Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

wątek zamknięty
Frania piękny koń, uwielbiam takie zdjęcia jak to pierwsze gdzie jest ciemno tło 🙂
Hypnotize ładna aura, super zdjęcia !
wątek zamknięty
Karla🙂- teren świetny jak muszydła nie atakują  😉
wątek zamknięty
Lume
gdzie stoicie?napisz cos wiecej o konisku 🙂
wątek zamknięty

konisko ma na imie Babka
ma 13 lat.
angloarabek
174 cm wzrostu 😉
rodzice to Baklawa x Judex
Taki tam mój mały kochany potworek <3
wątek zamknięty
Dostałam zdjęcia Juniora z Biłaki, więc się wepcham  🏇
fot. Ewa Imielska-Hebda

wątek zamknięty
armara Młody jest PRZEPIĘKNY !  😜

Macie Siwą bombę zegarową  😜  😍
wątek zamknięty
slojma, piękne zdjęcia... ależ mi brakuje tych waszych terenów...  😍
wątek zamknięty
Cobrinha- słyszałam, że masz nas odwiedzić więc ja czekam to się razem wybierzemy 🙂
Katharina - podoba mi się ta Twoja bomba
wątek zamknięty
slojma miło bardzo, że się podoba  😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
slojma, chyba moja wizyta się odwlecze bo muszę Daki się zająć... znowu narozrabiała i muszę być codziennie w stajni ehhh
Ale jak już przyjadę to od aparatu się nie oderwę hehe
wątek zamknięty
My 🙂

leniuch 🙂

wątek zamknięty
A mój Demonek jak gruby był tak jest. Dopiero teraz byłam w stanie znów wziąć go w dzierżawę, więc dostaje mniej jedzenia i codziennie chodzi (no dziś ma wolne ;D).

(Podczas dziękowania Demonowi za piękny galop   😎 )

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogromne zdjecia
wątek zamknięty
tajnaa śliczności  😀
wątek zamknięty
tajnaa kurcze połóż tak też mojego i zabroń wstawać. Moje gamonisko nie lubię miziana wcale, a już w czasie sjesty nie kocha najbardziej. Śliczności 😉
to i ja pokażę mojego mężczyznę  😍

wątek zamknięty
Ostatnie na avatar, bo inaczej pani fotograf więcej nie przyjedzie  😀iabeł: 
wątek zamknięty
equi.dream świetne te fotki!  😍
wątek zamknięty
Pani ciociu, mówisz i masz ! Chociaż na następnych muszę się najeść sera albo coś, byłam tak spięta przed tym objektywem, że zapomniałam oddychać ;D Nie umiem współpracować z aparatem, nie lubię zdjęć, ale pamiątka jaka po czymś takich zostaje bezcenna 😉
avero dziękujemy ! Strasznie się cieszę, że w końcu mam tego mojego głupola ładnie uwiecznionego  💃
wątek zamknięty
equi.dream , reeeeweeeelacja!  😍
wątek zamknięty
equi.dream - tych jeszcze nie widziałam. Powtórzę się :  😜 😜 A, i piękne macie ogłowie

tajnaa - pierwsze zdjęcie jest rozbrajające!

Anetkis - rzeczywiście kawał brzuchacza 😉 Ale z pyszczka mu bardzo dobrze patrzy, i jak sympatycznie
wątek zamknięty
olek , gosic  :kwiatek:  😡 aż odwagi nabrałam, żeby nas pokazywać 😉 pierwsze strasznie mi się podoba, wygląda jak smok  😍
wątek zamknięty
equi.dream, zazdroszczę takich pięknych zdjęć  🙂 Mam nadzieję, że doczekam się szybko równie fajnych z moją siwą  🏇

Naszło mnie coś na przeglądanie starych fot... Podrzucę więc coś z zeszłego lata gdy Indira była jeszcze pączkowata i chodziła jak marzenie 😉 :

wątek zamknięty
slojma, jakie fajne tereny! Co to za woda, stawik? 🙂
wątek zamknięty
equi.dream Niesamowite zdjęcia  💘 Pięknie uchwycone światło, nie masz więcej ? : )

avero_2 Fajną ma grzywę Twoja siwka. Zawsze miała taką cieniowaną, czy kiedyś była czarna i jej jaśnieje ?
wątek zamknięty
mam 😉
avero fajne to Twoje siwe 😉

wątek zamknięty
domcia406 , wcześniej miała czarną, ale też cieniowaną. Właściwie to dopiero zwróciłaś mi na to uwagę i faktycznie fajne to  🙂

equi.dream , cuuudne te foty! a jakaś Ty fotogeniczna 😀
wątek zamknięty
Jeszcze mam takie, wstawiałam je w "klimatycznych, nastrojowych zdjęciach", ale tu też pasuje 🙂
wątek zamknięty
tajnaa-świetne zdjęcia zwłaszcza to pierwsze mi się podoba 🙂
Burza- na poprzedniej stronie troszkę więcej jest wodnych to rzeczka dokładnie Liwiec, zapraszam w odwiedziny
equi.dream - przepiękna sesja też mi się taka marzy
wątek zamknięty
avero z tą fotogenicznością to bym polemizowała :P Cieszę się, że się podoba
Slojma nawet nie wiesz jak długo mi się marzyły 😉 To pierwsze nasze takie razem, a jesteśmy ze sobą dwa lata 😉
wątek zamknięty
equi.dream - to ja jestem prawie 5 i nie mam ani jednej chyba będę musiała to nadrobić
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.