http://agrokompleks.biz/inne,11,pl.html polecam! maja otreby, mielona kukurydze, wyslodki, srute slonecznikow, sol oraz baardzo fajne pasze (3 rodzaje) w super cenach.
Rita oni mesz robili już kilka lat temu. Super sprawdzał się u mnie 🙂 Później przestali, bo nikt tego nie kupował 😉 Słaba reklama niestety. Ale produkty mają super.
Czy byłby ktoś zainteresowany masażem całościowym u pani Pauliny Puchały? Trzeba zebrać grupę minimum 5 koni. Najbliższe wolne terminy to 13-14 maj, albo 27-28-29-30 maj.
Proszę wybaczyć post pod postem, ale sprawa ważna. Jest możliwość przyjazdu Pani Pauliny Puchały do masażu. Trzeba zebrać grupę 5 koni na masaże całościowe, są już 3, może ktoś jeszcze ?
mam pytanie, przy wyjeździe z Bstoku na Lublin po lewej stronie jest stajnia, czy tam są normalne jazdy? albo jakieś wyjazdy w teren? warto? chciałabym chłopa kiedyś wyciągnąć na konie, skoro już w tym Bstoku stacjonujemy 🙂
hmmm mi się kojarzy stajnia po prawej stronie jadąc z Białegostoku, a po drugiej stronie ulicy mają chyba pastwiska, coś kiedyś słyszałam, że ktoś ma tam głównie arabki, jazdy ponoć też swego czasu prowadzili... ale ręki nie dam uciąć 😉