Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

hmmm ja też już nie wiem...
poczekam i zobaczę jeszcze na innym modelu
wątek zamknięty
Precelek w sklepiku na trenie stajni, gdzie mam konia jest ten HV POLO, jest jeszcze bardziej świecący i brokatowy niż na zdjęciu, może dla dziecka co lubi takie brokaty, jak dla mnie katastrofa.... mówię tylko o wizualnej stronie 😉 mi osobiście się nie podoba ....
wątek zamknięty
ES excellent heban/ice

Medziiik pogrzebałam po rv i znalazłam 🙂 Właścicielką foty jest ms_konik i może nam tu zdradzi co to za owijki? Bo na pewno kilka osób chętnie się dowie 🙂
wątek zamknięty
no właśnie mi też zdaje się że to takie a'la disco polo 🙁
wątek zamknięty
zalcia zdecydowanie w cieniu lepiej 😀

Klami widzisz jaki ty masz wpływ na ludzi? ja zamówiłam komplet amber przez ciebie!!
ODPISZ MI NA PW!!

Precelek no do mnie nie przemawia ten hv polo. Wiem ze disco też się kusiła na ten komplet, ale nie wiem czy kupiła w końcu.
wątek zamknięty
Co do jaspera. Nie wygląda on dokładnie jak szmaragd esowy, ale tez na pewno nie jest takim dziwnym czyms jak na wstawionych tu fotach.

xxagaxx, tak, bardzo zły wpływ mam. 😉
Odpisałam Ci.
wątek zamknięty
Martuha to ogłowie Artemis z Hooksa  😍
equi.dream cieszę się że Ci się podoba  😁 Myślę że na Twoim koniuchu wyglądałaby ekstra, chyba nawet Ci ją kiedyś doradzałam, ale napisałaś że Anky za małe na Twoje konisko - cóż, z moim siodłem faktycznie wyglądają fajnie  😜
Jest to moja pierwsza ANKA i ....obawiam się że już chcę więcej ...
A eskadron odszedł na dalszy plan  🤔wirek:
wątek zamknięty
wiedziałam, by nie zaglądać do ogłoszeń  😡
kupiłam derkę treningową od Precelka  :kwiatek:
wątek zamknięty
ufff... dobrze, że kupiłaś, bo za każdym razem jak Precelek ją wstawiała, miałam ochotę kupić
wątek zamknięty
ja też  😁 a że godzina była późna i nie myślałam już racjonalnie to kupiłam  😂  😉
wątek zamknięty
FUCK.... znowu 👿
Nienawidzę tego wątku 🤬
wątek zamknięty
Ajajaj! 😍 Mój pierwszy pad! 💃
I myślę, że całkiem nieźle dobrane nauszniki USG, a te uszy z lycry. Elastycznee! 😜
Taadam!

Nigdy nie sądziłam, że go dostanę. Teraz nawet półrocze nie jest mi straszne 🏇.
wątek zamknięty
ChingisChan  cudoooo!!!  😍
wątek zamknięty
http://www.ostroga.pl/Czaprak_HERITAGE_Villa_Horse  dostane te czapraki gdzieś taniej/?
wątek zamknięty
ChingisChan świetny, marze o takim ,ale  jak narazie fundusze nie pozwalają  💘
wątek zamknięty
ChingisChan, piękny ten bicolor 🙂

Zairka, co kupiłaś? 😉
wątek zamknięty
I tak go nielegalnie rozpakowałam 😁, niestety premiera będzie... 25-28grudzień 😵. Jeszcze dzisiaj mama go chowa do szafy 😕.
wątek zamknięty

Co to za ES?  🙂
wątek zamknięty
to mój koń,ale nie mam pojęcia 😁
wątek zamknięty
Wstyd.  😀iabeł:  W ogłoszeniach wisi taki sam, tylko DR i napisane, że to sportive. Teraz jeszcze tylko kolor.  😀
Edit: to pewnie heban/ice, nie?
wątek zamknięty
tak,
to czaprak mojej koleżanki,zapytam o model,chyba sportive,możliwe że superior?czy jakoś tak?
kolor na pewno heban/ice.
wątek zamknięty
Superior chyba nie, bo one mają ten pas biegnący przez środek. Sportive raczej, sprawdziłam na szmatoholikach i jest tam jest taki sam.  🙂  Szkoda, że już go nigdzie nigdzie raczej nie kupię, chyba jednak jest mi pisany ten róż, przed którym się bronię szukając czegoś innego.  😁
wątek zamknięty
a ja wlasnie zakupilam Eskadronowa lezke rose/navy  💃
wątek zamknięty
Czy ktoś z Was wie kiedy nowa kolekcja Eskadrona będzie dostępna w Okserze?
wątek zamknięty
Mi sie ostatnio jakies derki z j/z 2011 przewijały przed oczami na okserze 🙂
wątek zamknięty
Faktycznie, z nowej kolekcji są tylko dwa artykuły: derka stajenna zimowa dla konia i derka dla psa. Czekam głównie na czapraki, kantary, owijki...
wątek zamknięty
Długo wytrzymałam bez końskich zakupów, od sierpnia. Za to teraz kupiłam dwa czapraki, a trzeci zamówię po Świętach 😂
wątek zamknięty
Altiria, to na 10000% sportive heban/ice i poluj może jeszcze gdzieś uda ci się dorwać, np. horsecare- oni czasem mają jakieś resztki ES'ów.
wątek zamknięty
emuu kusisz, oj kusisz. Były za małe, ale zmieniłam siodło i....nie pozostaje nic innego jak jeść suchary  🏇
wątek zamknięty

Zairka, co kupiłaś? 😉

Po raz 3 komplet aqua 😵

haaa znalazłam! owijki aubergine, uchowały sie w 1 sklepie 💃
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.