Musze zrobić mega wietrzenie paki.. Troche za duzo czaprakow mi sie nazbierało... Doradźcie mi co mam opchnąć... cotton lemon, ES white-smaragd, polopad marone, es multistripe navy/white, cotton petrol, cotton lightblue, brillant royal, cotton violet, cotton sand(on napewno pojdzie na odstrzał bo DL ;c ) , polopad nici viole/navy, no... i to w sumie na tyle. z pozostałymi napewno sie nie rozstane. ;p
Mam cynamona z tej kolekcji i to zdecydowanie mój nr 1 wśród wszystkich posiadanych szmat, chociaż inna rzecz, że nie mam ich w jakiejś imponującej ilości. 😉
Niestety pogoda do bani jeśli chodzi o zdjęcia, wszystko albo za ciemne albo rozmazane. Ale jedno jakieś w miarę zawsze się znajdzie 😉 B. w Cross In Slate/Black/Rosa
Puma,Burza, a faktycznie, dzięki, to jest schlamm, myślałam że to jakiś olive, ale tam nie było czerwieni Nalle, kurcze, ten cinamon jest bardzo podobny do brillanta nugata, a brąz do Anky chocolate
tak w sumie nigdy nie miałam szału na szokmole..ale te są śliczne 💘 Kurczę,widziałam ostatnio taką piękną kurtkę Pikeura, czerwoną z białymi elementami , z logo, raczej na jesień.Orientuje się ktoś może jaka to może być ? 😍 :kwiatek: coś a'la ten Tattini : http://www.okser.pl/tattini-kurtka-bomber-unisex-p-6125.html
dziewczyny, oszalałam. w mocnym,opalizującym, intensywnie cukierkowym różowym padzie (horseguard chyba) i jasniejszych o ton owijkach jumptec Rude stało się dla mnie koniem idealnym 😍 coś pięknego, tylko cholerka strasznie ciezko to na fotkach ując...