Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

Pursat żarcik taki, chill  😀
wątek zamknięty
faraa, jakie karczycho...  😲  😍
Dzięki Tam Tam  :kwiatek: znowu udało się pozyskać kilka zdjęć dziś... a taka piękna pogoda, że niedługo mam nadzieję uda się w końcu zaplanować kąpiel 🙂
wątek zamknięty
armara pikny koniś  😍

A to moje
1. Marlon 3Latek
2. Oranżada 3 latek
3. Cześka 6latek
wątek zamknięty
anetakajper Marlon super wygląda ,dodaj jakieś jeszcze zdjęcia  😜 

Mój chłopak z wczoraj ,tylko nie śmiać się z kantara ,wszyscy twierdzą że robie z niego p....  😁 
wątek zamknięty
Mam mnóstwo nadrabiania re-volty, piękne konie i zdjęcia, szczególnie fotki Armary, Frani i Faary przypadły mi do gustu  🙂
My z wczoraj by Fantazja:

wątek zamknięty
Cobrinha- świetne zdjęcie Dakoty 🙂
Tristia - widzę, że wzięłaś się do pracy po powrocie, tak trzymaj bo Alkazar cudownie wygląda 🙂
wątek zamknięty
Siwek:

W przyszłym tygodniu będę miała więcej😉
wątek zamknięty
Cobrinha, fajne foto.

monia, ja ogiera swego czasu ubierałam w taki sam kantar, a później w różowy komplet na jazdy, więc nie przejmuj się. 😉 I wyglądał cudownie. 😀
wątek zamknięty
slojma, Pursat, dzięki... czasem uda się TamTam wykorzystać jako fotografa hehe akurat pogoda dopisała, to trochę zdjęć udało się porobić... czuję, że teraz moja kolej będzie  😂

edit
wątek zamknięty
monia Nie mam więcej zdjęć.
monia a gdzie tam! jak nie ma jaskrawego różu to wygląda cacy  😀
D+AFajny siwuch -uwielbiam siwe
wątek zamknięty
Pursat wstawiła byś od czasu do czasu zdjęcia ogierasa ,wiem że już go nie dzierżawisz ale brakuje waszych zdjęć ,byliście moją ulubiona parą  :kwiatek: 

D+A SUPER zdjęcia aż ci zazdroszczę ,tak bardzo bym chciał jeździć na zawody a dalej na chorobowym siedzę  😤 

Tristia jak zwykle piękne zdjęcia  😜 

anetakajper  szkoda bo konisko super ,czekam na foty  😉 
wątek zamknięty
Siwe fajne póki się nie wytarzają 😉
To były pierwsze zawody od kilku miesięcy a następne pewnie dopiero w czerwcu🙁
wątek zamknięty
Anetakajper, Tristia
Dziękuję  :kwiatek:

Wrzucę jeszcze kilka, z wczorajszego piwerwszego pastwiskowania:

Sweet 17-teen

Babeczki

wątek zamknięty
D&A siwek jest piękny 💘
A ja jako dumna mama chrzestna, tutaj także pochwalę się swoim szkrabem.
Sahab:

wątek zamknięty
jaki piekny 😍 fantastyczna maść i odmiany !
wątek zamknięty
Donia Aleksandra

ja już go Kocham za umaszczenie.

ps bez urazy ale co ten źrebak ma na sobie  🤔
wątek zamknięty
Tristia śliczne zdjęcia i ta kolorystyka wspaniała 😉
D+A piękny koń, ma cudowną maść 🤣
wątek zamknięty
Donia Ja swojej zakładałam kamizelkę  🤣
wątek zamknięty
Moje dziecię z wczoraj 😀 Niestety jakość komórkowa 🙁
wątek zamknięty
małemu było zimno więc może troche niewyjściowe wdzianko, ale funkcję swoją spełnia 😉 Dzisiaj jest 22 stopnie więc sweterek zdjęty 😀
wątek zamknięty
Armara normalnie cudo konie ,mojemu jeszcze dużo brakuje aż ci zazdroszczę takich kluseczek  😍 
wątek zamknięty
Pursat wstawiła byś od czasu do czasu zdjęcia ogierasa ,wiem że już go nie dzierżawisz ale brakuje waszych zdjęć ,byliście moją ulubiona parą  :kwiatek:  
Bardzo mi miło, dziękuję. Nowych zdjęć nie mam żadnych, odkąd go nie dzierżawię, nie bywam w stajni.
wątek zamknięty
Pursat o no wiesz co  🤦 teraz tak ładnie , na pewno się ucieszy jak Cię zobaczy ! 🙂
wątek zamknięty
W sumie to czasem tak myślę, że zachowałam się nie fair wobec niego, zostawiając go ot tak, nagle. Nigdy specjalnie nie dał mi odczuć, że mnie lubi, ale pewnie przez te 3 lata zdążył się przyzwyczaić. 😉 Ciągle jest mi bardzo trudno się zebrać w sobie i pojechać. 🙁
wątek zamknięty
D&A siwek jest piękny love
Dzięki🙂

D+A piękny koń, ma cudowną maść 🤣

Dziękuję. Maść mu się baaardzo zmieniła.Kiedyś wyglądał tak:
wątek zamknięty
Listek:
wątek zamknięty
No w końcu cudny rudzielec 😀 Matko jak on sie zmienił odkąd go ostatnio widziałam. Gartulację 😉
wątek zamknięty
Zaliczyliśmy z Pedrem rozprężalnie na skokowych zawodach w niedziele, działo się, wszędzie było dużo straszków które chciały zjeść konia  🏇  😵 🤔wirek:

wątek zamknięty
ale ładny Pedro   💘

moja ruda mordka do kompletu  😍

wątek zamknięty
Tak a propos rudzielców.
Trochę z innej beczki, może nie taka ładna jak wasze, ale zdecydowanie najkochańsza Kiss  😍

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.