morwa możesz do mnie i masz spokojnie jeszcze trochę czasu 😉 jak mówiłam, wstępnie marzec, nie wcześniej a pytanie jeszcze kiedy będzie jej pasował termin
wczesniej u nas byly tylko 3 drewniane boksy robione z desek i (r)zerdzi ( tam gdzie stoi nerwina ) ale wlasciciele kupili po rozbiorz studziankowej stajni boksy, ktore w niedlugim czasiezostaly zamontowane 😉
tez zauwazyliscie ostatnio duze zapotrzeboanie na miejsca w pensjonacie?
wawerek to nie do końca tak, że wybudować i hop siup - zauważ że w niektórych stajniach są puste miejsca tak jak pisze margaritka, nie sposób poprostu wybudować,tu rozchodzi się już o jakość usług 😉
ok ok, chodziło mi o stajnię pensjonatową, a nie jakiś kurnik /nie uwłaczając/ Myślę, że jest to jakis sposób na biznes. Oczywiście trzeba dysponować lub mieć na oku ziemię - dużo ziemi, no i kaskę - dużo kaski 😎
A ja sie pochwale że i u nas nie ma wolnych miejsc :P ale nie z powodu nadmiaru koni hotelowych chodz mamy ich juz az 5 ;D jesli ktos chcialby kupic konia po atrakcyjnej cenie zapraszam do Kraśnian!
Kabbi z tego co mówił dziś kowal Gienio, to pare miejsc jest 😉 Jurowce, Grabówka i jeszcze gdzieś(nazwy nie pamiętam...) wiadomo kwestia tego, co kto potrzebuje mi do szczęścia brakuje dobrego trenera, który jest zawsze pod ręką. bo raz kogoś zaprosić to nie problem, gorzej, że większość z nich nie ma czasu na regularne przyjazdy...