Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Cierp1enie Ty wieśniaro! Nie ta sama kolekcja tylko ten sam model 😂 😂

ja pier  😂
ja nie wiem co się ze mną dzieje

najpierw to z tą anky u gejs na fotoblogu, teraz tu  😂
wątek zamknięty
ChingisChan, ano ochraniacze. Jak sie okazało nie mielismy myszek a taaaaaakie szczurzysko. Skonsumowało to to neopren i fragment skorupy.
wątek zamknięty
U mnie to są raczej myszy. Zawsze zostawiają po sobie odchody! 🤬
wątek zamknięty
Heh, my teraz nie mamy juz ani myszek, ani szczurów. Mamy za to w siodlarni przeuroczą tłusta kotke. 😉
wątek zamknięty
Medziiik szmaty szmatami ale czy dobrze poznaję konia - czy to Atlantyk? Jeździsz teraz na nim?  😉

Tak to Atlantyk 😉 dzierżawię go  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka, fart z tym impulsem, ciekawa jestem zdjęć 😉
Mam nadzieję, że dziewczyna dzierżawiąca nie straciła palców w pułapkach  😁

gryglodor, ładnie siwce w oberżynie - jak masz większe zdjęcie to możesz je dać do szmato 🙂

Nasturcja-Renata, fajnie w Madeirze, tak delikatnie 🙂
wątek zamknięty
A do mnie doszły wczoraj dwie perełki ES upolowane!  😅

Musże remont w pokoju jakiś zrobić żeby to wszystko pomieścić 🙂😉))
wątek zamknięty
Ja właśnie dzisiaj odebrałam impulsa Chill od zen jest BOSKI  😍
wątek zamknięty
kto wie w jakich cenach w PL sa te czapraki?  i czy w ogole sa dostepne? :

Eurostar ~ Cotton Burgundy / Green

[s]Eurostar ~ Superieur Petrol[/s]  znalazlam, nie wiem czemu szukajka wczesniej nie chciala go wypluc.

HV POLO DRESSUR ~ Crown Cross

HV POLO DRESSUR ~ de Luxe ~ Rock Grey

HV POLO DRESSUR ~ de Luxe ~ Dark Brown
wątek zamknięty
Katja
cotton burgundy 125 zł i to jest eskadron nie eurostar 🙂
Green raczej bym szukała na forum, chociaż może np w okserze się ostał ale to też ok 100 będzie kosztował.
wątek zamknięty
chodzi mi o eurostara, a nie nowego eskadrona. nie pomylilam nazw.
wątek zamknięty
O to przepraszam  :kwiatek:
cotton kojarzy mi się z eskadronem 🙂
wątek zamknięty
katja jeśli chodzi o hv polo crown cross , to zamówiłam mailem od febro.pl , wszechstronny, pumpkin , koszt 220 z przesyłką. Dotrze do mnie w poniedziałek 😅
wątek zamknięty
anai dzieki za informacje i pochwal sie jak juz dojdzie Twoje cacko  😁
wątek zamknięty
Katja pisz do minerwy, ona poda ci ceny 🙂 i ściągnie.

asds a co upolowałaś??
wątek zamknięty
xxagaxx no wlasnie sciagnac to sobie sama moge, chcialam tylko znac ceny w PL, bo sie zastanawiam czy roznica jest duza. Dzieki za pomysl, zapomnialam o Minerwie. Aczkolwiek z tego co na razie widze, to nie warto tez czaprakow kupowac w PL  😵 Polska to drogi kraj  🤔
wątek zamknięty
Katja nie wiem gdzie ty kupujesz, ale ja ostatnio chciałam sama kupić HV Polo retro na ebayu (wysyłka w niemczech) i nie opłacało się kompletnie. Nie z takim kursem euro.
wątek zamknięty
mam swoje "kontakty"  😎 ja wszystko praktycznie kupuje w dojczlandii, bo u nas to jakas abstrakcja cenowa totalnie jak dla mnie.
wątek zamknięty
I naprawdę ci się opłaca?? ile taniej ci wychodzi?  Bo tak część rzeczy można kupić taniej. Zwłaszcza jakiś czas temu gdy euro dobrze stało. Ale teraz, przeliczając euro to wychodzi praktycznie to samo.

A dziś trochę fot:
Edward Ącki w dralonie royalblau i pasiaku ESa navy/white

Pad ES ebony coś tam i owijki Waldhausen (minerwa :kwiatek🙂

oraz  😍 😍 Anky amber który jest przepiękny!! Kolor niesamowity.
wątek zamknięty
gdyby mi sie nie oplacalo, nie kupowalabym -prawda?

a ta anka amber - cuuudna  💘
wątek zamknięty
Katja zależy co oznacza "opłaca" 😉 Bo dochodzi czas, czekanie, szukanie, plus różnica w cenie. Bo dla kogoś i 5 zł taniej to już opłacalne. Niby tak, ale ja już wolę w takim wypadku dać Polakom zarobić niż Szwabom 😀
wątek zamknięty
no po pierwsze, to w tym momencie blednie uzywasz okreslenia Szwab (co swoja droga strasznie mnie drazni jak ludzie tak niemcow nazywaja, ale mniejsza z tym).

po drugie nie jest to bynajmniej 5 zl.

po trzecie- wiecej czasu na szukanie zajeloby mi w PL, w dojczlandii nie trace czasu na poszukiwania.

po czwarte- czekanie? zaden problem.

edit: po piate  🤣 w dojczlandii jest wiekszy wybor. i nie raz mozna jeszcze kupic rzeczy u nas niedostepne w ogole.
wątek zamknięty
A oto jasper:

wątek zamknięty
Klami obłęd  😍
wątek zamknięty
Klami, on jest obłędny 😜
wątek zamknięty
xxagaxx, a ja nie ukrywam, że jak mi dali do reki tego twojego ambera to ojojoj.... miałam wielka ochote go sobie przygarnąć. Piekny jest !!
wątek zamknięty
o mamusiu.. jak nie przepadam za ankami tak jasper jest po prostu obłędny!!

Mam prośbę, ma ktoś może fotkę skokówki 16,5" pod brillantem eskadrona vsd?
I czy mogłabym dostać porównanie cottona vs i pony? I czy pony pod 16,5 nie będzie za małe?
Wyszukiwarka mi nic nie wypluła niestety..
wątek zamknięty
Poniak się i pod 17-kę mieści, o ile tybinki nie są długie.
wątek zamknięty
Pony pod 17'
wątek zamknięty
obie anky super, ale Klami ten jasper jest boski i jesli on jest naprawde tak nasycony jak na tym zdjęciu to będę na niego mocno chorować (narazie musi się na chorowaniu skonczyć).....
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.