powiem tak, jak wygląda dokładnie podłoże na wiosnę i latem - nie wiem, bo jestem tutaj od listopada. ale zanim spadł śnieg, to trawka jest na każdym z wybiegów🙂 na jednym, jest część obok wanienek z wodą, gdzie jest błotko, ale reszta to trawka😉
Może ktoś ma jakieś zdjęcia z tamtego rajdu w Gieniuszach (data na zdj) inne, niż te co są na stronie klubu ? 🙂 Szukam zdjęć Parysa, ciemnego konia po prawej. 😉
Drodzy Podlasianie Jeżeli byłby ktoś zainteresowany paszą Eggersamnn jesteśmy do dyspozycji( możliwość próbek) Mniej więcej co 2-3 tygodnie mamy u siebie J.Płatosa jeżeli jest ktoś chętny na treningi prosimy o kontak. Już teraz zapraszamy na zawody majowe. Pozdrawiamy🙂
Witam, Mam pytanie czy w okolicy Białegostoku jest ktoś kto zajmuje się dopasowywaniem siodeł? Ktoś kto mógłby przyjechać i ocenić siodło na koniu? Dziekuje za informacje :kwiatek:
W okolicy Białegostoku nie ma nikogo, kto zna się na dopasowywaniu siodeł, a zaprosić kogoś z dalszych okolic też graniczy z cudem, albo kosztuje kosmicznie drogo
[quote author=Daniella_283 link=topic=434.msg1389195#msg1389195 date=1335906438] Może ktoś oferuje stanówkę ogierem kn (lub hc, coś w tym stylu, do pokrycia rudego kn) u nas na Podlasiu ? 🙂 [/quote]
Pieńki są prawie 40 km od Białegostoku więc ciężko to określić mianem "pod" 😉 . Informacji aktualnych niestety nie posiadam, ostatnio byłam tam 6 lat temu.
Ktoś się wybiera na IX Dzień Konia na Podlasiu dziś w Pomigaczach ? Jak ktoś będzie to proszę o wrzucenie zdjęć, ja niestety nie mam jak tam się dostać.