Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

a ja kupiłam pasiaka z Nici 2011 i co ? i okazał się za mały. Ma się to szczęście do rozmiarów:< Przynajmniej mogę wymienić.

Oto moje maleństwo w Anky Aquarius :
wątek zamknięty
Nadżafowa, zaczynam bać się poniedziałku 😕.
wątek zamknięty
ChingisChan
a co jest w poniedziałek ?
wątek zamknięty
Czy ma ktoś porównanie eskadronowego VSD i VSS?  :kwiatek:
wątek zamknięty
ktoś wrzucał kilka stron wcześniej 🙂
wątek zamknięty
To muszę przeryć. Jak wpisałam w wyszukiwarkę, to spytało mnie, czy chodziło o 'eskadron LSD'.  😁
wątek zamknięty

W czym najlepiej według Was ? Mam straszny dylemat  🙄
wątek zamknięty
Zdecydowanie Euro Star  😀
wątek zamknięty
Charity!!!!! 🙂
wątek zamknięty
Charity !  Jasper na gniadych mi się w ogóle nie podoba  :emoty232:
wątek zamknięty
cross! na tym zdjeciu ma przeklamane kolory. na zywo jest przepiekny. charity ma super kolor z caloksztaltu ten sznureczek dwukolorowy brrrr  😁
wątek zamknięty
[quote author=Nadżafowa link=topic=41891.msg1209283#msg1209283 date=1322941152]
ChingisChan
a co jest w poniedziałek ?
[/quote]
Ma dojść mój niciakowy pad 😁.
wątek zamknięty
Chingis, a pod moje siodło jest idealny 😉
Huzarova, zdecydowanie cross.  🙂 Gdzie ja mogę dostać te crossy?
wątek zamknięty
Huzarova, Charity albo ES - Jasper nie wygląda dobrze 🙂
wątek zamknięty
Jest szansa zrobić "wirtualną przymiarkę" Jaspera i Amber dla mojej kobylastej? Nigdzie nie mogę dorwać ich zdjęć żeby sobie wkleić... jakby ktoś był miły i mi ją ubrał w te dwa kolory, albo doradził  :kwiatek:

Na tym zdjęciu akurat łezka z nighblue moon, którą uwielbiam 😉  😍
wątek zamknięty
emuu wybacz, czy to złudzenie optyczne, czy Twój koń ma naprawdę taki "duży mózg"?  😁
wątek zamknięty
No wiesz co !!  🤬
..
no ma... 😵
Chwaliłam się ogłowiem nowym w wątku o ogłowiach i nie mogli uwierzyć że naczółek artemisowy przestał być opadający  😁
Staram się aby czapraki odciągały uwagę od tej ślicznej filigranowej mózgownicy  😂
wątek zamknięty
no wiesz, zawsze duża głowa, to może duży mózg i mądre konisko  😎
wątek zamknięty
Podobno im większa głowa, tym mózg mniejszy, ale to tak gdzieś kiedyś tylko słyszałam.  😁

Huzarova, w crossie imho super, beże na gniadych wyglądają super elegancko.  😉
Ta lamówka w charity nie jest taka zła, chociaż wydaje mi się, że optycznie zmniejsza ten czaprak.  🙂
wątek zamknięty
emuu czy to TA łezka? ;D

ja opchnełam mojego schockemohle ;o tak szybko jak go kupiłam, tak szybko go sprzedałam. to zupełnie nie ten sam kolor co na fotkach sprzedazowych ;c
wątek zamknięty
A mi się Cinnamon baaardzo podoba  😍
Dziś kucyk się w nim prezentował na treningu 😉.
Zdjęcie takie sobie, bo komórkowe.
Postaram się za niedługo go obfocić podczas jazdy  🙂
wątek zamknięty
natt92 taaak, to ONA  😍 :kwiatek:
wątek zamknięty
Huzarova bierz crossa  😉

brunatna ładnie  🙂

Byłam w piątek w Pasi koniku i... zakochałam się w padzie Anky sand  😍 Szkoda, że nie mam kasy na takie wydatki  🙁
wątek zamknięty
brunatna ciekawie 🙂😉 ale na ciemniejszym koniu będzie wyglądał o niebo lepiej 🙂 Jak chcesz to we wtorek będę po południu to możemy obfocić 🙂 Lub w weekend 🙂

+ Latino dla niezaspokojonych w dralonie Moon 🙂 ( takie nijakie trzymałam innego konia który mnie popychał :hihi🙂
wrzucić takie do szmatoholików?

wątek zamknięty
juliadna nijakie? piękne, wrzucaj koniecznie  😀
wątek zamknięty
juliadna czadowo wygląda! zdecydowanie kolor dla Siwych!  😜
brunatna fajnie się zapowiada, ciekawa jestem jak na rudzielcach by to wyglądało. 😉  👀
wątek zamknięty
Juliadna super jest! Ten dralon przepięknie wygląda na Lolku i do tego przy takim oświetleniu oraz tle  💘
wątek zamknięty
Juliadna wrzucaj, wrzucaj!  😍 A co do zdjęć to we wtorek mnie nie ma, więc prędzej w weekend 😀.
wątek zamknięty
juliadna - w kooońcu mój Lolek !  💘 💘 💘  ślicznie mu,jak we wszystkim z resztą  😎
wątek zamknięty
gryglodor Ja sprzedałam własnie dlatego, ze mi do Rudej tak sredio ten czaprak. Bardzo podobny odcieniem do marone? mi na Rudej troche ginie  🤔 dlatego juz jest sprzedany  😀 nie zaluje  😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.