Ja kupiłam Villa Horse 150gr i muszę powiedzieć ze o dziwo, pomimo moich uprzedzeń do tej firmy derka leży dobrze, fajnie jest wykonana i koledzy z padoku jej nie zjedli 😉
Moja VH (też 150) już trochę przeszła, kolor niebieski dawno zmieniła na ciemnobrązowy,ale się trzyma. Tylko karabinek od pasa na zadnie nogi pierwszego dnia pękł.
Ja kupiłam Villa Horse 150gr i muszę powiedzieć ze o dziwo, pomimo moich uprzedzeń do tej firmy derka leży dobrze, fajnie jest wykonana i koledzy z padoku jej nie zjedli 😉
Derki akurat im się udały, potwierdzam 😉 (ale tylko derki 😉 ochraniacze i bryczesy to porażka) mam plandeke, 150, polarową i przeciwdeszczową treningówkę i muszę przyznać, że derki rewelacja, a jakoś wykonania nie gorsza niż derek z wyższej półki.
Mój teraz pomimo plusowych temperatur został już w 150+polarowa, bo jak mu ściągnęłam polar to nie był zbyt ciepły.
Też mam trzy VH: plandekę, 150g i 300g. Tylko w 300g strzeliły karabinczyki od zadnich pasków, po miesiącu użytkowania. Pozostałe bez zarzutu. No i klapy na ogon mam potargane - przez łykającego kolegę z padoku.
Miałam w końcu okazję przymierzyć nowe treningówki polarowe EquiTheme Stripes i HKM Fashion Stripes 😅 Obydwie są bardzo fajnie wykonane, polar przyjemny w dotyku, nie szmatkowaty, z tym że na pewno w tej ET jest grubszy i bardziej mięsisty. No i różnią się dosyć znacznie rozmiarem - HKM jest malutka, 135 wypada imo jak 125, za to ET jest akurat.
Szukam taniej derki z wypełnieniem ok.150g. Ktos cos kojazy?
A stajenną czy padokową? Jeśli chodzi o stajenną to oglądałam w Koniku derki Horze- http://konik.com.pl/horzederkathermo mieli takie brązowe, granatowe i czarne. Coś ok 150g. A na padok http://konik.com.pl/devo-hkm plandeka z polarowym podszyciem, można pod nią włożyć drugi zwykły polar jeśli koń zaczyna marznąć. Te dwie polecam bo te dwie użytkuję (a właściwie Chorał). 😉
Dzieki dziewczyny :kwiatek: zamówiłam VH, jeszcze były w grene🙂 Udało mi sie tez zamówić u nich plandekę, która chciałam kupic miesiąc temu i twierdzili, ze juz ich nie ma😉 a teraz sie znalazła😉
Ja mam trzy derki VH, plandekę, 150 g i 300 g i w żadnej nic się nie stało. Te z wypełnieniem były używane przy mocnej zimie, po kilka tygodni, i nie maja nawet zadrapania na materiale, po praniu wyglądają jak nóweczki 🙂 Za tą cenę to jest rewelacja.
Dziewczyny, a czy jest któraś z Was w stanie podać mi adres do jakiejś końskiej pralni w okolicach Gliwic, Tarnowskich Gór? Muszę wyprać plandekę i 150g, a do pralki ich nie dam.