anai , spoko. ja uważam, że to dobra cena 😉 w każdym razie w moim odczuciu hv są jej warte 🙂 🚫 nie mogę się napatrzeć na twój avatar! konisko 😍
wątek zamknięty
Moja skromna kolekcja anky: 1.Olimpia blue komplet,Sea Blue,Dusk Blue,Cyan,Emerland komplet + kantar. 2.Purple + kantar, Hortensja,Stone Grey, Rafblauw. 3.Jade komplet i Grass. 4.Sangria komplet + kantar i Orchidea Komplet. Uwielbiam kolekcje anky.
wątek zamknięty
Sei , dla mnie stosunek ceny do jakości hv jest bardzo dobry, tylko mąż niekoniecznie myśli podobnie 😉 A z mojego koniowatego jest rzeczywiście niezły przystojniak 😜
wątek zamknięty
5. Mocca,Madeira i Rock/ 6.Cardinal, Red i Oxblood komplet + kantar. 7.Sunshine komplet i Butterscotch. Brakuje jeszcze fotek: Paprika komplet, Cognac,Banana, Maize komplet + kantar, Alt Rosa . Marzy mi się jeszcze :Brunt Orange.
wątek zamknięty
etosha szalooona 😍 kolekcja suuuper 💘
wątek zamknięty
Cotton sand z aubergine-violet 😀 Co jeszcze polecacie do tego Pana ? Tylko bez różów :Petosha pozazdrościć można.
wątek zamknięty
laura_2013 , brillanta beige 😀
wątek zamknięty
microfaser navy 🙂 anky navy lub jasper amber też fajni by wyglądał:P
wątek zamknięty
Dziękuję.Ja myśle że gniadym to najładniej jest w fioletach ,zieleniach i niebieskich, oraz żółtych.
wątek zamknięty
Oj brillanta beige będzie cięzko raczej dostac już teraz 🙂 A nad reszta trzeba bardzo intensywnie pomyslec 😀
wątek zamknięty
Ale byłby szał w ciapki 😉
wątek zamknięty
No pewnie tak 🙂 Może kiedyś wpadnie w łapki beigefin własnie myslałam nad burgundy , mógłby mi ktos przerobić ? :kwiatek:
wątek zamknięty
etosha łał świetna kolekcja 😀
wątek zamknięty
To tylko część kolekcji etoshy 😉 jeszcze sa Euro-Stary i Eskadrony 😎
wątek zamknięty
Racja Medziiik.Tylko,że zostawiłam sobie tylko kilka sztuk eskadronów głownie pady tak samo z euro starów mam same strip iny.Jakoś cottony z eskadrona mnie nie ciągną.
wątek zamknięty
etosha , mam tak samo, mam tylko jednego cottona i jest przeznaczony do ciurania, a reszta to brillanty, impulsy i pad euro-stara 😉
wątek zamknięty
Chciałam się zapytać .Czym różnią się pady euro stara nowe od tych starych.Dla mnie te poprzednie były lepiej wykonane ,a te nowe sa jakieś dziwne.
wątek zamknięty
Tamte były takie "ala zamszowe" a teraz są "bawełniane"
wątek zamknięty
i te nowe maja pikowanie dodatkowe. jak dla mnie są super. straaasznie je lubie 😍
wątek zamknięty
właśnie wygrałam 1szy polopad w życiu, jest cudowny i chcę go już mieć 💘
wątek zamknięty
ententa jak polopad.? 😉 i w jakim konkursie? 👀 szczęściara!
wątek zamknięty
Chwalic sie, która wygrała ta aukcje z polopadem aqua/brown ??
wątek zamknięty
ententa , czyżby ten polopad Aqua/Brown był twój? 🙂Ruda77 , tak z ciekawości, jakie masz impulsy? 😉
wątek zamknięty
Popieram Klami która wygrała? Próbowałam walczyć ale ktoś miał automat włączony i zrezygnowałam, a szkoda bo piękny jest:<
wątek zamknięty
Livia , miało być impulsa, bo na razie tylko jeden jest 😉 Walnuta i jestem w nim zakochana 😀
wątek zamknięty
Moje Panie będzie szał ciał! Do padziku Es Black-Fuchsia dorwałam ochraniacze Fuchsia 😀...Planowany debiut na siwej! Bo na grubego tylko owijki niestety
wątek zamknięty
si, si właśnie ten 😀iabeł:
wątek zamknięty
ententa , to super 🙂 Jak tylko dostaniesz to wstaw fotki na koniu 🙂
wątek zamknięty
nie ma sprawy 😉 nie mogę się już doczekać 💃
wątek zamknięty