Klami robi wielką cottonową wyprz i przerzuca się na pady 😀😀 A że ja zachorowałam na ambera to teraz namawiam Klami na wspólne zakupy (chcemy rabat!! :P:P)
Jestem ciekawa czy w spockim okserze mają owijki Amber. Chciałabym sprawdzić czy mi do polopadu Gelb będą pasować.
xxagaxx oj 😡 a teraz ? i dziękuję :kwiatek: Zairka - to jest yellow-beige 🙂 Nie powiem Ci,bo z padów mam tylko bicolory ... Ale na cienkie to one nie wyglądają : P
no pomylilo mi sie 😡 chodzi o materiał wierzchni, polopady sa z takiego grubego solidnego materiału, a bicolory nawet na fotach wygladaja jakby tam byla zwykla bawełna? 👀
Zarika - polopady mają materiał taki bardziej zamszowy , a bicolory taki bardziej bawełniany i ,,grubszy". Ale obydwa materiały sa grube. Ten z bicolorów jest bardziej ,, sztywniejszy" . I dołączam się jako fanka bicolorów do podziwiania yellow beige 😍
No mój navy jest taki ,,zamszowy" troszkę.,, Milszy" w dotyku jest niż bicolor Na tym zdjęciu to trochę widać . Nie. Obydwa są grube , tylko bicolor ma ten materiał taki ,, sztywniejszy"
Dla mnie zwykłe polopady i bicolory mają ten sam materiał (miałam obie wersje w jednym czasie i porównywałam) jedynie tylko bicolor może złudnie dać wrażenie bardziej sztywnego czy coś bo jest częściej szyty po całości i naprzemiennie kolorami przez co jest bardziej jakby naciągnięty przez co sztywniejszy 😉 mam nadzieję, że wyszło zrozumiale :kwiatek:
Ja zrozumiałam, ale jestem pewna że ktos kiedyś (xxagaxx?) pisał że materiały się różnią, zresztą jak czasem w ogłoszeniach przewijają sie zeszmaciałe bicolory, to sobie nie wyobrażam polopadu w takim stanie 😉
Zairka, gratuluję polopadu i czekam na zdjęcia na Grocie 🙂
zalcia, fajna kolekcja! 🙂
Co do polopadów, to są z bawełny, mnie się wydawało że odwrotnie - polopady są sztywniejsze niż bicolory. No i lamówka w polopadach jest zamszowa - przynajmniej w tych, które macałam 🙂
zdecydowanie polopady sztywniejsze i z grubszej bawełny niż bicolory. W bicolorach materiał można złapać w palce, nie jest "sztywno naciągnięty" i efekt szmaty robi się właśnie przez to plus mieszające się ze sobą w praniu kolory. A szkoda, bo ładne
zalcia97 a to pierwsze z prawej na pierwszej fotce to co to? 😀
Zairka ja wiem o co ci chodzi i się zgadzam. Materiał wierzchni bicolorów jest jakiś inny, cieńszy bardziej podatny na "kulkowanie" i wycieranie. Polopady według mnie wypadają lepiej.
aga ten 1 bicolor u zalci to aubergine/sand...chyba 👀
No właśnie tak mi sie wydawało i po fotach tez tak wnioskuje, ale za zblizenie ku potwierdzeniu sie nie obraze :kwiatek:
Livia jak tylko dojdzie, :kwiatek: a mam nadzieje ze niebawem bo kasa juz wczoraj poszla Tak, lamówka w polopadach jest z alcantary (albo czego podobnego)
xxagaxx - tak,to polopad bicolor aubergine-sand 😀 . Mam na koniu jeszcze : Livia - dziękuję :kwiatek: Zairka- hmn, no to zamszu ani troche nie przypomina,znaczy bicolor, tu masz fotki : 😉