No babeczki spotkanko pierwsza liga. Wiem ze pierwsze ale mam nadzieje ze nie ostatnie. Chyba ja i kara 107 do domu jako ostatnie dotarlysmy bo jeszcze pod blokiem ciekawe tematy zostaly poruszone.
no właśnie 🙁 rozmawiałam z margaritką za Twoimi plecami ale byłyście z kamilą pochłonięte rozmową więc nawet nie przerywałam.. ale nadrobimy, ja z zielonych wzgórz więc w każdej niemal chwili można na kawkę do sponti się wybrać 😎 co Ty na to?
co wy wszyscy z tym sponti ?:P w poniedzialek sie nagadamy 😁
oj wątpię czy się nagadamy, bo od 20 do 2 w nocy gadałyśmy i się nagadać nie mogłyśmy 😁 dajcie znać o której wpadniecie 😉 ja się cieszę z tego spotkania, bo mogłyśmy pogadać szczerze i od serducha :kwiatek:, a nie jak np na zawodach ogólnie, o wszystkim i o niczym. i wielkie podziękowania dla 777, że zapodała pomysł :kwiatek:
witam witam ja wczoraj jakoś zaniemogłam nie wyspana i głowa bolała 🙁 waśnie wstal 😁 do 2 siedzilaysmy ja wanda gosia(kara 107) proti i 777 😁
byście siedziały do rana gdybym nie zaczęła marudzić ze już późno i spać trzeba 😁 ale było na prawde super 🙂 😅
i wielkie podziękowania dla 777, że zapodała pomysł :kwiatek:
nie ma za co nie sadziłam ze bedzie az tylu chetnych i ze przyjdzie kazdy kto sie zdeklarował baa przyszło jeszcze kilka osób których sie nie spodziewaliśmy stoliki były przepełnione 🙂 co bardzo cieszy ze podlasine potrafa sie tak zmobilizowac i fajnie razem czas spedzac
hehe dokładnie, siedziałybyśmy dopóki by nas nie wywalili 🏇 margaritka, ale jutro popołudniu? och straszne, że brudne wpadacie, przecież my czyściutkie po stajni chodzimy, a do koni w ogóle się nie dotykamy 😁