Laguna, dzieki. Polary moj ma XL, dralon L (choc drobinke ciasny, ale w XL sie topi). I tak sie zastanawiam, bo podoba mi sie ta z herbem a nie wiem jaki rozmiar wybrac. Co radzisz ?
Grzbietem chyba są takie jak zwykłe polary XL, ale przez to, że mają to większe wycięcie na szyję to bardziej się przesuwają do tyłu i wiszą na zadzie. Stronę wcześniej wkleiłam Cyrona w XL
Ja jestem w dralonach z herbem absolutnie zakochana 😍 Mają super lamówkę (z eleganckim sznureczkiem). Mam dwie: chocochip i coriander, a marzy mi się stone.
Equishop teraz na allegro powystawiało dery z herbem ale nie w tym kolorku co bym chciała i jeszcze nie za taką cenę jakbym chciała 😉 Klami jak się czaisz na ten herb właśnie z Equishpu to jak masz odwagę poczekaj 😎 Jak kupowałam od nich coriander i chocochip to pierwszy raz były wystawione własnie za ok 300 zł. Nie zeszły wtedy i jak wystawili je drugi raz to już za 240 zł i wtedy przeprowadziłam na nie atak 😎
Też tak 2 lata temu upolowałam dralon za 200 coś złotych 😁
Ale teraz z herbem to mają polarowe derki. Mi się marzy jeszcze jeden dralon, ale ale ale- cały czas sobie mówię, że czwarty mi jest absolutnie nie-po-trze-bny 😵
do do wielkości i długości do jak wypiorę mój polar eskadrona moon, to wstawię zdjęcie Korsyki w nim, no ale cóż musiałam iść na kompromis-na Młodą też musiał być dobry 😁
Korsik- te co ja mam z herbem (coriander i chocochip) to na 100% dralon, bo mam też zwykłe polarówki Esakdrona i dralon w kratkę i materiał na tych z herbem jest identyczny jak w tym dralonie kratkowym, a nie jak w polarówkach. Możliwe, że w tej najnowszej kolekcji z herbem zrobili już polary (aczkolwiek zdziwiłabym się wtedy BARDZO ceną). Jednak we wczesniejszych kolekcjach z herbem były dralony