Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Faktycznie. Przekopałam się przez katalogi i faktycznie w cottonie jest ta domieszka z yellow. Dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
Julia - no po prostu szał ciał  😍
wątek zamknięty
Dla wszystkich namiętnie szukających chilli - pojawił się na allegro jakiś brillant, ale poniakowy  😉
wątek zamknięty
zgrzeszyłam  😵 es rosado-navy-white + owijki leca do mnie  😜
wątek zamknięty
No to, że yellow był w kolekcji Royal-Navy wiem, ale na pewno w lamówce go nie ma 🙂 Przynajmniej tak twierdziły moje cottony 🙂

Na deser Całus w ANKY seablue i Nadżaf (należący do Nadżafowej) w cottonie olive z 'Nici Lemon-Olive'.

Lampa nam dziś umarła więc są tylko te dwa, następnym razem mam nadzieję, że zrobimy wszystko, a trochę się uzbierało już.
wątek zamknięty
emptyline, właśnie na żadnych zdjęciach sklepowych nie widziałam dlatego przeprosiłam za wprowadzenie w błąd bo z tej kolekcji maiłam tylko royala i yellowa, jednak wydawało mi się, że na zdjęciach wstawianych tutaj wcześniej przez dziewczyny w co najmniej w dwóch cottonach była żółta lamówka. No ale musiałam sobie coś ubzdurać 😁
wątek zamknięty
Przecież nie ma problemu, no ja nie mam pretensji  😀 To tylko szmaty 🙂
wątek zamknięty
emptyline pieknie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Mój koń wyszedł na wyjątkowo dużego. Ale zdjęcia bardzo mi się podobają🙂
wątek zamknięty
Myśliciem że pod moją małą Ratomką czaprak PONY ma szanse wyglądać? Maatko jak ja chce tego chili  🙇 😜 😁
wątek zamknięty
ha! mam:
wątek zamknięty
[quote author=Nadżafowa link=topic=41891.msg1241210#msg1241210 date=1325192204]
Mój koń wyszedł na wyjątkowo dużego. Ale zdjęcia bardzo mi się podobają🙂
[/quote]

Twoj koń jest wyjatkowo duży 🙂

ha! mam:

W moim, jak Boga kocham, nie było yellow 🙂 A w Royalu to już na 200%
wątek zamknięty
Ja wole nie podsumowywać stanu swoich końskich szmat...
Za to mogę się pochwalić, że zdobyłam owijki do petrola, greena, fuschii i violetu w ostatnim czasie  😁

I po powrocie do domu, po zobaczeniu nowych ilości rzeczy końskich się nieco przeraziłam... toż tego więcej niż moich ciuchów!  😵

Oj będzie w czym śmigać... 🏇
wątek zamknięty
dziecko w błękitach, kiedyś dorobię się porządnych fot.... promis! 😉
wątek zamknięty
Kojarzycie czy w kolekcji Rosa-Schlamm Eskadrona, był impuls Rosa, czy tylko brillant?

Foto z netu.
wątek zamknięty
A może Juliadna podliczy swoje szmatki  😁? Jestem baaardzo ciekawa ile tego wszystkiego będzie  🥂
wątek zamknięty
Burza wrzuciłam w google i w paru ogłoszeniach się przewija, niestety ogłoszenia już dawno nieaktualne...
wątek zamknięty
ententa, na razie tylko zerkam 🙂 jestem ciekawa czy w ogóle był impuls bo brillanty to szmatki dla mnie 🙂
wątek zamknięty
tak wszyscy liczycie te szmaty... może ja też...

wyszło wszystkich 16, ale na pewno, o którymś zapomniałam  😂 myślałam, że będzie gorzej, chociaż i tak wypadałoby się paru pozbyć  😵
2 to niciaki i mają dożywocie
2 to superieury i raczej też zostaną, a przynajmniej czarny...
1 to es ujeżdżeniowy i musi zostać - nie mam co wsadzić pod siodło  😁
a reszta cottony...
na pewno zostaje navy, dwa greye i terra. a dalej to tak jak powiedziała disco: każde interview wygląda tak samo  🙄 😉
ale wypiszę, żeby nie było: stone, brown, choco, marone, yellow, green, limegreen i tym sposobem nie ma się czego pozbyć  🤦
wątek zamknięty
Burza, z tego co kojarzę, to impulsa Rosy nie było, ale lepiej niech się jeszcze wypowie jakiś Eskadronowy wyjadacz 🙂

