dzieki wielkie :kwiatek: bo na szmatoholikach własnie nie ma w ogóle melange, a ja mam 2 i nie mogę dojść jakie kolekcje za kilka dni wrzucę tego drugiego i mam nadzieje na pomoc 😀
a ja też mam dzisiaj zdjęcia ES stripe-in Brandy-ebony-chamois: model jest bardzo wiercący się i niepozujący a oczywiście wtedy stał nieruchomo jak zachodziło słońce... 🤔wirek:
I muszę szybko uciekać z kompa.. Ostatnio aż mnie skręca by kupić jakąs końską szmatę, ale bronię się jak mogę, tzn. broniłam się 😡 Zobaczyłam na żywo brillanta tego żółtego z kolekcji navy i...nie wiem co zrobię ale muszę go mieć!
to co wstawiłas z szmatocholików to ebony-hazel --wiem bo na noiego choruje 🙂,,,a ten drugi chyba ebony-mousse?
A co do Brandy Ebony stripe in...to musze przyznać zę brandy tylko w formie MAxa mi się podoba...jakos jako Stripe in z Ebony mi w ogóle nie moze podejsc
Misia twoj kon zawsze i we wszstkim bedzie blyszczec 💘 Ten Schokemol nie robi na mnie wrazenia. Konia pozytywnie zazdraszczam 😉 Konstancja88 gustownie ubierasz rumaka, bardzo podoba mi sie w czarnym , tym zielonym i bialym 😉