Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

a ja postanowiłam w końcu zainwestować w tą oto piękną dereczkę dla mojej siwej:
tylko zamiast szarego będzie jasny fiolet.  😍 ma dojść jutro albo w poniedziałek. <3
powiedzcie, że będzie wyglądać obłędnie!  💘

no i za 2 tygodnie będzie premiera nici cobalta na Siwce. 😉 bo na razie to leży u mnie w pokoju i mogę na niego patrzeć, jest cudowny!  😍

edit: zdjęcie ze strony firmy JARPOL. 😉
wątek zamknięty
Gryglodor, ja właśnie myślę czy nie zainwestować w taką dla Pielgrzyma 🙂 Taką, albo czarną. Ale jakoś nie umiem się zebrać i przekonać jak Pielusz będzie w niej wyglądał.
Medziiik, bardzo fajnie w tym komplecie 😉
hanoverka, fajny ten ES 😀
wątek zamknięty
gabb. będzie wyglądał super ! ale weź fioletową 😀. I wstaw zdjęcie apricota ! 😀
wątek zamknięty
gryglodor, będzie przepięknie 😉

gabb, ja też jestem za fioletową 🙂
wątek zamknięty
zalcia97, Livia, dzięki za opinię 😉 Teraz tylko przekonać mamę do kolejnej derki, bo trzeba jeszcze zimówkę kupić. Jakoś ją namówię, bo mnie kusi i kusi 😜
wątek zamknięty
Macałam te jarpolowe dery na Cavaliadzie i zachwycona jestem.  💘  Jak w końcu kupię moją chabetę, to będę czekać z utęsknieniem na zimowy sezon - zgolimy mamuta i będziemy nosić piękne dereczki.  👀
wątek zamknięty
Jutro bede miała juz w reku kompleciki jasper i amber. !!    😅
wątek zamknięty
Klami czekam na zdjęcia

Odkopałam zdjęcie Anky madeira na skarej  😉
wątek zamknięty
Nie chciałabym zaśmiecać wątku, a nie wiem gdzie uderzyć z tym pytaniem..
Jaki kolor dla skarogniadego z Jarpolu ?  🙂 Mam dylemat pomiędzy 3 kolorkami, konika przerobiłam w paincie, wrzucę moje bazgroły  🙂
Wybieram pomiędzy Szafirem, Chabrem oraz Dziką śliwką. Zestaw z 2010r, derka, owijki i pad. Jeden kolor jest z roku 2011. Kompletnie nie mam pojęcia na który się zdecydować.
wątek zamknięty
gryglodor będzie super  😎

Kluskowski dziś pozował 🙂

Anky Navy + owjki WH

Dralon Royalblue  😎 + owijki WH
wątek zamknięty
jaaaaaa ale sliczny kolor ma ta anky  😍 jak nie lubie anek to ta mnie oczarowala  💘
wątek zamknięty
Katja bo navy to jeden z ładniejszych kolorów anek 🙂 Soczysty królewski granat  💘 i pasuje do wszystkich maści siwe, bułane, kasztanki, gniade, taranty, i nawet do karego by wyglądała dobrze  😉
wątek zamknięty
Juliadna, Czek i Lationo mają ten sam rozmiar derek?
Pięknie wam w niebieskich;D A Anky navy to marzy mi się od dawna, piękny klasyczny granat😀
wątek zamknięty
AAAAaaa dziewczyny, ale jestem szczęśliwa! Pojechałam odebrać mój komplet chilli... i brillant okazał sie być impulsem! 💃 💃
Jest przeboski! 😜
wątek zamknięty
juliadna idealnie to okreslilas- jest SOCZYSTY! no wlasnie taki granat mi sie marzyl!  i dobrze, ze pasuje do tylu koni, bo mam i ciemnogniada, i siwego i karego  😁 aaa piekny kolor  😜
wątek zamknięty
Nadżafowa na szczęście tak 🙂😉 tylko Klusek jest o  ponad 15 cm niższy  😁
Zairka tak? OOO cudownie  😉 Impulsy są boskie!
wątek zamknięty
gryglodor cudowna na siwka 😍 Mój komplet Cobalt też leży sobie w pokoju i czeka na premiere. Jest obłędny 😍
wątek zamknięty
Gryglodor, na siwej będzie wyglądać obłędnie !
Juliadna, Czek w granatach wygląda super  😜
wątek zamknięty
no to dodam Siwkę w obarżynce.  😍
może się akurat do galerii nada? 😉
wątek zamknięty
Puma, i Zairka
Martucha Ktosina ubiera swoje Ferrari tylko w granaty 😎
Ktosinko jestem za 1 wstawionym przez pume 😜

pierwszy byłby super,ale ja nienawidzę takich wielkich herbów,no zboczona pod tym względem jestem 😉
ale dzięki,będę myśleć 🙂

w granaty to ja tylko na zawody ubieram,w domu biedak musi czasami w lavenderze zasuwać do bordowych climatexów i szarych tyłów 😁
wątek zamknięty
Jutro biore aparat do stajni wiec obiecuje pofocic troche porownań kolorystycznych.
Dzisiaj odkryłam mysie gniazdo w mojej pace 😵
Podryzły mi derke treningową gryzonie paskudne 🤬 👿
wątek zamknięty
Zairka - hah szalona

Hanoverka - świetny, właśnie dziś odebrałam swój ES ta sama kolekcja tylko DL i inny kolor 🙂
wątek zamknięty
Ech.... czaje sie na tego szarego ESa, ale kasy kurcze brak. Kupiłam juz jaspera.
wątek zamknięty
Cierp1enie Ty wieśniaro! Nie ta sama kolekcja tylko ten sam model 😂 😂
wątek zamknięty
Zairka, mi pogryzły lamówkę od hazela 😕.
wątek zamknięty
Taaa... tez sie moge policytować w mysich i szczurzych zniszczeniach. Dwie derki polarowe i Olimpiki Veredusa.
wątek zamknięty
ja juz powiedziałam kiciom w naszej stajni że przestane je karmić i bede zamykac w pace 🤬
wątek zamknięty
Klami ochraniacze?! 😲
wątek zamknięty
za olimpici sama bym w tej pace siedziała 👿

A propos w stajni, w  której kiedyś jeździłam, laska tak sie wściekła na myszy w pace że rozłożyła pułapki na myszy po wszystkich półkach....
zapomniała o tym powiedzieć dziewczynie która dzierżawiła kobyle 😁
wątek zamknięty
Ja muszę w weekend zakleić wywietrznik, który nie ma tej "osłonki".
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.