xxagaxx dzięki :kwiatek: też mi się strasznie podoba🙂 Tak, że czekam jeszcze na owijki do kompletu mam nadzieję, że będą pasować wspominane wcześniej Api pomarańczowe.
Equi.dream, Fantazja, xxagaxx dzięki! ja się zakochałam w tym brillancie, a pomyśleć, że kupowałam go tylko dlatego, że nie miałam do czego derki założyć 😁
bjoork, armara, milusia dziękuje dziewczyny :kwiatek: aczkolwiek uważam, że seniorka wygląda tylko dobrze, jeszcze nie bardzo dobrze, czy tym bardziej bosko, ale to pewno dlatego, że wiecznie porównuję ją do ujeżdzniowych maszyn, a nie innych koni w jej wieku (prawie 20) 😡
cieciorka bo nie ma kto mi robić zdjęć, poza tym generalnie uważam, że mój koń jest mało fotogeniczny 😉
D+A Sobiescy w Żyrardowie 🙂
sei ja tę derkę uwielbiam! jest ciepła, a przy tym bardzo lekka, mięciusia jak kaczuszka i bardzo dobrze osusza. uwielbiam ją na równo z double fleecem i jak dla mnie to najlepsze derki jakie Eskadron kiedykolwiek wypuscił na rynek
Pomyślałam że może się komuś przyda 🙂 Real foty Nici Cobalt, dobrze oddają kolor choć w rzeczywistości jest on może nieco minimalnie bardziej 'soczyście'niebieski.
juliadna, Czekowskiemu cudownie w tym komplecie 💘 Demonowa, cobalt fajny. Ja mam kiwi i kantar, i kantar uwielbiam 😉 anai, fajny ten HV Polo, jednak do mnie nie przemawiają, aż tak pomarańczowe czapraki 🙂