Forum konie »

Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

Horse_art sęk w tym że z tego co słyszałam PCH były właśnie lata temu dobre. Ja kupiłam mniej więcej  lat temu i jestem negatywnie zaskoczona.

Tak, te co wybrałam to tyły i takie właśnie potrzebuję, zobaczymy co to za cuda 🙂

wawrek danke !  😁
hehhe😀 dobre z tą walutą 😀

ga - ostatnie PCh kupowalysmy ze 2 lata temu (moze mniej) no i jak dl amnie bomba, nic sie nie niszcza ani nic. niewiem jak w praniu bo nie prałam -tylko strzepuje walac o sciane, ew. szczotką od srodka :P

no nic - bedziesz miala info o transporcie to bedizemy myslec co i jak :P (heh, az mi sie snila ta sprawa ... iii!!jak ja lubie nowe zabawki 😀)
Wawrek, mały  🚫 ale ja tak strasznie żałuję, że na r-v nie ma przycisku 'lubie to'  😁
niemiecka Marka  😀iabeł:  the best! 😂 też brakuje mi tego przycisku
po nowym roku zamierzam zrobić zamówienie w tym sklepie- mają b. ładne ogłowia

orientacyjnie chcę się dowiedzieć, czy będą jacyś chętni

koszt wysyłki dzielony przez liczbę osób

http://hypostore.nl/premiera/trens-hoofdstellen.html

http://hypostore.nl/premiera/stang-en-trens-hoofdstellen.html

edit przy obecnej kwocie zamówienia wysyłka jest darmowa, wszyscy chętni- proszę o zgłoszenia do 04.01.2012.
Szukamy z Nadżafową chętnych do kupienia czegoś z reitstiefel-kandel z niemieckiego e-bay'a. Aukcje w większości licytowane, więc nie można obiecać, że się uda i że dana osoba faktycznie przemiot kupi.

Aukcję mogę licytować przez snipa.

Z Nadżafową planujemy zakup ripstopa Choco-Petrol 125cm i dralona Navy-Green 155 cm.

Wysyłka do polski, do 3-ech derek na pewno kosztuje 13,80euro, więc niezbyt dużo. W najgorszym wypadku koszt wynosi więc 60zł na łeb, mam nadzieję, że podzielimy to na 3.

Może jacyś chętni?
Zamówienia na razie zbieram do 19.12.2011

Jeśli ktoś się zdecyduje i uda nam się zalicytować przedmiot będę prosiła o przedpłatę na konto.
chudapigi, ja będę chętna!
Co do reitstiefel-kandel:

Chętni:
ja
equi.dream
Nadżafowa
cudna_11

Przesyłka do 15 kilogramów, czyli 5 derek kosztuje 13.80.

Ja chcę ripstopa i jedną lub dwie derki dla psa. To jak jedna derka.
Nadżafowa: 1-na derka
cudna: 3 derki
equi.dream: tu sporo sporo rzeczy

Jeśli przypadkiem uda się wszystko wylicytować, na pewno wyjdą z tego 2, jak nie 3 paczki. Ja chciałabym zamknąć się w przesyłce za max 10 euro. Ze snipa aukcję można w razie czego wywalić, zanim się zalicytuje, ale część rzeczy ma krótki termin.

