Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

[quote author=xxagaxx link=topic=41891.msg835252#msg835252 date=1294006728]
Ehh prkre, jak się uda kupię 2 kolejne szmaty  😵 😵 Muszę szybko sprzedać Irisha i paeę bo kasy nie bedzie na życie.

jakie? 😀

i ps. piszę sie na zamówienie z niemcolandii 🙂
[/quote]

dam znać jak się uda kupić 😉 Póki co nie wiem 😀😀 ale i tak mi odbiło  🤬 🤬

Mamy już 5 osób na zamówienie 😉 Jak się dziewczyny szybko zebrałyście 😉
wątek zamknięty
Eee tam, jak dla mnie chłopaki w różu nie wyglądają źle 😉
wątek zamknięty
kodusiowata - my głównie lubujemy się w czerni i szarościach  🙂
wątek zamknięty
Presja na karego i skarogniadego dla mnie bajka, na siwych róże to już w ogóle obłęd, natomiast mój ni to kasztan ni to gniade 🙂 O każdej porze roku inny :P Co do upodobań do czerni i szarości masz z ES stripe idealne połączenie 🙂
wątek zamknięty
A ja jutro wybieram się do minerwy odebrać cotton green... mam nadzieję że nie kupie nic więcej 😀 🙄
wątek zamknięty
kodusiowata, bla bla wątpliwa jakość...

galeria, do pralki, nie żartuj.
wątek zamknięty

dla mnie wyglądają tragicznie  😂 Raz u nas ogier był siodłany na szybko, i zabrakło czapraków, więc wzięto moją ankę orchid, i wyglądał jak debil  😁
wątek zamknięty
Dla mnie róż dziwnie na ogierach wygląda 😉 Ale nic nie mówię, bo na mojego wałacha mam Alt rosę :P (jemu chyba i tak wszystko jedno, jaki kolor ma na sobie...)
wątek zamknięty
"jemu chyba i tak wszystko jedno, jaki kolor ma na sobie...)"

Chyba tak..
wątek zamknięty
[quote author=kodusiowata link=topic=41891.msg835318#msg835318 date=1294008686]

dla mnie wyglądają tragicznie  😂 Raz u nas ogier był siodłany na szybko, i zabrakło czapraków, więc wzięto moją ankę orchid, i wyglądał jak debil  😁
[/quote]

bo???? 🤔 nie kumam że niby do jajek niepasuje czy jak? 👀
klacz cacy, walach spoko, ogier ble?
a roznia sie tylko narządami 😵
wątek zamknięty
Zairka, dla mnie chodzi raczej o świadomość że to ogier 🙂 To, że mi się róż na ogierach nie widzi, jest pochodną tego, że nie widzi mi się również na mężczyznach 🙂
wątek zamknięty
Livia ale to są 2 rożne rzeczy 😉 Ja też nie lubię facetów w różu i nie ubrałabym swego ogra w coś słitaśnie różowego. o tak. Ale czy to źle wygląda?? ygląda to tak samo jak na wałachu czy kobyle tej samej maści.
wątek zamknięty
"nie kumam że niby do jajek niepasuje czy jak?"

Zairka No chyba że jajka różowe, wtedy pasuje jak ulał  😁
wątek zamknięty
Mi na moim mężczyźnie nie wygląda, bo głównie do maści mi nie pasuje (brudny, miedziany kasztan). Chociaż jak miał na sobie cottona pink i leciał z wywalonym interesem na kobyły radośnie prezentując swe zwykle skrywane umiejętności ujeżdżeniowe wyglądał ekhm... dziwnie  😁
wątek zamknięty
To już wszyscy wiedzą?  🤣 Dlaczego ogierowi róż nie pasuje?  🤣 (no chyba, że przyrodzenie "czarniawe" - to by uszło)  😀
wątek zamknięty
Szerek Kucyk wygląda przepięknie!  😍

girls, potrzebuję pilnie pomocy - wiem, że nudzę, ale nie mogę sie zdecydować co wziąć z Equishopu, a do jutra musze sie zdecydować. Pomysły mam różne: cotton green, kantar z futrem (tylko wtedy sporo musze dopłacić), zastanawiam się jeszcze nad cottonem choco.
Any ideas?
wątek zamknięty
Forta ja bym brała cottona green 🙂 rudym ładnie w takiej zieleni
wątek zamknięty
Masz dylemat kobieto, bo w tym ihaha nic nie ma ciekawego  😁

Rękawiczki ROECKL?
wątek zamknięty
Dramka ale ja mam zamówić  coś z Equishopu
wątek zamknięty
Forta, weź cottona green 🙂
wątek zamknięty
a znalazłby się ktoś, kto przerobi mi Agra w green i choco?  :kwiatek:
wątek zamknięty
💃 💃 aaaaa a ja jestem szczesliwa 💃 💃
szukam wszedzie brillanta marine/kitt ktorego sprzedałam Precelkowi i płacze za nie strasznie...
ale CISZA, nikt sie nie przyznaje kto od Precelka odkupił...
przychodze wczoraj do stajni a w naszym ,,sklepiku" nowiusienki Impuls MARINE/Kitt 😍 i to VSD 😅

to sie nazywa miec farta 💃
wątek zamknięty
"sklepiku" ?  😀 😀
wątek zamknięty
Zairka, faktycznie fart, i to Impuls na dobitkę 🙂 gratulacje 😉
wątek zamknięty
"sklepiku" ?  😀 😀

taaaa mamy pensjonariuszke która miała sklep jeździecki, zamkneła go juz ładnych kilka lat temu i wszytsko trzyma w grażu 😉 czasem przywozi perełki
(ale ceny wcale nie sa jakos nizsze od sklepowych, niestety 🙁)
wątek zamknięty
Zairka, ty naprawdę jesteś pokręcona zdrowo 😉
wątek zamknięty
aaaa tam 😉 mam nadzieje tylko ze nie wpadnie mi do glowy zeby go sprzedawac i potem znowu szukac 😁
taka radosc noworoczna, bo czuje ze to bedzie najlepszy rok w moim zyciu 😅
wątek zamknięty
equi - Dlatego jak zobaczyłam w tamtym już roku, kolekcje eskadronowe  i ES to wiedziałam że zdecydowanie stripe balck slate to jest to co muszę mieć  😉 Dlatego liczę że Eskadron puści coś w czerniach. Widzę że Ty też miałaś udane zakupy  👍 

Zairka- Piękny ma kolor ten eskadron.
wątek zamknięty
Zairka on na tych szafkach to juz ze 2 miesiące leży 😀
wątek zamknięty
niemozliwe gora miesiac  😉 ale bo wczesniej byly tylko derki 😁

Chyba bede miala do Ciebie deala po tym jak na zywo zobaczylam twoja wersje Impulsa 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.