sei, to jeszcze nie masz tak źle 🙂 Ale kolekcja fajna, no i plus za łezki oczywiście ode mnie  😁
wątek zamknięty
Ja liczyć nie zamierzam. W ostatnim czasie zaszalałam i liczba mogłaby mnie zabić :P

wątek zamknięty
sei ja mogę pomóc się pozbyć  😁 szczególnie tego limegreena  😍
wątek zamknięty
Livia, łezki rządzą  😍
pociesza mnie fakt, że z nowych kolekcji nic mnie nie powala i jeśli coś kiedyś nabędę to max 2: bronze i nici cobalt. za to bardzo bym chciała dwie derki i dwa kantary a tu kasy nie ma 🙁 może do wyprzedaży gdzieś się ostaną  🙄

idaczerwcowa, no limegreen... ile razy wydaje mi się, że mogłabym się go pozbyć... tyle razy faktycznie mi się wydaje 😉 to najżywszy, najbardziej kolorowy mój czaprak i mam do niego fajne zestawienie swetra i arafatki  😂
wątek zamknięty
sei o tak limegreena i mojej najukochańszej terry . Jezuuuu, miałam fioła na punkcie tego koloru  😜
xxagaxx - licz !  🤣
wątek zamknięty
zalcia, terra jest naprawdę super 🙂 przy czym uważam, że najlepiej prezentuje sie jesienią chyba 😉

xxagaxx, śmiało licz. ja sobie za górną granicę daję 60, żeby mieć na każdy dzień miesiąca po 2 hahaha i żeby mieć czyste sumienie  😁
wątek zamknięty
Ja dziś karego ubrałam w Burgundy i bez szału. Jutro kolej na Berry i mam wielką nadzieję, że mnie urzeknie. Ja ten rok kończę z zaledwie z sześcioma kompletami. Może w przyszłym roku nadrobię  😉
wątek zamknięty
Chciałam tylko zgłosić że polopad lavender jest stworzony dla karych i w komplecie z owijki Violet na koniu wyglądają całkiem znośnie 😍
wątek zamknięty
Zairka, a gdzie zdjęcia?  😀

ja sobie za górną granicę daję 60

A o mnie mówią w stajni, że nienormalna jestem, bo 6 czapraków mam.  🤔wirek:
wątek zamknięty
Zairka, no właśnie, gdzie fotki? 😉

sei, no ba, oczywiście, że rządzą 😎 Swoją drogą, niezłą masz granicę  😁

Amarotsa, mnie się Burgundy akurat bardzo podobał na moim, ale ciekawa jestem, jak będzie wyglądał Berry 🙂
wątek zamknięty
nie. 6 to u mnie by było za mało. szczególnie latem. serio. nie nadążyłabym z praniem. jak czaprak raz koń przepoci to idzie do prania. bo to tak ja bym nosiło jakieś przepocone ciuchy kilka dni pod rząd. nie zrobiłabym mu tego 😉 zimą jest lżej. no i zimą z reguły tyram głównie niciaki i esy i hv. a właśnie zapomniałam o moich hv polo. doliczcie mi +2  😵 😂 ale hv, a szczególnie jeden, są odłożone również na zawody.

u mnie w starej stajni były osoby, który miały jeden. słownie jeden czaprak i kiedyś usłyszałam: że chyba pora kupić nowy bo tamten już się do niczego nie nadaje  😵 cały czas jazda w jednym. prany raz na ruski rok, tylko wietrzony/suszony. no cóż... co osoba to inne podejście 😉 Altiria, za prawdę powiadam ci, że 6 to nie grzech! ALE szybko się mnożą  😁

Livia, gdybym wybrała granicę 20 na przykład, żyłabym w ciągłym stresie, że oto się zbliżam. a tak spokój ducha 😉 poza tym nie przewidują, żebym kiedykolwiek zbliżyła się do 60. a ponadto ciągle wierzę, że w bliższej lub dalszej przyszłości będę miała więcej niż jednego kopytnego  🏇

ten rok kończę optymistycznym zakupem i tak. miała byc kurtka do stajni - 30 zł z przesyłką z allegro. ale jest taka fajna, że nie zobaczy stajni chyba długo  😍

burgundy na karych dla mnie szał bez. lepszy chilli 😉 większy kontrast, jest bardziej wyrazisty. berry nie podoba mi się sam w sobie ale może dzięki wam zmienię zdanie 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.