Kto w dalszym ciągu chętny?
emptyline, żebyś się nie zdziwiła co do tej przesyłki bo oni potrafią policzyć duuużo więcej w zeszłym zamówieniu za
4 kantary
5 paczek cukierków
16 czapraków
8 kompl. owijek
1 torbę
2 uwiązy
3 derki
2 bluzki
1 pad zapłaciłyśmy o ile dobrze pamiętam 80 euro.(tak mi się coś kojarzy) Co moim zdaniem było mega zawyżone
Czekam cały czas na fakture od reitsportklawunde, jak tylko ją dostane napisze do wszystkich którzy zamawiali. Ciekawe jakim kursem policzy paypal, normalnie jest chyba coś koło 1 e= 4,52 zł. Nie fajnie że euro w takiej cenie;( I ciekawe ile tym razem zostanie nam za przesyłkę policzone
Wiesz co, no nie dziwne, to ciężkie musiało być jak cholera jednak, chociaż z drugiej strony winno zamknąć się w jakiś 60euro. Same czapraki i dery ważyły tam ze 30 kilo. Mam informację, czarno na białym, że do 5-ciu derek plus jakaś pierdółka mała jest 13.80. 🙂 Spłodziłąm już do nich tyle maili, że chyba nie oszukują mnie od 2-óch dni.
to były cienkie polaróweczki;-)
oby normalnie policzyli ale tak czy siak ja tam nie wierze  w ich cennik z aukcji;-)
Ja nie patrzyłam nawet na cennik, a pytałam ich bezpośrednio. 🙂 4 razy mi odpowiadali, że do Polski, do 5-ciu derek, do 15 kilo będzie 13,80 jeśli ma być w jednej paczce. Także mam nadzieję, że nie zmyślili sobie tego 🙂 Zobaczymy, najpierw trzeba wygrać ripstopa, potem będę sie najwyżej kłócić. 🙂
Cienka polarówka pocztą polską nie idzie już do kilograma np, więc to trochę waży. Ale fakt faktem, 80euro to już lekka przesada.
Tego jeszcze nie grali wysłałam kolejnego maila z prośbą o podliczenie i podanie kosztów wysyłki, żebym mogła zapłacić i... zero odezwu, reitsportklawunde zapadł się pod ziemie. Obiecuje że jak tylko otrzymam odpowiedź to dam znać co i jak
majeczka, z kandelem miałaś taką sytuację czy z klawunde? Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam. Jeśli z kandelem to jestem w mega szoku. Wiele razy tam kupowałam i czasem przychodziły mi 3 pudła z ciężkimi padokówkami i zawsze płaciłam 13,80 za wysyłkę. Za to klawunde mnie kiedyś wkurzył i dlatego od dawna tam nie kupuję:/ Kiedyś liczyli ceny wysyłek wg wagi paczki i nigdy nie było z tym problemów a przy ostatnim zamówieniu policzyli mi więcej, bo rzeczy nie przekroczyły wagi 30kg, ale nie zmieściły im się w jedno pudło:/
D+A, z klawunde, pewnie skrót myślowy bo robimy teraz od niego zamówienie wprowadził Cię w błąd. Klawunde mnie osłabia kolejny dzień proszę o fakture i koszt wysyłki i nic...
jejciu :<
zgłosiłam się do zamówienie u klawunde i kandel i coraz bardziej się obawiam, że policzą sobie za wysyłkę nie wiadomo jakie pieniądze:/
majeczka, no to ok. Bo już się wystraszyłam, że kandel coś zaczął mieszać.
Chyba klawunde czyta nasze forum;-) Dostałam wreszcie fakture, biore się za liczenie i wysyłam do każdego co zamawiał PW
majeczka, super 🙂 Mam nadzieję, że cena za wysyłkę nas nie powali 🙂
Wysyłka 45 euro, jest nas 9 osób więc wyszło 5 euro zatem biorąc pod uwagę poprzednie wyczyny wysyłkowe jest fajnie, bynajmniej moim zdaniem.
Tylko ten kurs euro... paypal policzył nas w zaokrągleniu 1 euro = 4,68 zł (4,67920), biore się za wysyłanie PW
Jeżeli byłaby opcja to poszukuję owijek Anky Sea Blue oraz owijek Eskadron limegreen oraz czapraków limegreen. Na te byłabym chętna. Ew. jeszcze violet cotton lub brilliant.
Klawunde oznaczył na e-bay że wysłał nam paczkę, ciekawe czy na serio i kiedy dotrze 😉
majeczka, fajnie - mam nadzieję, że nie ściemniał i szybko paczka dotrze 🙂
ja już też czekam z niecierpliwością 😀
mam nadzieje,że dojdzie bo troszkę kasy przepuściłam :P
robie zamowienie na ebay u Reitsportklawunde, osoby chetne zapraszam, [[a]]http://www.ebay.de/sch/reitsportklawunde/m.html?hash=item1e693b095c&item=130614495580&pt=Reitzubeh%C3%B6r&_trksid=p4340.l2562[[a]] sluze pomoca w tlumaczeniu. WAZNE: oferta wazna tylko do jutra do 16  ❗
Ktos planuje robic zamówienie na equestrian clearance?
ktos robi moze zamowienie w http://www.kraemer-pferdesport.de/  ?
mam do was pytanko  czy ktoś może w najbliższym czasie bedzie zamawiał z hooksa ?
Dziewczyny właśnie przyszła paczka od reitsportklawunde jeśli ktoś chciałby dzisiaj odebrać to nie ma problemu, wysyłać będę we wtorek, bo przed świętami i tak nie dojdzie a nie chce zeby sie plątały gdzies na poczcie przez te wolne dni
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się