[quote author=Nadżafowa link=topic=41891.msg1209283#msg1209283 date=1322941152] ChingisChan a co jest w poniedziałek ? [/quote] Ma dojść mój niciakowy pad 😁.
Jest szansa zrobić "wirtualną przymiarkę" Jaspera i Amber dla mojej kobylastej? Nigdzie nie mogę dorwać ich zdjęć żeby sobie wkleić... jakby ktoś był miły i mi ją ubrał w te dwa kolory, albo doradził :kwiatek:
Na tym zdjęciu akurat łezka z nighblue moon, którą uwielbiam 😉 😍
No wiesz co !! 🤬 .. no ma... 😵 Chwaliłam się ogłowiem nowym w wątku o ogłowiach i nie mogli uwierzyć że naczółek artemisowy przestał być opadający 😁 Staram się aby czapraki odciągały uwagę od tej ślicznej filigranowej mózgownicy 😂
Podobno im większa głowa, tym mózg mniejszy, ale to tak gdzieś kiedyś tylko słyszałam. 😁
Huzarova, w crossie imho super, beże na gniadych wyglądają super elegancko. 😉 Ta lamówka w charity nie jest taka zła, chociaż wydaje mi się, że optycznie zmniejsza ten czaprak. 🙂
A mi się Cinnamon baaardzo podoba 😍 Dziś kucyk się w nim prezentował na treningu 😉. Zdjęcie takie sobie, bo komórkowe. Postaram się za niedługo go obfocić podczas jazdy 🙂
brunatna ciekawie 🙂😉 ale na ciemniejszym koniu będzie wyglądał o niebo lepiej 🙂 Jak chcesz to we wtorek będę po południu to możemy obfocić 🙂 Lub w weekend 🙂
+ Latino dla niezaspokojonych w dralonie Moon 🙂 ( takie nijakie trzymałam innego konia który mnie popychał :hihi🙂 wrzucić takie do szmatoholików?
gryglodor Ja sprzedałam własnie dlatego, ze mi do Rudej tak sredio ten czaprak. Bardzo podobny odcieniem do marone? mi na Rudej troche ginie 🤔 dlatego juz jest sprzedany 😀 nie zaluje 😀