Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

słuchajcie ma ktoś z was zdjęcie konia z naczółkiem fair play silver rings? bo w sklepach internetowych wszędzie pełno zdjęc samego naczółka, z chęcią zobaczyłabym go na koniu a wygląda nie powiem kusząco.
wątek jest ogromny i niestety nie jestem w stanie go przejrzeć 😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Klami Wiem że łogr tez pięknie wygląda w tym zestawieniu, po prostu mam jakiś sentyment do Pączka... zwłaszcza w tych kolorach 😡
wątek zamknięty
Livia, to byla ta, ktora po prostu musialam miec! teraz... noo moze cos kupie jak mi sie spodoba 😉 ale spelnienie juz jest 😀
Klami, luvja  😍
Altiria, nie, to ja ja juz wole miec tak jak mam 😉
zdjecia moze w weekend zrobie.
wątek zamknięty
Dramka, ale że cena? 😉
Te czapraki kingslanda są bardzo porządne i świetnie wykonane.
Cena jak za brillanta, a jakościowo bez porównania.
wątek zamknięty
Może i lepszy jakościowo, ale jak dla mnie i tak okropny 😁
wątek zamknięty
zuzz wejdź w ten watek i zapytaj jeszcze raz 🙂😉 http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,39.9600.html
katija   😎 czekam na zdjęcia
Livia CUDO  😜

Czeko w Brillancie Lightblue + owijki Navy (z tej samej kolekcji)

wątek zamknięty
Jestem tu nowa, z tego co widzę głównie o czaprakach rozmawiacie
Także ja pokazuję szafirowy czaprak Staliona za który zapłaciłam nie całe 60 zł i ogólnie jestem z niego zadowolona  💘
Owijki jakiejś niezbyt znanej firmy, ale bardzo fajne. Rzepy mocne, przetrwały nie jedno jeżdżenie po błocie, pranie i.t.d.  😉

Akurat nie jest to moje ulubione zdjęcie z tej sesji, ale najbardziej oddaje kolory czapraka i owijek  😀

[left]
[/left]

wątek zamknięty
juliadna kiedy szmatocholiczny powrót Lolka ? 😁
wątek zamknięty
juliadna, dzięki 🙂 To taki idealny odcień czerwieni dla mojego 🙂

Czekowi fajnie w Light blue, aczkolwiek wolę go w nieco intensywniejszych barwach 🙂
wątek zamknięty
zuzz, mam naczółek silver rings, możesz go zobaczyć na ostatnich zdjęciach  dynamiciak.
Wg mnie jest za długi - strasznie się majta koniowi  🙄
wątek zamknięty
Demonowa Już się stęskniłaś? Za miesiąc zaczyna kłus 🙂 Ale jeżeli na stepa zaczniemy wsiadać to w tedy 😉 Ale może w weekend zrobię ładne zdjęcia dralona Moon lub Lavender 🙂 zobaczę  😉
Livia też nie powalił mnie na kolana ten komplet na nim 😁 ale nie wiedziałam na co się zdecydować 😀 i padło na ten kompet
Picaros też miałam ten czaprak i owije stalion na Lolka  😜  ale dałam do Koleżance 🙂

o odkopane foto z 2009 😀 jakość cyfróweczki na hali....

wątek zamknięty
juliadna tak bo szmatocholicy bez Lolka to nie szmatocholicy 😁
wątek zamknięty
Demonowa O :kwiatek: Ale Słodzisz Latuchowi  😁 To w takim razie będą foty 😀 I nawet w innej miejscówie 😀
wątek zamknięty
Ja jak w końcu wprowadzę się do szafki w stajni i wywiozę tam wszystkie czapraki, to muszę zrobić takie zdjęcie jak ktoś tu wstawił jakiś czas temu, z wszystkimi szmatami ułożonymi na grzbiecie konia.  👀
wątek zamknięty
Juliadna  -ja to samo !uwielbiam straaaasznie  Lolka. jest taki piękny i ładnie mu we wszystkich szmatach  💘! czekam na powrót  😅
edit. pisałam z telefonu,trzeba było poprawić wygląd ogólny wypowiedzi  😎
wątek zamknięty
zalcia97   :kwiatek: no to teraz muszę się spisać z tymi fotami 🙂
wątek zamknięty
czy ktoś używał bądź widział na żywo czapraki EASY RIDER?

Byłabym bardzo wdzięczna za opinię na ich temat!!! :kwiatek:
wątek zamknięty
juliadna a przybyły Ci jakieś nowe szmatki w czasie Lolkowej rekonwalescencji ? 😁
wątek zamknięty
Demonowa nie 😀😀 A wręcz ubyły  😎 i mnie to bardzo bardzo cieszy 🙂 Już powoli mi się to nudzi 😉
wątek zamknięty
juliadna- nudzi ? 🤔 Tobie ?  🤔zok:  Pamiętaj,że mi na razie się nie nudzi , więc jak będziesz się pozbywała szmatek,to daj znać, już zaczynam zbierać kasę  😜
wątek zamknięty
Juliadna wyprzedaje czapraki? chyba przerobimy się z kobyłą z dupoklepów w pingwinoklepy, bo wszystko DR.  😜
wątek zamknięty
zalcia97 ,Altiria   nie likwiduję kolekcji ale jej nie poszerzam i zostawię  sobie to co najbardziej lubię 🙂😉
wątek zamknięty
juliadna-  aha,to dobrze 😀
wątek zamknięty

Charity.  🙂
Chyba muszę sobie zakupić więcej szokmoli, bo zawsze, jak je zakładam, to jeździ mi się przeeeeeeeeeeeeee.  😍
wątek zamknięty
Altiria, bardzo ładnie! Klasycznie i elegancko 🙂
wątek zamknięty
Altiria, szmata szmatą (boska!) ale ty lepiej się spowiadaj co ty masz za śliczne brązowe ogłowie?
wątek zamknięty
Altiria, super! bardzo 'wam' do pyska 🙂 kolor tego charity jest przepiekny  💘
wątek zamknięty
Dziękujemy bardzo.  :kwiatek:  Uwieeeelbiam szokmole, ich kolory idealnie mi pasują do kobyły.  💘
A ogłowie z horsepolu, wszyscy się nim zachwycają.  😎 http://horsepol.pl/index.php?str=prod_big&idk=210&kat=  Może nie jest jakieś niesamowite jakościowo (chociaż trzyma się nieźle, a ja za bardzo o nie nie dbam  🤬 ), ale do takiego tam mojego tuptania sprawdza się super.  🙂

wątek zamknięty
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie!

Czy dostanę jeszcze gdziekolwiek derkę eskadrona Nici Navy rozm. 145; o taką:
?

Bardzo mi znależy!

Jak zwykle obudziłam się z ręką w nocniku, dwie kolekcje za późno!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.