Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

gabb. Dzięki 😉
fajny ten Szokmol! W ogóle chyba zaczynam dojrzewać do tego, że wszelkie brązy i cynamony to słuszne kolory na gniadki 🙂 Do tej pory uważałam, że nie ma nic gorszego 😉
wątek zamknięty
Libella, no wiesz? cynamony beze i brazy to sa najsluszniejsze kolory dla takich koni jak nasze 😉
wątek zamknięty
gabb. baardzo ładnie wam  💘

Przewinęła się może przez wątek albo ma ktoś real fotę schockemlohe espresso?  :kwiatek:
wątek zamknięty
gabb., przez Ciebie znowu zaczynam zastanawiać się nad cynamonem ..  🙄
wątek zamknięty
gabb, super 🙂

zalcia, spróbuj Horsage, one wydawały się dość duże. No i ESy chyba też są z tych większych?
wątek zamknięty
Kujka no teraz już wiem i obiecuję nie zbłądzić więcej  😉
wątek zamknięty
a ja włąsnie zrobiłam szmatowy rachunek sumienia ES..na koniec tego roku tylko 14 sztuk 🙂 NAwet fotki zrobiłam 🙂
wątek zamknięty
Ja rachunek sumienia całoroczny mam ujemny, bo z około szmatek 10 zrobiły się dwie, ale za to w grudniu przybyły trzy 😂 Jak dojdzie ostatnia z nich, to wstawię zdjęcie 😁
wątek zamknięty
Najpierw się pochwalę tym ze dorwałam ochraniacze do Fuchsia Black 🙂

Ostatnie nabytki

I reszta rodzinki

Stripe Iny

Pasiaki

I skromne 2 Maxy ( jakoś komórkowa)

wątek zamknięty
O Matulu ❗
No nie powiem , robi wrażenie.
wątek zamknięty
asds piekna kolekcja. Czapnelabym Ci stripe Ina rosado navy  😜

Gdzies dorwe jeszcze anky amber VS?
wątek zamknięty
asds
Gdzies dorwe jeszcze anky amber VS?

w końskim świecie jest🙂
wątek zamknięty
natt92, hahaha. Czyżbyś zachorowała na ambera ?? Kolejna ?
wątek zamknięty
Drogie Szmatoholiczki, nazywam się arivle i w ciągu ostatnich dwóch tygodni popełniłam:

-impulsa stone z lavender/stone
-derkę Nici bicolor z kolekcji 2010
-Anky Jasper

i szykuje się więcej  😵
na pierwszy ogień pójdzie chyba cotton marone, przy małym przypływie gotówki  😜

asds, imponująca kolekcja!
wątek zamknięty
asds - wow ! super  🙂
Ja nabyłam w tym miesiącu cottona apricot , niciaka kiwi, szokmola cinamon, derkę nici pasiak z nowej  i na sto procent do końca roku muszą dojść jeszcze jakieś 2 super czapraki ! 😀
Niech każdy na koniec roku zrobi podsumowanie szmatoholiczne uwiecznione zdjęciami !  🏇
wątek zamknięty
asds cudna kolekcja !  😍

Ja u siebie sie doliczylam 8 Es'ow, 2 Eskadronow i 1 szokmola.

Musze pochwalic Es'owe kantary sa piekne i sie nie szmaca wcale  😉
wątek zamknięty
Dzieki dziewczyny,.....Jak to mówią lata ciężkiej choroby szmatoholika.....Na szczęcie chwilowo choroba odpusciła...bo inne wydatki są teraz...
wątek zamknięty
nadzafowa dziekuje!
klamitak, właśnie tak  😜 to będzie to co następne zawita w mojej konskiej szafie 😀 chociaż wcale nie było w planie !  😵

Hmm.. Ja nie licząc tych co mam na sprzedaż wystawione to mam.. 15 szmatek? Tyle na ta chwile sie naliczylam  😁
wątek zamknięty
Ja juz niestety zdarzyłam do tego co na tej focie dodac 2 anky (jasper i maize).

[img]http://re-volta.pl/galeria/img/55445[/img]
wątek zamknięty
Klami oddawaj bicolora i brillianta chilli, oddawaj,oddawaj,oddawaj  😍 😍 😍
wątek zamknięty
hehehe
wątek zamknięty
Klami, bardzo ładna kolekcja
wątek zamknięty
cieciorka, dziekuje.

Obecnie zastanawiam sie co by tu jeszcze do niej dodać, ale nic mi nie wpadło w oko.
wątek zamknięty
Klami dodać nie musisz,ale stanowczo powinnaś się pozbyć tego, co wyżej napisałam. 😁 Na prawdę,to juz nie jest Ci potrzebne !  🥂 To powinno teraz zadowolić kogoś innego (CZYLI MNIEEEEEEEEEE 😀iabeł🙂 .  Przez Ciebie się teraz na nie napaliłam  👿
wątek zamknięty
Hahaha... pozbyc to sie chciałam tego drugiego bicolora, ale sie juz chyba rozmysliłam i zostaje.  😉
wątek zamknięty
asds boska kolekcja 😀 Normalnie aż zazdraszczam 😀

Ha natt kolejna do ambera. I dlatego ja wolę mieć w swojej szmaciarni same rarytasy, przynajmniej nie ma opcji ze pół stajni będzie wyglądać tak samo. Dobrze że większość to właśnie jakies trudno dostępne perełki xD
wątek zamknięty
przyznam bez bicie ze i mi wadl w oko amber 😡
narazie jestem silna a le juz znalazlam owijki i padzik dostepne 😁
wątek zamknięty
Zalcia, jak na zawołanie, bicolor w ogłoszeniach 😁
wątek zamknięty
a ja wyłamię się z ogólnego trendu. Dla mnie jasper to szał tylko i wyłącznie na siwym (Mo.B)
moim zdaniem koń Klami ma lepsze kolory  😍

a tak wogóle to nie podoba mi się ani jasper ani amber ani w zasadzie żaden czaprak z nowych kolekcji  😁 skuszę się może na coś gdy będą wyprzedaże i cena naprawdę fajna  👀
poza tym, od jakiś dwóch miesięcy jeżdże tylko w bielach, kremach i beżach  😁
wyleczona? 🤔

wątek zamknięty
Precelek ale ty musisz kupować DL, to się nie dziwię że się z nowych Anek wyleczyłaś  😀 😀 Możesz jeszcze mnie jakoś wyleczyć??
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.