Forum konie »

Derki

Likier, si, jarpol 🙂
deborah, 😉 proszbar

mnie też się podoba.
bardzo ładna 🙂
deborah piękna  😜
disco, ripstop jest mocniejszy,bardziej chropowaty-dokładnie taki materiał jak w padokówkach a economy to taki śliski materiał,jakby ortalion.

Lostakowa derka cudna 😜
Anaa, cudna derka  😍  😍  😜  😜
Jak jeżdżę na wyścigi często takie widzę 😉
Śmieszne są 🤣
Deb boska ta dera! Wejdzie do stałej kolekcji? 😉 Z jakim ona wypełnieniem jest?
cudowna! jakie ma wypełnienie?
Koniczka, k_cian, z tego co zauważyłam to przejściówka na polarze. Ale możliwe, że jest też opcja z wypełnieniem 😉
Czy ktoś poza Asior i Sierką ma fotki futrzaka w derce Kombi Jarpolu?
Po cichu liczyłam na to, że Jarpol wyprodukuje derki w tą piękną kratkę 😁

deborah, cudo! Gratulację! 😍
A ta derka to chyba tak w ogóle zrobiona pod wzór słynnych kaloszków centuriońskich? 😉
Burza, Milusia ma taką derkę, zdjęcia też gdzieś się przewinęły
Fantazja, ooo racja, już szukam.
deborah ta derka kladzie wszystkie na lopatki piękna!!!! jaka jest cena takiego cuda??? moze byc na PW
ooo ja też bym chciała znać cenę tej derki
lostak- dera piękna  😀
a ja się zawiodłam na JARPOLU 🙁 na stronie pisze, że można samemu 'stworzyć' derkę, no to stworzyłam, śliczna, piękna-  idealna- wszystko miało być na swoim miejscu, i tak jak potrzebuje- łącznie z odpinanym kapturem- po kilku dniach ciszy od złozenia wstępnego zamówienia dowiaduje się ze nie można zrobić odpinanego kaptura... nie wiem dlaczego, zależało mi na nim.. (dowiaduję sie 'przez' korsik bo ona składała zamówienie)
No więc wziełam się za pisanie maila do torpolu, ciekawe czy oni będą mogli zrobić odpinany kaptur- chociaż chyba będą bo widziałam w derce zapięcia do niego 😉
pewnie wyjdzie drożej, ale mam nadzieje ze kaptur będzie 🙂
tak jak pisała Anna ta jest tylko na polarze.
Oczywiście są one w sprzedaży. póki co tylko na specjalne zamówienie 😉
mogą mieć wypełnienie 100 i 200 gram.
ceny mogę podać na PW

LOVELY, bardzo mi przykro, ale nie mamy przetestowanych jeszcze odpinanych kapturów do polarówek. wbrew pozorom krój kaptura polarowego  jest całkiem inny niż np w derkach 3 warstwowych  a nie chcielibyśmy wypuszczać na rynek nie sprawdzonego produktu.
mam nadzieję, ze ktoś inny spełni Twoje oczekiwania. Może forumowa Ivett?
A planujesz wprowadzić kiedyś większe wypełnienia do derek?
Czy ktoś poza Asior i Sierką ma fotki futrzaka w derce Kombi Jarpolu?

Niedługo na żywo zobaczysz  🤣
Deborah przepraszam, że dopominam się tu, ale wysłałam jakiś czas temu do Ciebie PW z pytaniem o stworzenie derki z polarowym kołnierzem, bardzo zależy mi na odpowiedzi  :kwiatek:
która wybrać-derka polarowa
Equi Shop (brązowa, z złoto-brązową lamówką i logiem)
Equiline (kremowa, z kremowo-granatową lamówką lub cała brązowa/granatowa/czarna)
Torpol (paradna brązowa)
Dralon Eskadron

?
margaritka A dla mnie JACSON za duża  🤔wirek:

w sensie , ze na Nerwine? pewnie kwestia zdjecia, bo gdy normalnie jest nalozona tylek jej wystaje (zwroc uwage gdzie na zdjeciu jest kaptur) i tak jej nie mam bo mi wyparowala  🙄
Koniczka, planuje oczywiście. prawdopodobnie od przyszłego sezonu będzie seria derek kołderek.
🚫  disco dostałaś PW?
zen, a żebyś wiedziała, że zobaczę 🤣
deborah-aha, rozumiem  🙂
napisałam do torpola- mam nadzieje ze cena nie będzie kosmiczna..
Jak mocowane są kaptury w derkach Jarpol?Są przyczepione na stałe?
a ja też mam taką derkę jak lostak i potwierdzam jej cudowność :] ! a tak w ogóle, to trochę wstyd się przyznać, ale dopiero teraz się zorientowałem, że mailowałem i robiłem zamówienie u deborah  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się