A co powiecie na SIOUX na Rynku Kościuszki? Moge zarezerwować miejsca. Fajny klimat i mozna pogadać bo nie za głośno. Ta sobota czy następna i ile osób chętnych?
777, to mierz na nią derkę swojej starej, sprawdź jak ten rozmiar na niej leży i bierz taką samą/większą/mniejszą ale ten sam model, skoro aż taki problem z rozmiarami innych modeli innych marek
no niestety ale derka z orchidei jest bez szwa na grzbiecie i juz sie inaczej układa niby dobra ale jednak troszkę jeszcze za duża no nic zobacze czy sie da te derke po raz drugi wymienic na 155 a jak nie to przezyjemy jakos ten sezon w tej a na wiosne bedzie wyprzedaż
Właśnie, bo od jakiegoś czasu zero odzewu 😉 Ja idę, traktuję to jako pożegnanie 😀 na razie zdeklarowali się: fixxxer, wanda, k_cian, ja, myślę, że wpadnie też kilkoro koniarzy, którzy nie są na r-v Yasmine, zawitasz? dobrze by było, jakby pojawiły się deklaracje, żeby było wiadomo ile rezerwowac 😉 (pamiętacie jak ciasno było rok temu)
no coż a mi bardzo przykro ze nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu niestety stajnie codziennie mi śnieg zasypuje a odkopanie zajmuje duzo czasu mam juz dosc tego sniegu rano o 8 odsniezyłam a o 11 nawet nie było widac ze odśniezane 😤
777,sznurka, po prostu trzeba będzie zrobić kolejne spotkanie, jak pogoda się poprawi. myślę, że wszyscy są chętni na powtórkę 😎 , a w większym gronie jeszcze fajniej 🏇