Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Mniam, te HV jest przepyszny.  😍  Są inne kolory?
wątek zamknięty
nie mam pojecia ale ten jest śliczny 😍
wątek zamknięty
to trzeba by było się zapytać xxagixx, on siedzi w hv polo 😀
wątek zamknięty
Bay, super ten HV polo 🙂

Isabelle, granat jest piękny i klasyczny, fajnie że się do niego trochę bardziej przekonałaś 🙂

A to my w łezce burgundowej  💘

wątek zamknięty
Livia fajnie kary wygląda 😉 Ale czy w tej lamówce jest rzeczywiście tak dużo bieli, czy tylko mi się wydaje? Bo na zdjęciu kittajki:

lamówka wydaje się być zupełnie inna. Ale może to kwestia światła  😉
wątek zamknięty
Anderia, bieli jest tyle samo, u nas jest chyba po prostu bardziej widoczna, nie wiem czemu... jakby mało było bieli w tle 😉
wątek zamknięty
to trzeba by było się zapytać xxagixx, on siedzi w hv polo 😀

to stary model z tego co wiem innych kolorów już nie ma 😉 Jak się chcecie trochę pozachwycać hv polo to sporo ich jest na ebayu: wwww.ebay.de i w wyszukiwarkę hv polo 😀😀

Klami ej, ja napisałam ze mi do gnidaych i ciemnogniadych nie pasuje czerwień, skare i kare wyglądają z klasą, elegancko.

Livia burgundy ma super odcień! Pięknie wygląda 😀 (pomijając oczywisty szczegół  😀iabeł🙂

Bay wydało się kto za posłańca robił. Dzięki za pomoc  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx, dzięki 🙂 (i wiem, co to za szczegół, ale... cóż mogę poradzić na to, że uwielbiam łezki 🙂😉
wątek zamknięty
xxagaxx, tak naprawde za posłańca i ja i Julia 😉 😉
wątek zamknięty
Niektórzy to mają dobrze, siedzą sobie chorzy w domu i za nich jeszcze inni czapraki do stajni przynoszą 🤣  :kwiatek:
wątek zamknięty
badz miła bo Ci nie przywioze 😁
wątek zamknięty

Isabelle, granat jest piękny i klasyczny, fajnie że się do niego trochę bardziej przekonałaś 🙂

a idz Ty, wcale sie nie przekonalam :P ale juniorka się nie chce ubrać w róż/błękit/zółty/pomarańcz, a chłop się nie zgadza na logo na takich kolorach :P
wątek zamknięty
edit: nie przelogowałam się,sorry  😡
wątek zamknięty
Ktosiu, w pierwszym momencie poczułam przerażenie, że Wrotek się kolorami zainteresował :P

na Gajewniki nie zdazymy zapewne, ale na noworoczne trza się będzie pokazac lepiej 😉
wątek zamknięty
już pod właściwym nickiem 😉

[quote author=Lanka_Cathar link=topic=41891.msg1206700#msg1206700 date=1322750041]
Ktoś, zdradź cóż to za firmy takie piękne bryczesy posiadasz?  😜
[/quote]
któreś z pikeurów premium...chyba calista chyba... myślę,że Klami będzie wiedzieć lepiej,bo ma chyba wszystkie 3(?) kolory z tej kolekcji? 👀

Isabelle - dla mnie jeszcze szarości są super na zawody dla gniadych.
wątek zamknięty
[img]http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqEOKikE4n)ol4hCBOUNz-!2kw~~_35.JPG[/img]

ten jest fajny.  😍
wątek zamknięty
Widział ktoś gdzieś nauszniki do tego <klik> czapraka ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Czy jest jakaś strona ze wszystkimi kolekcjami Schockemohle na wzór Eskadronowej?

Chciałam się jeszcze dowiedzieć jak z jakością czapraków Fair Play, wersja Diamond.
wątek zamknięty
JEST!  💃  PRZYSZLA!!!  😅  MAM JA!!  😍  💘 AAAAA!!!!  😜  😵
wątek zamknięty
Altiria nie wiem czy nie za mocny może być w realu 🙂

Moje Hv Polo, Minerwa jesteś Bogiem  :kwiatek:

wątek zamknięty
katija - pokaż,pokaż ;  )  😎
xxagaxx - aa,jakie śliczne  😍 😍
wątek zamknięty
katija co przyszło ? 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx ale śliczne! 😍
wątek zamknięty
ha! przyszla najpiekniejsza, najbardziej wyczekana! fatalna fota, ale w warunkach polowych robiona 😉
wątek zamknięty
katija, gratulacje 😉 No to teraz tylko fotka na koniu! 🙂

Isabelle, aaa, to nie doczytałam  😡 ale na pewno lepszy granat niż te pozostałe opcje 😉
wątek zamknięty
katija będzie ślicznie wyglądać na koniu 😀
wątek zamknięty
Wrzucam zdjęcia schockemohla i owijek nugat 🙂 :

wątek zamknięty
xxagaxx i katija czekamy na zdjecia na koniu🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, no... z taką wersja sie zgadzam.
Ciekawe te HV Polo.

Ktoś, dobrze pamietasz. To Pikeur Calista. Kolekcja wiosna/lato 2010.

katija, miłego uzytkowania.  😉

Zairka, wciąż mam sporo z tamtych brązo-błekitów. Na łogrze tez wyglądaje nienajgorzej.
Pączo:

Łogr:
wątek zamknięty
Na łogrze tez wyglądaje nienajgorzej.

Nie najgorzej? Babo, przecież na ogrze to jest totalny szmatoholiczny kataklizm.  😍

katija, moja koleżanka ze stajni ma tą łezkę plum, gdybym wiedziała, że tak za nią szalejesz, to bym jej ukradła i sprzedała Tobie.  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.