Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

a ja zakupiłam ostatnio Szokmola melange i może jak na zdjęciach wygląda bez szału, to na żywo z bliska kolor jest takim niespotykanym eleganckim szarym, że jestem absolutnie zakochana  😜  do tego super pasuje na zawody  🙂😉
aa..no i rok temu zaopatrzyłam się w polarówkę maritim <w romby> , nieużyta ani razu, chociaż kupiłam w styczniu...i właśnie ją odkopałam i chyba znowu jestem pod lekkim wrażeniem jej uroku i wreszcie zacznę ją używać, noo ale usprawiedliwieniem jest to że wreszcie doczekała się własnego konia  😅
+ jaki kolor padu lub brillanta eskadrona polecacie na gniadą kobyłkę z mojego profilowego ? bo na zawody kupię chyba czekoladowego szokmola, ale kuszą mnie eskadrony..z tym że kompletnie nie mogę zdecydować się na kolor  😲
wątek zamknięty
zawsze mnie rozbraja, jak ktos nie wiem jaki kolor ma wybrac. Bierz ten, ktory ci sie podoba, w koncu twoj kon i twoje 'szmatki'. W galerii mozesz poogladac rozne zestawienia kolorystyczne (kon+szmatki), co do czego pasuje-kwestia gustu.
wątek zamknięty
Halowy Amber 🙂  Nada sie moze do szmato ?  🤔

mój właśnie tak wygląda i nie jest żaden prawie pomarańczowy,tylko własnie taki złoty.  😉
wątek zamknięty
a z jakością tych padów anky?
wątek zamknięty
sei, przed chwilą o tym napisałam w wątku o Anky, że mnie mój egzemplarz się podoba.
Wcale nie jest mieniącą się szmatą 🙂 jest gruby, porządnie uszyty 🙂 nie wiem jednak jak w użyciu, bo nie miałam okazji jeszcze :/
wątek zamknięty
zalcia97 całkiem ładny ten Amber, chyba też się w końcu po zdjęciach Twoich i xxagixx skusze 🙂 I chce żeby mój koń miał taką ładną kite jak Twój gniadosz 😜

edit; szmatocholicy jak myślicie czy owijki ES Heban będą pasowały mi do tego Superieura ? 👀
wątek zamknięty
wichrowelove, ja standardowo, jak zawsze odkąd wyszła ta kolekcja, polecam brillanta burgundy. Sama też się do niego przymierzam, ale mam nadzieję na jakieś promocje za jakiś czas. Ale Katja ma rację - to Tobie ma się podobać, a nie nam.

Demonowa, nie znam się za bardzo na kolekcjach Euro-Starach, ale czy ten pad to nie jest właśnie heban/ice?

zalcia97, bardzo ładnie wygląda ten pad na gniadym 😀 Dobrze, że nie masz owijek, bo chyba byłoby "za dużo".
wątek zamknięty
zalcia, ja bym jeszcze poczekała z tym zdjęciem 🙂 ale fajnie wygląda 🙂
wątek zamknięty

Libella Twojej dziewczynie będzie cudnie w berry  😉

Tak właśnie zaczyna mi się wydawać... To już chyba wiem na co wymienię Niciaka Kiwi  😁
wątek zamknięty
Demonowa, nie wiem, czy będą pasować, ale to na pewno nie jest heban - ice tylko ebony - aqua (albo sky). sama mam ten czaprak 😉
wątek zamknięty
A ja chyba sobie zakupię koszulę Kingslanda  💃
http://www.equishop.pl/zobacz,1201,kat,192,damska-koszula-konkursowa
Macałam ja na cavaliadzie, fajny materiał, ładna.
Raz można na jakiś czas zaszaleć.  😉
wątek zamknięty
zalcia97, Cypkowi fajnie w tym amberze 😉
wątek zamknięty
kiedy w equishopie zaczyna się wyprzedaż eskadrona? koło lutego?
przypnijcie mi proszę nick forumowiczki, która tam pracowała. skleroza nie boli i umknęło mi zupełnie  😡
wątek zamknięty
kcj90?
wątek zamknięty
tak  😉
wątek zamknięty
dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Kilka fotek z dziś - swoją premierę miał Jasper urodzinowy  😍 I powiem wam że niezmiernie ciężko jest mu zrobić dobre zdjęcie, najlepsze wychodzą w domu i z lampą. Myślę, że przy słonecznej pogodzie najlepiej pokaże cały swój urok  😜.
Tutaj na Armaniuchu :

A tutaj moja mała kolekcja:
Od lewej :
Chili SR, Nightblue SR, Brilliant Lavender, Cotton Pink, Cotton Aburgine, Anky Amber, Anky Jasper, Jarpol Cyprys/Limonka.

I moim skromnym zdaniem to zdjęcie najlepiej pokazuje kolory Anek  😍 😎
wątek zamknięty
niezla ta 'mala' kolekcja  🤣  😁

tez mam lezke chilli 🙂 daje po oczach, oj daje  😁
wątek zamknięty
Nie lubię tego wątku, a jaspera jeszcze bardziej  👿 👿

A miałam już nic nie kupować  🤦
wątek zamknięty
To i my się pokażemy 🙂
Brillant deepblue
Nada się coś do szmato?  :kwiatek:

wątek zamknięty
Louisa jasper ladny, ale pociesze Cie- nie musisz go kupowac  🤣 , lepiej inwestuj w szmaragda eurostarowego  😁
wątek zamknięty
brunatna, moje czaprakowe marzenie 😜
wątek zamknięty
Demonowa dzięki  :kwiatek: noo,ogon to mu w ogóle tak szybko rośnie  🤔 grzywa też, ostatnio mu irokeza znów ścięłam.ale chyba zapuszczam,on tak ładnie wyglądał w dłuższej  💘
fin noo,też tak myślę 🙂 z resztą mi się nigdy nie chce owijać,więc kupuję już bez. Dzięki  :kwiatek:
gabb , Livia dziękujemy 😉
wątek zamknięty
brunatna boze marze o tym czapraku dniami i nocami  😜 jest obłedny  😍
wątek zamknięty
Fin, vermouthowa -   :kwiatek:
Na razie nie mam zamiaru go oddać  😁

A nada się coś? 🙂
wątek zamknięty
Katja a masz szmaragda i chcesz się rozstać?
Na razie czekam na Eurostara Stripe In white/szmaragd, ale jutro zamówię jeszcze tego jaspera

brunatna cudnie  😍
wątek zamknięty
emuu, na pewno chilli nie jest taki malinowy jak na twoim zdjeciu, a oberzyna tez tak nie wyglada. jest cos nie tak z kolorami na nim.
brunatna, mi sie wydaja te zdjecia strasznie rozciagniete w bok, jakbys przy kombinowaniu ze zmniejszaniem je tak splaszczyla.
wątek zamknięty
Louisa od dlugiego czasu choruje na szamargda, niestety bezowocnie poki co (ale to sie zmieni  😁 ).
ostatnio zaciekawil mnie jasper ankowy, no i dopiero co mialam okazje zobaczy go live, myslalam, ze bedzie jako zastepstwo szamargda, ale... Nieee, jednak szmaragd kroluje  🏇 no jasper ladny, owszem, ale jednak to nie to  😜
wątek zamknięty
brunatna, bardzo fajnie, ale ja bym jeszcze pokombinowała inne zdjęcia do szmato 🙂

emuu, faktycznie, zupełnie inaczej Jasper wygląda w domu, zupełnie inaczej na koniu  😵
wątek zamknięty
katija klik i klik , lepiej 😉?

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.