lostak- dera piękna 😀 a ja się zawiodłam na JARPOLU 🙁 na stronie pisze, że można samemu 'stworzyć' derkę, no to stworzyłam, śliczna, piękna- idealna- wszystko miało być na swoim miejscu, i tak jak potrzebuje- łącznie z odpinanym kapturem- po kilku dniach ciszy od złozenia wstępnego zamówienia dowiaduje się ze nie można zrobić odpinanego kaptura... nie wiem dlaczego, zależało mi na nim.. (dowiaduję sie 'przez' korsik bo ona składała zamówienie) No więc wziełam się za pisanie maila do torpolu, ciekawe czy oni będą mogli zrobić odpinany kaptur- chociaż chyba będą bo widziałam w derce zapięcia do niego 😉 pewnie wyjdzie drożej, ale mam nadzieje ze kaptur będzie 🙂
tak jak pisała Anna ta jest tylko na polarze. Oczywiście są one w sprzedaży. póki co tylko na specjalne zamówienie 😉 mogą mieć wypełnienie 100 i 200 gram. ceny mogę podać na PW
LOVELY, bardzo mi przykro, ale nie mamy przetestowanych jeszcze odpinanych kapturów do polarówek. wbrew pozorom krój kaptura polarowego jest całkiem inny niż np w derkach 3 warstwowych a nie chcielibyśmy wypuszczać na rynek nie sprawdzonego produktu. mam nadzieję, ze ktoś inny spełni Twoje oczekiwania. Może forumowa Ivett?
Deborah przepraszam, że dopominam się tu, ale wysłałam jakiś czas temu do Ciebie PW z pytaniem o stworzenie derki z polarowym kołnierzem, bardzo zależy mi na odpowiedzi :kwiatek:
która wybrać-derka polarowa Equi Shop (brązowa, z złoto-brązową lamówką i logiem) Equiline (kremowa, z kremowo-granatową lamówką lub cała brązowa/granatowa/czarna) Torpol (paradna brązowa) Dralon Eskadron
w sensie , ze na Nerwine? pewnie kwestia zdjecia, bo gdy normalnie jest nalozona tylek jej wystaje (zwroc uwage gdzie na zdjeciu jest kaptur) i tak jej nie mam bo mi wyparowala 🙄
a ja też mam taką derkę jak lostak i potwierdzam jej cudowność :] ! a tak w ogóle, to trochę wstyd się przyznać, ale dopiero teraz się zorientowałem, że mailowałem i robiłem zamówienie u deborah 😡