to ja tak wrzuce ciut więcej 😡 słabe zdjęcia ale ncieszyć sie nie moge ze znowu byłam u moich ogoniastych i pomimo lipnej pogody było pare chwil z nimi polatać 😍
Anula
no i to co lubimy najbardziej....ganianko 🙂
Acoba w międzyczasie ....zajęła się sobą 😉
potem mną....nie wiem czemu lubi żuć dłoń...delikatnie, no chyba ze sie wczuje 🙂
frania, a wiesz, że mam dokładnie takie samo wrażenie z "moim" Młodym? Fizycznie raczej wygląda na swój wiek, ale psychicznie był z niego jeszcze do niedawna totalny głupol, wypłosz i rozrabiaka, teraz dopiero zaczyna baaardzo powoli poważnieć. Ale nadal co jakiś czas musi zepsuć to wrażenie i coś spsocić 😀iabeł:
Mój dzieciak specialnie dla K_cian z dzisiejszego powrotu pod siodło, po 1,5 miesiaca wakacji 😉 Jazda była beznadziejna, bo sztywna i walczaca, ale jaka ja miałam radoche ze na niego wsiadłam 😀 Jednak co swój to swój. Jeździłam przez ten czas na innych koniach i nie miałam tyle radosci co dzisiaj pzrez te 30 minut 😀
Gosic, dziekuje 🙂 przekaze modelowi, jak rano pojde mu tlumaczyc, ze przy tej urodzie moglby spokojnie urodzic sie klaczka 😜
a w ogole to jemu tak dobrze z oczu patrzy i jest taki cierpliwy, i taki spokojny, i taki wytrzymaly na moja gadanine, ze no niestety - zaden dwunozny facet Jorka nie przebije 😍
bo to takie brzydkie kaczątko jest- nawet ten łeb wiaderkowy się zmniejszył jak zaczęła porządnie jeść i łazić na lonży i pod siodłem. Fryzjer,kosmetyczka,siłownia,dietetyk,facet obok-wszystko robi swoje😉
mam tego jeszcze duzo w zapasie, wiec pewnie i Ty bedziesz miala dosyc, heheh :P Oj kameleon, rowniez w kwestii masci 🤔wirek: Od karego zima, przez czekoladowego wczesnym latem, po ciemnego kasztana latem 😎
Frania- ślicznie wygląda uwielbiam takie konie Angeel - fajne zdjęcia z bańkami...nie bał się ich zwłaszcza jak pękały? Karla- bardzo mi się podoba Twoje koniowate Hypnotize- nic tak nie cieszy jak jazda na własnym koniu nawet jak jest źle, życzę by teraz po przerwie każda jazda była coraz lepsza Ja raz jeszcze terenowo