Niciak już w drodze 😍 a tym czasem wybieram po między . fuksją ,plumem i lavenderem.Zmiana planów jeszcze aubergine 💘 (wiem, na tym kompie nie mam lepszego zdjęcia do przeróbek 😵 i jestem "miszczem" painta) wiem ,że juz oto pytałam ale mam rozdarte serce wszystkie mi się podobają 😜
Przyszedł do mnie szokomol cynamon.. i powiem wam, ze kolor jest inny niz na fotce katalogowej. ;o ładny, ale myslalam , ze bedzie w taki jakby kremowy.. no wiecie.. a to jest taka kawa z mlekiem dosłownie. Moze cos bardziej do marone przyblizonego. no zobaczycie, wieczorem zrobie fotki i wstawie...
Monny, ja mam kiwi i polopad, ale zdjęć brak niestety. 🙁 Spróbuje niedługo obfocić, może w weekend 🙂 natt92, ale warto kupować? Bo mam w najbliższym czasie zamawiać 😉
Do mnie dzisiaj doleciał charity. Kolor jest śliczny, nie powiem, ale trochę się na nim zawiodłam. 😀 Jak dla mnie, to jest trochę niedbale uszyty, taki prosto z "chińskiej fabryki". Zeszłoroczny jakościowo dużo lepszy. Chyba muszę polować na coache z 2009 i 2010 r., najbardziej mi pasują.
Demonowa, tak, jest dwukolorowa. Jak dla mnie, to też wygląda fajnie. 😉 Misia, w porównaniu z tym 2010 jest ciut gorszy, przynajmniej mój. Ale w sumie więcej zastrzeżeń do niego nie mam. No dobra, mam: jak go odpakowałam, to myślałam, że się pomylili i mi przysłali ujeżdżeniowy. 😁 Bo jest mało wyprofilowany z przodu. Ciekawa jestem, skąd się wzięła ta pomyłka w kolorach... Na zdjęciach w necie on ma w ogóle czarną lamówkę, a w rzeczywistości - granatową. Skucha. 👀