Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

rtk a co ona sie taki suchar zrobiła 😲 jakąś przerwe mieliście? bo spadła bardzo..albo na fotkach tak wyszło..
kupiłaś wkoncu aparat? 👀

Burza Pięknie Piorunkowi w tym kantarku 😜

Łaciata kochana edytuj posty 🤬 nie wstawiaj postu pod postem bo dostaniesz ostrzezenie.... jak już śie przeniesiecie na nowe smiecie to  ciotka Zairka wpada z aparatem i marchewkami dla Corsyki 😍
wątek zamknięty
Lapyzusia - Twój koń zakrawa na ideał 😍 a ostatnie zdjęcie po prostu mnie urzekło
rtk Pariska śliczna och i ach... A teraz jak wracacie do roboty na pewno nabierze ciałka i już w ogóle będzie miodzio:-)
Zairka Ty wpadaj babo do Smolca - u nas jest sporo obiektów do fotografowania 😎  🤬
Łaciata Ty teraz masz dwa kunie? Młody fajnie wygląda, a ja Ciebie pamiętam jeszcze z Szukalic 😉 Tylko za Chiny Ludowe nie pamiętam na kim wtedy jeździłaś... Na Ferrari?
wątek zamknięty
Zairka miała przerwę, niestety. Może nie zupełne odstawienie do boksu, ale i tak widać po niej.
Kupiłam aparat! :-)
wątek zamknięty
rtk Pariska śliczna och i ach... A teraz jak wracacie do roboty na pewno nabierze ciałka i już w ogóle będzie miodzio:-)
Zairka Ty wpadaj babo do Smolca - u nas jest sporo obiektów do fotografowania 😎  🤬

Taguniu kochana cały czas czekam na oficjalne zaproszenie i podwózke do was i bardzo chętnie sie wybiore na foto-seszyn 😉
wątek zamknięty
Zairka - jak zmienimy stajnie damy znać i zapraszamy chętnie z marcheweczkami  :kwiatek:

taggi - Jeździłam w Szukalicach na koniu koleżanki Bad Boy oraz na koniach właściciela (kłusakach).O jejku również Ciebie pamiętam Ty masz Lilkę 🙂 Nie mam dwóch koni tylko tego odsadka klaczkę  💘
wątek zamknięty
Łaciata - nie pamiętam kiedy to było - albo miałam już Lilę albo dzierżawiłam Taggi, Barbi lub Moon de Boisaubert (Mańkę)

A żeby było w temacie, wrzucam jedno Lilkowe z wakacji:-)
wątek zamknięty
My niestety tylko w bo na hali fotki wychodza paskudne 👿

Grota w wersji Wiosno wracaj 💃

P.S. Fajną mamy szport grzywe? 👀 jest tak króka że jej praktycznie nie widać 😁

niedługo stuknie nam rok razem za chyba 2 tygodnie... chyba wstawie fotki porownawcze do odpowiedniego wątku bo ażnie moge uwierzć że to ten sam koń 😜
wątek zamknięty
Zairka
Ale ona fajnie w tym komplecie wygląda. a grzywki prawie nie widac 😉
wątek zamknięty
taggi - Miałaś już Lilkę to było hmm..dawno temu,bodajże rok przed tym jak się wyprowadziłaś z Szukalic 🙁 Bardzo bym chciała wrócić do tamtych czasów 😉 Agnieszka miała jeszcze w dzierżawie Cerusia 🙂 stajenny Robertoo ;p hihi

Zairka - Grota wygląda rewelacyjnie! Koniecznie wstaw zdjęcia porównawcze chociaż ja pamiętam tamtą Grotę 😉
Teraz wygląda o niebo lepiej,ale wiadomo zmiana stajni,karmienie i treningi robi swoje oraz kochająca opieka 😉

Wstawiam foto moje ulubione z tamtych czasów na ulubienicy 😉 Liseczka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka śliczna zieleń 🙂

Moja Batiarka z zimowej sesji:

wątek zamknięty
Jakosc dupna, ale jak milo mi sie patrzy jak te moje chlopaki sie kochaja i ciamkaja 🏇
wątek zamknięty
o kurcze... 6 stron wątku i ani jednego Kaszusia?? ależ zaniedbanie 😡

zatem nadrabiam 😉 proszę bardzo - oto mój wesoły emeryt 😀

edit: fot. abre

i jeszcze info dla fanów wrednego białego Pompona... będą fotki z Pomponikiem już niedługo 😀
wątek zamknięty
więcej!  😀iabeł:
wątek zamknięty
łaaa, cudna sceneria  😍 😍
haha, Łaciata, twój źrebak ma zniewalającą dupkę  😜 😜 !!
ja chcę jeszcze Waszych zdjęć! 🙂
wątek zamknięty
powoli Basiowa zaczyna wygladac znow jak kon:

i takie tam buzi dla konika:

mam jeszcze kilka fotek, ale ide spac wiec wrzuce w inny dzien jakies ladniejsze 🙂
wątek zamknięty
Manta, rzeczywiście wygląda dużo lepiej niż ostatnio jak ją widziałam na zdjęciach, co bardzo cieszy  🙂
wątek zamknięty
No to przyszedł czas i na nas.  Na forum udzielam sie rzadko, ale chciałam wam przedstawić mojego rudego młodziaka. Niektórym zapewne "znany"😉        zakupiony od katki :kwiatek: Aron . Jest ze mną dokładnie od 10.10.2010 i jestem w nim zakochana po uszy!
Foty z grudniowych szaleństw.

wątek zamknięty
pol, bardzo ładny rudzik 🙂 On jest ogolony, czy ma długie futro? 😉
wątek zamknięty
pol, no wreszcie jesteś 🙂!! Więcej rudego, więcej rudego!
wątek zamknięty
Cudne są wszystkie wasze fotki  😜  😍  Ja mam takie o:
wątek zamknięty
pol przepiękny Rudzielec  😍 😍 😍  Ile ma lat??
wątek zamknięty
🙂 Pandzia pierwszy raz pozowała do zdjęć 😉 Nawet jej się udało😉
wątek zamknięty
drawa masz rację udało jej się  🙂 śliczna jest  😍 Może ja teraz dodam mojej Nolki fotki  😍
wątek zamknięty
w galopie frunąca: Dziękuję  🤣 Twoja Też jest śliczna 😀
wątek zamknięty
Manta, brawo, teraz bez porównania lepiej już wygląda!
wątek zamknięty
Burza

Piorka zarzuc jakies foto!! 😀
wątek zamknięty
No to przyszedł czas i na nas.  Na forum udzielam sie rzadko, ale chciałam wam przedstawić mojego rudego młodziaka. Niektórym zapewne "znany"😉         zakupiony od katki :kwiatek: Aron . Jest ze mną dokładnie od 10.10.2010 i jestem w nim zakochana po uszy!
Foty z grudniowych szaleństw.

ARON 💃 Jak cudownie że został ,,wśród nas" 😅
Powodzenia życze, i częściej sie nim chwal! :kwiatek:
wątek zamknięty
Witam Wszystkich 😉  pierwszy raz jestem w tym temacie, i też chciałam wstawić zdjęcia swoich wariatów  😍 
wątek zamknięty
PatUśka2431
pierwszy koń fajny ale ten drugi cud miód  😍
wątek zamknięty
To jeszcze kilka z jazdy:

nie wiem co ja wtedy zobaczylam 🙂

i portrecik (ach, uwielbiam to ogłowie 🙂 )

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.