Precelek w sklepiku na trenie stajni, gdzie mam konia jest ten HV POLO, jest jeszcze bardziej świecący i brokatowy niż na zdjęciu, może dla dziecka co lubi takie brokaty, jak dla mnie katastrofa.... mówię tylko o wizualnej stronie 😉 mi osobiście się nie podoba ....
Medziiik pogrzebałam po rv i znalazłam 🙂 Właścicielką foty jest ms_konik i może nam tu zdradzi co to za owijki? Bo na pewno kilka osób chętnie się dowie 🙂
Martuha to ogłowie Artemis z Hooksa 😍 equi.dream cieszę się że Ci się podoba 😁 Myślę że na Twoim koniuchu wyglądałaby ekstra, chyba nawet Ci ją kiedyś doradzałam, ale napisałaś że Anky za małe na Twoje konisko - cóż, z moim siodłem faktycznie wyglądają fajnie 😜 Jest to moja pierwsza ANKA i ....obawiam się że już chcę więcej ... A eskadron odszedł na dalszy plan 🤔wirek:
Ajajaj! 😍 Mój pierwszy pad! 💃 I myślę, że całkiem nieźle dobrane nauszniki USG, a te uszy z lycry. Elastycznee! 😜 Taadam! Nigdy nie sądziłam, że go dostanę. Teraz nawet półrocze nie jest mi straszne 🏇.
Superior chyba nie, bo one mają ten pas biegnący przez środek. Sportive raczej, sprawdziłam na szmatoholikach i jest tam jest taki sam. 🙂 Szkoda, że już go nigdzie nigdzie raczej nie kupię, chyba jednak jest mi pisany ten róż, przed którym się bronię szukając czegoś innego. 😁