Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

mogę kupić jeden, no może dwa 😀iabeł: a trzeci to może jakoś w lutym. tylko teraz w jakiej kolejności?
wątek zamknięty
izuniaJesli to taki siwy jak masz na fotce profilowej to burgundy!

edit: szokomol cynamonowy kupiony !  😜
wątek zamknięty
natt92, tak to ten
wątek zamknięty
Nikt nie wie, co to za derka i z jakiej kolekcji? bo widziałam też takiego cottona VS nówka
a także jakieś perełki VS które zalegają w sklepie 😉

Kiedyś była rozmowa na temat takiego ripstopa i ogólnie padło w końcu na schlamm-rost-kit.
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/36/53#i
wątek zamknięty
izunia to burgundy bedzie na nim wyglądał bosko  😜

Musze zrobić mega wietrzenie paki.. Troche za duzo czaprakow mi sie nazbierało...
Doradźcie mi co mam opchnąć...
cotton lemon, ES white-smaragd, polopad marone, es multistripe navy/white, cotton petrol, cotton lightblue, brillant royal, cotton violet, cotton sand(on napewno pojdzie na odstrzał bo DL ;c ) , polopad nici viole/navy, no... i to w sumie na tyle. z pozostałymi napewno sie nie rozstane. ;p
wątek zamknięty
natt92, jak coś to ja mogę się zaopiekować lemonem 😜
wątek zamknięty
natt92, ja bym na pewno odstrzeliła polopad marone i esa multistripe  😉
wątek zamknięty
widziałam nowe "Szokmole"   😜   😜    śliczne są

Mam cynamona z tej kolekcji i to zdecydowanie mój nr 1 wśród wszystkich posiadanych szmat, chociaż inna rzecz, że nie mam ich w jakiejś imponującej ilości.  😉
wątek zamknięty
Takie z dziś 🙂
moze cos sie nada do galerii ?
*hazel
*strighlight
*copper
wątek zamknięty
Altiria, najfajniej w szokmolu! 🙂 A jakbyś kiedyś chciała puścić łezkę, to wiesz... 😉

natt, ja też odstrzeliłabym ESa multistripe, poza tym jeszcze może cottona violet 🙂
wątek zamknięty
laura_2013 wszystkie, a Hazel najlepiej pierwszy 🙂
wątek zamknięty
laura_2013 przypinam się do zdania Demonowej 😉
wątek zamknięty
ok w takim razie te 3 leca do galerii 🙂
wątek zamknięty
Fantazja, rost coś tam 😉
wątek zamknięty
dzieki dziewczyny ;d musze sie z tym przespać chyba ;p
wątek zamknięty
Ja nie wytrzymalam i kliknelam Szokmola Charity  😍
wątek zamknięty
Misia jak tylko do Ciebie przyjdzie natychmiast rządamy fot na modelu 😍
wątek zamknięty
Postaram sie cos cyknac  😉
wątek zamknięty
es multistripe navy/white też mogę przygarnąć  😉
wątek zamknięty
Misia, też jestem bardzo ciekawa tego szokmola 🙂 więc czekamy na zdjęcia 🙂
wątek zamknięty
a ja mam trzy komplety do obfocenia i nie ma dobrej pogody albo/i fotografa 🙁
wątek zamknięty
Niestety pogoda do bani jeśli chodzi o zdjęcia, wszystko albo za ciemne albo rozmazane. Ale jedno jakieś w miarę zawsze się znajdzie  😉
B. w Cross In Slate/Black/Rosa
wątek zamknięty
A ja zanabyla Szokmola szarego melanz, konina kara, wiec mysle ze bedzie bosko  😍
wątek zamknięty
Dziewczyny gdzie można kupić cinammona S? Bo na koniku już ich nie ma 🤔
wątek zamknięty
Puma,Burza,  a faktycznie, dzięki, to jest schlamm, myślałam że to jakiś olive, ale tam nie było czerwieni
Nalle, kurcze, ten cinamon jest bardzo podobny do brillanta nugata, a brąz do Anky chocolate
wątek zamknięty
Fantazja Cinnamon i Nougat to 2 kompletnie różne kolory. Cinnamon jest jaśniutki- bardziej jak Marzipan.
wątek zamknięty
tak w sumie nigdy nie miałam szału na szokmole..ale te są śliczne  💘  Kurczę,widziałam ostatnio taką piękną kurtkę Pikeura, czerwoną z białymi elementami , z logo, raczej na jesień.Orientuje się ktoś może jaka to może być ? 😍 :kwiatek: coś a'la ten Tattini : http://www.okser.pl/tattini-kurtka-bomber-unisex-p-6125.html 
wątek zamknięty
dziewczyny, oszalałam. w mocnym,opalizującym,  intensywnie cukierkowym różowym padzie (horseguard chyba) i jasniejszych o ton owijkach jumptec Rude stało się dla mnie koniem idealnym 😍
coś pięknego, tylko cholerka strasznie ciezko to na fotkach ując...

chce ktos fotkę :P?
wątek zamknięty
..jakoś nie mogę pojąć tej fazy na różowe czapraki, ale chętnie zobaczę fotkę .....może i ja się kiedyś przekonam  😀
wątek zamknięty
faza przyszła typowo "na złość" bo to był jedyny kolor na który sie mąż nie godził 😉 

poza tym, fantastyczne uczucie, wzbudzac takiego banana pozytywnego na twarzach ludzi 😉 taki radosny i smieszny kolor😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.