faraa, jakie karczycho... 😲 😍 Dzięki Tam Tam :kwiatek: znowu udało się pozyskać kilka zdjęć dziś... a taka piękna pogoda, że niedługo mam nadzieję uda się w końcu zaplanować kąpiel 🙂
slojma, Pursat, dzięki... czasem uda się TamTam wykorzystać jako fotografa hehe akurat pogoda dopisała, to trochę zdjęć udało się porobić... czuję, że teraz moja kolej będzie 😂
Pursat wstawiła byś od czasu do czasu zdjęcia ogierasa ,wiem że już go nie dzierżawisz ale brakuje waszych zdjęć ,byliście moją ulubiona parą :kwiatek:
D+A SUPER zdjęcia aż ci zazdroszczę ,tak bardzo bym chciał jeździć na zawody a dalej na chorobowym siedzę 😤
Tristia jak zwykle piękne zdjęcia 😜
anetakajper szkoda bo konisko super ,czekam na foty 😉
Pursat wstawiła byś od czasu do czasu zdjęcia ogierasa ,wiem że już go nie dzierżawisz ale brakuje waszych zdjęć ,byliście moją ulubiona parą :kwiatek: Bardzo mi miło, dziękuję. Nowych zdjęć nie mam żadnych, odkąd go nie dzierżawię, nie bywam w stajni.
W sumie to czasem tak myślę, że zachowałam się nie fair wobec niego, zostawiając go ot tak, nagle. Nigdy specjalnie nie dał mi odczuć, że mnie lubi, ale pewnie przez te 3 lata zdążył się przyzwyczaić. 😉 Ciągle jest mi bardzo trudno się zebrać w sobie i pojechać. 🙁