tym roku, ale nie ostatnia. Na kolejną piszę się jak najbardziej. Świetny pomysł 777 fixxxer12 dzięki za info o przyczepce 😉 A można prosić o jakiś nr tel na pw do tego Pana?
Co do szczerości to kto jak kto ale t nie powinnaś innych oceniać i się nawet wypowiadać i jak widzę to delikatne sugestie na ciebie nie działają (tj pominięcie przy wypisywaniu osób chętnych i mile widzianych) więc sznurka napisała ci w prost a ty dalej nie możesz w to uwierzyć że są tacy co ciebie nie trawią
no na reszcie - bez kłótni ciesze sie a propo antypati co niektórych osob to powiem tylko tyle ze skoro bedzie nas troszkę to moga tak usiąśc aby sie nie widzieć ja tam sie uparłam i chcę iść
777, i bardzo dobrze, ja także zamierzam się wyśmienicie bawić 😉 a z victorii będzie z tego co się orientuję prócz naszej 4 jeszcze 5 osób + ania , więc łącznie 10 osób
sznurka super!! fajnie by było gdyby dziewczyny też wpadły 🏇 hm...kto jeszcze jest voltowo podlasiowy? Czarka chyba wyjeżdża(tak k_cian?) więc odpada. Mi też koło 20 pasuje, bo muszę z koniną wszystko zrobić, a trochę mi to czasu zajmuje (czytaj-z domu wyjechałam o 16, a dopiero wróciłam 😀 )
btw. nie przeszkadzałoby Wam jeśli byłabym kawowa, a nie piwowa? 😁