Anderia już poprawiłam. też się nad nim zastanawiałam ale doszłam do wniosku ze na crossa chce mieć coś jaskrawego 😀 sei :kwiatek: Katja :kwiatek: A co myślicie o tym niciaku (cobalt) dla niej.?
Milusia, jak dojdzie Jasper to postaraj się o zdjęcia 🙇 ciekawe jakby Fantazja w nim wyglądała 🤣 Klami, jeśli jest taki jak na Twoim zdjęciu to piękny.... 😜
No i pogoda nie dopisała na sesję, ale liczą że nasz kochany fotograf jakiś cud zrobi ze zdjęciami.
Jasper absolutnie nie jest spłowiały!!! Ale no oczywiste że aż tak jak na fotach w domu się nie błyszczy. Problemem są owijki bo nie pasują do padu!! Owije powinny być idealne do ESowego szmaragda, Anka natomiast wypada dużo bardziej hmm zielona? niż owijki.
sa polopady burgundy?? Chcialabym polopad w kolorze czerwonym, ale kiedys dostalam w tym watku odpowiedz, ze takowego nie ma. A z tej kolekcji z burgundy- tez nie? 🤔
No to ja mam pytanie co do koloru padu + nauszników , które zamierzam sobie zażyczyć na święta 😁 Nienawidzę podejmowania decyzji 🙄 Lepiej fiolet czy turkus ? 🙂
Jestem nowa na forum ,ale chcę się włączyć🙂 Juliadna uważam ,że twój koń wygląda przepieknie w tym dralonie! I masz konia odpowiadającego mojemu ideałowi.... Nagri<--- o ile dobrze napisałam, mam tą samą łezkę uważam ,że jest śliczna, tylko na zdjęciu słabo się prezentuje.
Foty beda pod wieczór mam nadzieje, ale pogoda nie dopisała koszmarnie. Jak oglądałam fotki bezpośrednio na lusterku to kolor padu był bardzo przekłamany na minus niestety. Zobaczymy jak te foty beda wyglądać po obróbce na komputerze.
Oczywiście, że nie jest ten kolor aż tak nasycony jak na mojej fotce w błysku lampy. Ale również absolutnie nie wyglądaj ajk nijakie spłowiałe g... które tu ktos wczesniej wstawiał.
Juliadna a ja jestem na nie. Ten dralon okrutnie mi się nie podoba, u Ciebie i tak na focie wyszedł na plus. Ma go u nas w stajni natt i dla mnie jest po prostu okropny. 1000% razy lepiej w tej kolorystyce spisał się dralon z kolekcji Maritim.
o! tu sie zgadzam - dralon z maritim byl obledny!!! mialam go i niestety sprzedalam 😵 potem chorowalam na flaxa i stone/lavender, ale ze rozmiar 165 dostac z tych dralonow mi sie nie udalo, to zaczelam sie "kurowac".i bylo ok, dopoki nie zobaczylam tych zdjec 🤣
Juliadna, a według mnie całkiem fajny ten dralon i Lolkowi pasuje 😉 Negri, też mam tą łezkę. Na twoim koniu super wygląda. 🙂 Cierp1enie, zgadzam się z aga, zaszalałaś, ale wszystko obłędne. 💘
Katja, no właśnie nie ma za dużo kolorów 🙂 Z żywszych jest chyba tylko Flax, Gelb i Lavender, cała reszta to biele, szarości, granaty i czernie 🙂
polopad FLAX tez mi sie marzy, ale nie moge nigdzie znalezc, a jak juz to w stanie no hmm srednim... Gelb rowniez nie jest ogolnodostepny. Lavender moglabym miec, ale nie musze 🤣