Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Medziik

Ty znasz moje stanowisko co do czapraków/padów z bawełny  w porównaniu do ukochanych ala zamszowych.

Tym bardziej jeżeli jest już przetarty pryz popręgu i kasa nadal nie mała to ja bym sobie odpusciła
wątek zamknięty
Livia ciekawie 🙂 ale nie spadłam z krzesła.

Grendessa Nici Cobalt  😉

Lolesław też zaliczył poglądowe foty.
Lolkowi przerwa źle wpłynęła na jakość jego pozowania... Wierci się, łapię za lonże ahh ten Lolex

[img]http://faktyczny kolor niciaka
[/img]

I Volvo również wcielił się w modela 🙂

I gratisowo Horn w dralonie Burgundy

i w słoneczku  😎

wątek zamknięty
Livia, ale ci sie konisko rozrosło  😍 Super mu pasuje ten czaprak, bardzo elegancko.
Juliadna, mnie się tylko Horn w dralonie podoba, Nici mnie nie podchodzi  🤔
wątek zamknięty
Azbuka zgadzam się 🙂 Na Lolku zero ochów i achów. Foto typowo poglądowe , "a może komuś się przyda"  Cotton specjalnie dla Grandessy i na niej wyglądał całkiem fajnie 🙂

edit: i jedno takie niciak wyszedł 100% faktycznie

wątek zamknięty
czemu dralony maja takie gigantyczne wyciecia na szyjsko... strasznie przez to leca na minus w kwestii wygladu...
wątek zamknięty
Grendessa Nici ocean  😉

A to nie jest NICI cobalt?  👀
wątek zamknięty
To teraz inaczej co lepsze do Łosia

polopad marone

polopad white z royal/navy

polopad white lub navy
wątek zamknięty
tak to jest cobalt ;D
wątek zamknięty
Tak, to jest COBALT, nici Ocean wygląda jak anky Aquarius (porównywałam z niciakową derką i doszłam do wniosku, ze jest to samo więc przynajmniej nie muszę kupować czapraka plus owijek, żeby mieć ładny komplecik z derką🙂😉
wątek zamknięty
juliadna  to na bank nie jest nici ocean.
ten czaprak to nici cobalt. mam w domu go i to na pewno ten. 😉
Lolek wygląda w nim przeuroczo, a dralon wgl mi nie podchodzi, ale ja to wgl nie lubię dralonów, żadnych. 😉
wątek zamknięty
Medziik

Ty znasz moje stanowisko co do czapraków/padów z bawełny  w porównaniu do ukochanych ala zamszowych.

Tym bardziej jeżeli jest już przetarty pryz popręgu i kasa nadal nie mała to ja bym sobie odpusciła

Wiem wiem myślę nad strip in'em ew. ale nie mogę sięzdecydować czy VS czy DL  😵
wątek zamknięty
Medziiik bierz navy, tem kolor dobrze wygląda na każdej maści
wątek zamknięty
juliadna, dzięki 🙂 Niciak na Lolku wygląda bardzo fajnie 🙂

Azbuka, dziękuję  :kwiatek: Jeszcze "tylko" nad sobą muszę pracować, żebyśmy oboje fajnie wyglądali  😁
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata - do mnie najbardziej przemawia white z royal/navy ew marone (mam owijki pod kolor lamówek).
A tego navy nigdzie nie widziałam zdjęcia jak on w realu wypada.
wątek zamknięty
Medziiik skoro chcesz wybrać miedzy white a marone, to bierz white  😉

Livia bardzo ładnie  🙂 Zreszta ja kocham fiolety  😜
wątek zamknięty
Livia, ładny czaprak, pasuje wam. tak, jak nie lubię fioletów, to ten mi się podoba. szkoda, że trochę się zlewa i smutno wygląda.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata,Marcelin,Nadżafowa,gryglodor, MACIE RACJE! Wiem że to Cobalt ale nie wiem dlaczego napisałam ocean?  🤔wirek:  🤔 Pewnie z pośpiechu jakoś tak...
wątek zamknięty
gryglodor to hooksowy naczółek o ten: KLIK

Medziik nie zdecydowanie nie cooper 😉

juliadna twojemu siwemu super w niciaku!! Pięknie!!

Ącki w polopadzie Gelb i owijach Anky amber. Pasują tak w kit, ale nie wiem co może pasować do tego padu.. Myślałam nad Fair-Play banana ale nie wiem czy nie będą za jasne ;/;/

wątek zamknięty
juliadna, uprzedziłaś mnie, no :p Tak tak, po cobalcika poszłam wczoraj  i  uważam, że na Grandessce wygląda przuroczo  💘
wątek zamknięty
ale ten cobalt daje po oczach...w realu też tak??

aga, klami piękne te Wasze Anky!
wątek zamknięty
akzzi , właśnie nie tak bardzo.  👀
wątek zamknięty
akzzi wygląda tak jak na zbliżeniu na Lolku 🙂 Ale nie jest źle 😀
wątek zamknięty
kurczę.... fajna ta anky amber...  👿
Edi wygląda szałowo 🙂
wątek zamknięty
kurcze mam jakieś mieszane odczucie co do tego cobalta. Z jednej strony niby fajny kolorek, ale z drugiej strony na koniu mnie jakoś razi... 🙄
wątek zamknięty
xxagaxx, oj Aga, ale Edi jest cały duży a Kajtosław z tym brzuchem wygląda jakby mu kto piłke pod skóre wszczepił. 😉

Medziiik, ten pad jest przesliczny, ale stosunkowo szybko sie spiera y wyciera przy popregu. Także jesli juz jest naruszony to nie wiem czy warto. Szczególnie, że, jak piszesz, ma sporo kosztować.
wątek zamknięty
Ale w realu nie jest tak źle 🙂
wątek zamknięty
dziewczyny pomóżcie jaka to kolekcja o ile w ogóle jakaś to jest 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty
Caroline12, to maritim chyba.
wątek zamknięty
To new cotton maritim  😉

Medziiik, ten pad jest przesliczny, ale stosunkowo szybko sie spiera y wyciera przy popregu. Także jesli juz jest naruszony to nie wiem czy warto. Szczególnie, że, jak piszesz, ma sporo kosztować.

No 200/210zł to mało raczej nie jest za to można mieć już nowego ES przydładowo  😉
wątek zamknięty
Bardzo wam dziękuję  :kwiatek: :kwiatek:

Medziiik ja bym nie brała, nie warto.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.