Kiwi jest naprawdę śliczny. U nas w stajni już jeden jest i podziwiam go codziennie na gniadoszu i choć wygląda jakby był kompletnie z kosmosu kolorek (koń jakby przy nim ginie nieco) to podoba mi się bardzo... A u mnie już pod choinką Jasper siedzi więc w niedzielę pstryknę go razem z Amberem 😍
A ja mam ogromny problem i prosiłabym o jakąś radę w miarę szybko jakąś dobrą duszyczkę, a mianowicie, jaki kolor na taką oto kobietkę? Myślałam nad jakimś beżem? Chodzi mi o podanie nazwy konkretnej kolekcji. W grę najchętniej ANKY, Eskadrony Brillanty ew. Schockemohle Z góry dziękuję za wszelk8ie odpowiedzi :kwiatek:
Zgadzam się, skarogniade pięknie wyglądają we fioletach, a więc lavendery eskadrona (ciężko dostać) czy violety/aburgine. Z anky podobałaby mi się alt rosa, którą dostać jest niemal niemożliwością 😵 albo są baaardzo drogie. Beże? Beże są smutne ;P Z kolorów "beżopodobnych" podoba mi się jedynie Anky Amber, którą powinnaś łatwo dostać, bo to najnowsza kolekcja. Zielenie są fajne, ale nie ankowe (jak na moje za mdłe, poza Jasperem) ale eskadrona Green byłby fajny. A z Szokmoli Cinnamon !! 😍 Myślę że będzie super na skarym.
gabb. suuuper ! 💘 Hm, myślicie,że brillant marone pasowałby do mojego gniadosza? Czy będzie zbyt smutno,będzie się wtapiał ? Najlepiej,jakby ktoś był łąskawy ubrać go w niego :kwiatek: :kwiatek:
zalcia97 według mnie kompletnie nie 🙁 Twój koń jest za bardzo 'rudym' gniadoszem na Marone. Dobrze wyglądałby na skarogniadym ale jak dla mnie w połączeniu z takim to byłaby tragedia bo by sie strasznie gryzł z maścią konia 🙂
zalcia97, agata*, dzięki 🙂 Livia, dziękuje. Super w tym melange 😀 My z Pielgrzymem również życzymy wszystkim szmatoholikom radosnych i zdrowych świąt :kwiatek:
zalcia97, jeśli myślisz o tym marone z Allegro, to on nie będzie pasował, bo czekał tam na mnie już od trzech tygodni i dzisiaj, tak świątecznie, w końcu go kupiłam 😁 a w innym brillancie marone, czemu nie, będzie bardzo do pyska :kwiatek:
Ma ktoś może fotę Niciaka Kiwi na gniadku? Właśnie stałam się posiadaczką takiego kompletu, ale razem z osobą, która mnie nim obdarowała (i zamawiała go przez internet) stwierdziłyśmy, że jest dość oczojebny... i najchętniej wymieniłabym go na jakiegoś innego Eskadrona. Ale chętnie go zobaczę na gniadym. Albo może cobalta niciakowego ktoś ma zdjęcie? Szukałam w galerii szmatoholiczej i nie ma... p.s. Obawiam się, że ten jeden prezent zrujnował moją terapię antyszmatoholiczą... A byłam czysta już prawie rok! 😜
Caira, ja też myślę, że lepszy lavender 😉 Sei, Despo na tym zdjęciu wyszedł zabójczo <3 Dostałam dzisiaj w swoje łapki polopad beluga/flax i jestem zakochana 😍