Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Precelek 8msc nic nie kupowałam, nic mnie nie ciagnelo! Bylam pewna ze to koniec i trach! W miesiac 3 komplety i dalsze szmatoholicze plany 😵
Ja rok 2011 kończe z liczba 20czaprakow i 17 par owijek 😉
wątek zamknięty
ja anek nowych nie kupuję bo wyglądają miniaturowo na moim koniu. za to na większym, siwym Mo.B. nie wyglądają tak źle nie wiem o co chodzi  🤔wirek:
poza tym dla mnie są mega sztuczne, sztywne, obrzydliwie pikowane 😉 wielbię za to stare anki

Zairka gdybym kiedyś chociaż zbliżyła się do tej liczby  😎 zdecydowanie mam nadmiar nadmiaru musze urządzić jakieś bardziej spektaklularne wietrzenie paki!
wątek zamknięty
Precelku, zdradzisz nam kiedyś czarodziejska liczbę Twoich czapraków?  🙂
wątek zamknięty
Precelku, zdradzisz nam kiedyś czarodziejska liczbę Twoich czapraków?  🙂

hehe pytałam ją ostatnio, twarda jest 😀😀 Choć bardzo mnie ciekawi czemu się tak z tym kryje?? :P:P
wątek zamknięty
w życiu !
wątek zamknięty
Musi być to baaardzo duża liczba  😁
wątek zamknięty
A może po prostu jeszcze nie wymyślili takiej liczby?  👀
wątek zamknięty
Altiria wymyslili 😉 ale nie mam planów się ujawniać 🙂
gratisowo mój B. i kantar eskadron chocochip pink, uwiąz eurostar

wątek zamknięty
A ja wgl za Ankami nie przepadam. Mam jedną, chyba ze starej kolekcji(pink lilac) i jakoś wgl mi nie leży, źle się układa pod siodłem, przesuwa się i nie ma tych pasków, przez które można przeciągnąć popręg. Nie lubię jej.
wątek zamknięty
Precel :kwiatek: Miło, że Siwy się w jasperze podoba. Mi tam pikowanie jest bardzo obojętne, ja i tak siedząc na koniu nie widzę, z daleka jak patrzę na Siwego pod panią trener, to z kolei nie dowidzę, a Siwy i tak tego w życiu już nie zobaczy 😎 Za to lepiej mi się ta Anka układa na koniu niż baaaardzo stary Navy. Do tego wcale jakoś wyjątkowo sztucznie jak dla mnie to nie błyszczy, ale jak wyżej - ja tam mogę tego nie widzieć 😉

Jakby ktoś nie widział jeszcze jaspera na Icku, bo w tym wątku nie było:

Swoją drogą ja z tym jasperem jakoś 'zaszalałam', reszte mojej kolekcji będę wyprzedawać... Przechodzę na spokojne kolory 🙂 W związku z tym mam chęć zakupienia jakiejś bieli z kontrastową lamówką i może jakimś herbem/znaczkiem, ale nie mam pomysłu zupełnie. Wiem tylko, że nie chcę Anky.
wątek zamknięty
jak jakościowo wypadają pady 'szokemole'? jest może w kolorze cynamon? 🙂 w pl na 90% nie ale może za 'gramanicą'?
wątek zamknięty
xxagaxx

a dziekować...choć ty wiesz ze tam kilka rzeczy bym z twojej kolekcji podwędziła
wątek zamknięty
Czy kojarzy ktoś nieeskadronowe (czytaj: tańsze 😉 ) owijki, które będą pasowały do Berry?
wątek zamknięty
Matko jak mnie kusi ten chili ! Fuck...
[[a]]http://www.ebay.pl/itm/Eskadron-Schabracke-Brillant-chilli-Dressur-chilli-/160700120654?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item256a793e4e[[a]]#ht_814wt_952
wątek zamknięty
emuu - ja się właśnie pozbyłam impulsa Chill kolor obłędny, ale na gniadym niestety lipa  przynajmniej dla mnie 🙁 co innego gdybym może miała konia golonego 😉

poniżej zdjęcie mojego ex czapraka:

PS. Spr. konto bo wysyłam przelew 😉
wątek zamknięty
Szkoda, że nic o tym nie wiedziałam...  🤬 no ale nic, może jeszcze kiedyś się trafi... 😍 Moim zdaniem moja kobylasta zasłużyła sobie już na coś czerrrrwonego 🙂
wątek zamknięty
Klami  łeee,  bicolora yellow- beige to już mam :P
huzarova właśnie dostałam informacje :P Ale nie wiem jak z tymi przetarciami, bo nie chcę zeszmaconego :P
emuu , to szukamy razem 😀
wątek zamknięty
zalcia97 jak już pisano wcześniej za taką cenę już z przetarciami się nie opłaca 😉
wątek zamknięty
Sasasa, dorwałam komplet coffee-berry  🙂

Choć nie do końca jestem zaspokojona, bo myślałam, że od razu będzie sam berry... I teraz nie wiem, czy zamawiać w tej cenie, jaka jest, czy liczyć na wyprzedaże...
wątek zamknięty
Libella, nie wiem niestety, czy ten róż jest aż tak popularny, ale chyba masz szansę doczekać do wyprzedaży 🙂

asds, super kolekcja! Masz tylko ESy, żadnych innych szmatek? 🙂

arivle, oj, bo każda nowa rzecz cieszy niesamowicie 🙂 Sama też sobie wczoraj kupiłam kolejny prezent na święta 🙂
wątek zamknięty
Livia, no i chyba odchorowywuje te zakupy, do południa zwijalam sie z bólu ;/. Ale już mi przeszło i czaje sie jeszcze na pewnego es'a z ogłoszeń, no i ten marone na pewno z czasem będzie mój. Jeszcze mówi do mnie anky sand, bo nawet wychaczylam ze starej serii no i w tym samym sklepie pasujace owijki elastyczne es'a
A ty co kupiłaś?  😍
wątek zamknięty
Melange Burgundy DLkę 🙂 Już od dawna się na niego czaiłam 😉
wątek zamknięty
Livia wiem ze to nie temat na to ,ale czemu jezdzicie na bosalu?
wątek zamknięty
Kastorkowa, próbujemy różnych rzeczy, czasem jeżdżę na ogłowiu, czasem na halterze, czasem na bosalu 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny gdzie dostanę Eskadron exlusive fire red/navy?
wątek zamknięty
na ebayu  😉
wątek zamknięty
Livia...

Są jeszcze 3 sztuki nie ES, 1 pad wiśnia JArpol, 1 Jarpol czaprak rajdowy i 1 biały Kavaltop Kavalkade no oficjalne wyjście
wątek zamknięty
Już mam jaspera, jest piękny  😍
wątek zamknięty
A ja dziś dostałam paczkę od majeczki 😉

kilka czapraczków do ciurania ;] no i kantarek ;]
wątek zamknięty
cudna_11 cudne !!  💘
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.