gabb. Dzięki 😉 fajny ten Szokmol! W ogóle chyba zaczynam dojrzewać do tego, że wszelkie brązy i cynamony to słuszne kolory na gniadki 🙂 Do tej pory uważałam, że nie ma nic gorszego 😉
Ja rachunek sumienia całoroczny mam ujemny, bo z około szmatek 10 zrobiły się dwie, ale za to w grudniu przybyły trzy 😂 Jak dojdzie ostatnia z nich, to wstawię zdjęcie 😁
asds - wow ! super 🙂 Ja nabyłam w tym miesiącu cottona apricot , niciaka kiwi, szokmola cinamon, derkę nici pasiak z nowej i na sto procent do końca roku muszą dojść jeszcze jakieś 2 super czapraki ! 😀 Niech każdy na koniec roku zrobi podsumowanie szmatoholiczne uwiecznione zdjęciami ! 🏇
Klami dodać nie musisz,ale stanowczo powinnaś się pozbyć tego, co wyżej napisałam. 😁 Na prawdę,to juz nie jest Ci potrzebne ! 🥂 To powinno teraz zadowolić kogoś innego (CZYLI MNIEEEEEEEEEE 😀iabeł🙂 . Przez Ciebie się teraz na nie napaliłam 👿
Ha natt kolejna do ambera. I dlatego ja wolę mieć w swojej szmaciarni same rarytasy, przynajmniej nie ma opcji ze pół stajni będzie wyglądać tak samo. Dobrze że większość to właśnie jakies trudno dostępne perełki xD
a ja wyłamię się z ogólnego trendu. Dla mnie jasper to szał tylko i wyłącznie na siwym (Mo.B) moim zdaniem koń Klami ma lepsze kolory 😍
a tak wogóle to nie podoba mi się ani jasper ani amber ani w zasadzie żaden czaprak z nowych kolekcji 😁 skuszę się może na coś gdy będą wyprzedaże i cena naprawdę fajna 👀 poza tym, od jakiś dwóch miesięcy jeżdże tylko w bielach, kremach i beżach 😁 wyleczona? 🤔