Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Klami- nieeee  😀    Takie zielenie widzą mi się chyba tylko na kasztanach :P
wątek zamknięty
Klami mniam! 😜
wątek zamknięty
Może mi ktoś dać link do jakiegoś real foto Anky Amber?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Klami, czyżbyś zachorowała po oględzinach dziś?  😉
wątek zamknięty
Klami robi wielką cottonową wyprz i przerzuca się na pady 😀😀 A że ja zachorowałam na ambera to teraz namawiam Klami na wspólne zakupy (chcemy rabat!! :P:P)

Jestem ciekawa czy w spockim okserze mają owijki Amber. Chciałabym sprawdzić czy mi do polopadu Gelb będą pasować.
wątek zamknięty
kortina - wstawiałam parę stron temu ...

http://imageshack.us/photo/my-images/259/dsc06326o.jpg/
pierwszy z lewej ; d
wątek zamknięty
Kuffffaaa 👿 👿 👿
zrobiłam to.....a byłam taka silna przez 5 msc 🤬
wątek zamknięty
Zairka - jaka szmata tym razem ?  😀
wątek zamknięty
polopad lavender 🤬
wątek zamknięty
Zairka - aaa, śliczny  😍  niestety,szmatoholizm to zła choroba ...  wepchnę sie z moją malutką kolekcją :

Same Niciaki :

I takie porównanie :

Eskadron exlusive fire red/navy, Eskadron exlusive pepper i Anky Red.

😉
wątek zamknięty
zalcia97 zmniejsz fotki bo rozjeżdżasz całe forum!!  🤬 🤬 Bardzo ładna kolekcja 😉
wątek zamknięty
zalcia mi sie bardzo podoba Twoj polopad sand/yellow ale ponoc bicolory sa z innego materialu niz polopady, cienszego?? 👀
wątek zamknięty
xxagaxx oj 😡  a teraz ? i dziękuję  :kwiatek:
Zairka - to jest yellow-beige  🙂  Nie powiem Ci,bo z padów mam tylko bicolory ... Ale na cienkie to one nie wyglądają : P
wątek zamknięty
no pomylilo mi sie 😡
chodzi o materiał wierzchni, polopady sa z takiego grubego solidnego materiału, a bicolory nawet na fotach wygladaja jakby tam byla zwykla bawełna? 👀
wątek zamknięty
Zarika - polopady mają materiał taki bardziej zamszowy , a bicolory taki bardziej bawełniany i ,,grubszy". Ale obydwa materiały sa grube. Ten z bicolorów jest bardziej ,, sztywniejszy" . I dołączam się jako fanka bicolorów do podziwiania yellow beige  😍

wątek zamknięty
Co? 😲 polopady zamszowe i ciensze 👀 Mam 3 i żaden nie jest ni troche zamszowy 😁
To ja juz nie wiem.. niech ktoś da mi pomacać 😁
wątek zamknięty
No mój navy jest taki ,,zamszowy" troszkę.,, Milszy" w dotyku jest niż bicolor

Na tym zdjęciu to trochę widać .
Nie. Obydwa są grube , tylko bicolor ma ten materiał taki ,, sztywniejszy"
wątek zamknięty
no dobra to moje sa z takiego samego materialu, tylko dla mnie to ni troche nie zamsz 👍
mozesz zrobic fotke zblizeniowa bicolora :kwiatek:
wątek zamknięty
Toż to jest zwykła, gruba bawełna przecież, przy zwykłym polopadach. Bicolorów na oczy nie widziałam.
wątek zamknięty
Dla mnie zwykłe polopady i bicolory mają ten sam materiał (miałam obie wersje w jednym czasie i porównywałam) jedynie tylko bicolor może złudnie dać wrażenie bardziej sztywnego czy coś bo jest częściej szyty po całości i naprzemiennie kolorami przez co jest bardziej jakby naciągnięty przez co sztywniejszy 😉 mam nadzieję, że wyszło zrozumiale  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ja zrozumiałam, ale jestem pewna że ktos kiedyś (xxagaxx?) pisał że materiały się różnią, zresztą jak czasem w ogłoszeniach przewijają sie zeszmaciałe bicolory, to sobie nie wyobrażam polopadu w takim stanie 😉
wątek zamknięty
Ja porównywałam oba nowe polopady 😉
wątek zamknięty
dajcie proszę, zbliżenie bicolora 😅 🙇
wątek zamknięty
Zairka, gratuluję polopadu i czekam na zdjęcia na Grocie 🙂

zalcia, fajna kolekcja! 🙂

Co do polopadów, to są z bawełny, mnie się wydawało że odwrotnie - polopady są sztywniejsze niż bicolory. No i lamówka w polopadach jest zamszowa - przynajmniej w tych, które macałam 🙂
wątek zamknięty
zdecydowanie polopady sztywniejsze i z grubszej bawełny niż bicolory. W bicolorach materiał można złapać w palce, nie jest "sztywno naciągnięty" i efekt szmaty robi się właśnie przez to plus mieszające się ze sobą w praniu kolory. A szkoda, bo ładne
wątek zamknięty
zalcia97 a to pierwsze z prawej na pierwszej fotce to co to? 😀

Zairka ja wiem o co ci chodzi i się zgadzam. Materiał wierzchni bicolorów jest jakiś inny, cieńszy bardziej podatny na "kulkowanie" i wycieranie. Polopady według mnie wypadają lepiej.
wątek zamknięty
aga ten 1 bicolor u zalci to aubergine/sand...chyba 👀

No właśnie tak mi sie wydawało i po fotach tez tak wnioskuje, ale za zblizenie ku potwierdzeniu sie nie obraze :kwiatek:

Livia jak tylko dojdzie, :kwiatek: a mam nadzieje ze niebawem bo kasa juz wczoraj poszla
Tak, lamówka w polopadach jest z alcantary (albo czego podobnego)
wątek zamknięty
Ja też czekam na paczkę z upolowanym z ogłoszeń padem ES🙂 W końcu będzie coś w brązie 😍
wątek zamknięty
xxagaxx - tak,to polopad bicolor aubergine-sand 😀 . Mam na koniu jeszcze :
Livia - dziękuję  :kwiatek:
Zairka- hmn, no to zamszu ani troche nie przypomina,znaczy bicolor, tu masz fotki :

😉
wątek zamknięty
zalcia nie widze fot 🙁
a odnosnie zamszu, to ja przeciez mówiłam że to nie zamsz 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.