Forum konie »

Derki

Klami, :kwiatek: chyba wolę przydużą, jeśli to ma być na padok 😉
Proszę o kontakt osobę która pisała do mnie PW w sprawie derki HORZE w kratkę  :kwiatek:
Mam pytanie, może już było, ale się nie doczytałam.
Dla konia mającego od klębu do ogona trochę ponad 135 (jacson 135 za mały, euro-star 135 akurat- ale ten ma 140 cm. długości) jaki romiar derek Eskadrona? Mam na myśli rip-stopy, treningowe i dralony.
:kwiatek:
tutaj tez pochwale ivett i jej dzielo na mojego Rudzielca.Derka pierwsza klasa 😜
O kurcze Milusia, czemu ty mi to robisz!! Moja kobyła też Ruda i wyobrażam sobie jak pięknie by wyglądała  😜 ale nie potrzebny mi trzeci polar nie potrzebny nie potrzebny... a może jednak potrzebny  🤔  😁
Oczywiście że ci potrzebny...a co jeśli 2 trafią do prania? 🤣
zaje....ta dera
ivet jestes mistrzem
bardz mi sie podoba to obszycie oraz to ze twoje derki polarowe sie zapinaja "na zakładke"
no i pasy w dobrym miejscu
cud miód
Hehe ivett rzeczywiście robi takie cudeńka- my mamy bez kaptura i jest genialna tyle, że mi chyba koń spuchł, albo ja miałam kaprawe oczko patrząc na centymert więc dera jest na styk- co nnie zmienia faktu że pięką  😍
bjooork tak mi się dziś jak zakładałam  zdawało, że wyszła trochę na styk.

A tak wogóle to 🤬 ja tu sie staram całą mą "silną wolą " przed końskimi zakupami powstrzymać a ty mi tu z taką derą wyjeżdżasz.

Dużo za duża jest ta derka? Czy da się przeżyć? 🙄
fin, wyglada na troszke przydluga gora, ale dla mnie to jak najabardziej ok lezy. A jak na klacie to wyglada?
fin - jak dla mnie jest akurat 🙂
Eeee co wy wiecie o derkach. Młody nie ma szacunku do ubrań 🙁. Tydzień temu derka naprawiona. Dziś znów powyrywał pasy. Nie wiem jak on to robi ale jest skuteczny. Dobrze, że mrozy odpuściły. Najwyżej będzie goły biegał.
fin, jest trochę za duża, ale jest OK 😉

mój tez chodzi w za dużej i wszystko jest w porzadku 🙂

Rzeczony ripstop, wydaje mi się, że leży akceptowalnie.
Chociaż wolałabym nie musieć go w tym roku użyć 😉 mam nadzieję, że już będzie ciepło 😉

I polar olive
Burza masz chyba wszystkie derki Eskadrona ^^

W każdym razie, Piorun mógłby zostać modelem eskadrona 😀 :kwiatek:
Likier, ciekawe tylko kto by mu w photoshopie nogi wydłużał co 😉
Wszystkich nie mam bo musiałabym mieć oddzielną siodlarnię 😁
Modelki też mają być "grubsze" to i czas na zmiany w koniach modealch 😀
caroline co to za model derki. Cudna ta czekoladka 😍
Burza Derki Eskadron są chyba szyte na pioruna  😅

Nie martw się napewno w tym roku jeszcze użyjesz RIP-STOP jak będzie -20.. 😵
Dramka, jak oni biorą miary z takich koni, to nie wiem co im dają do żarcia 😀

Mam nadzieję, że skoro się zabezpieczyłam to właśnie dużych mrozów już nie będzie 😉
W ogóle są do dostania gdzieś derki polarowe Eskadrona w romby, dzwoniłam do kilku sklepów i albo została jedna i nie ten rozmiar, albo nie ma... albo mnie zbywają. A na ebay są ceny z kosmosu  🤔wirek:. Czy może ktoś mi pomóc? Jedną jedyną w romby chcę  🙄 ech..
Amarotsa, zależy z której kolekcji 🙂
Wiesz.. hihi  😀 Najbardziej chciałam z Nightblue/Moon, ale.. nie można mieć wszystkiego. Mogłaby być z kolekcji Lavender/Ston, albo Flax/Beluga. Choć kolekcja Negro/Coriander/ wine też jest ładna. Oj...
Amarotsa, a jaki rozmiar potrzebujesz?
Argento, to jest derka harry's horse, model highliner supreme 🙂
145 najlepiej.. Ewentualnie 155, ale to już w ostateczności. Rudy dość duży jest, a niestety nie mam doświadczenia z eskadronem.
Amarotsa, czyli M/L.
Amarotsa, na www.konik.com.pl jest 145 beluga-flax,lavender,chocochip-pink. Chyba z nowej kolekcji też zostały im jeszcze 155.

Burza raczej L/XL 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się