Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Byłam ostatnio w jeździckim i porobiłam poglądowe foty Brillianta Berrego i Apricota. Może się komuś przydadzą bo mimo jakości fajnie oddają kolory 🙂

wątek zamknięty
jaki kolor polopadu dla gniadosza?  😀  ale taki bardziej stonowany kolor a nie oczodajny  😜
wątek zamknięty
Geronimoo   tak : ) derka i czaprak mają ten sam kolor  🙂 na zdjęciu kolor  czapraka wyszedł przekłamany  😉

Bierz bo komplecik cudny ; )
wątek zamknięty
Precelek, puść w świat. strasznie mdło i nijako nawet na twoim pięknym zwierzu 😉

to teraz rude w charity i w tym granatowym - na dobrą sprawę chętnie kupiłabym oba  😜 owijki mam na razie tylko białe i szare, ale na pewno nie będę kupowała pod czapraki. zaopatrzę się tylko w podstawowe kolory 😉

i kucyk

wygląda super 🙂
wątek zamknięty
sei, zdecydowanie granat, to idealny kolor dla Twojego rudzielca 🙂
wątek zamknięty
mam bardzo wielką prośbę: czy ktoś mógłby mi ubrać kobyłkę w szokmola caffe latte?  bardzo bardzo proszę  🙇 🙇 🙇
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] po raz kolejny za duze zdjecie!
wątek zamknięty
sei, granatowy 🙂 bo charity się tak trochę zlewa
Livia, świetnie w tej czerwieni!
Precelek, puszczaj w świat 😉
wątek zamknięty
W czym lepiej?
wiem ,że jestem mistrzem painta i nie umiałam usunąć owijek ale o czaprak mi chodzi😉

wątek zamknięty
Szarlotka. Mi się podoba w 1szym (berry?) i NICI Ocean  😉

sei koniecznie granat  🙂
wątek zamknięty
sei mi się bardziej podoba w bordo, ale wiesz że do tego nie ma owijek ? 🙁
wątek zamknięty
Sei, ja bym brała granat, bo wyglada w nim bardzo fajnie 😉
A co sądzicie o crossie ivory/umber lub slate/ivory dla Pielgrzyma? 🙂
wątek zamknięty
Sei, ja bym brała oba  😜
wątek zamknięty
powiedzcie mi co to za kolekcja?

widziałam nowe "Szokmole"   😜  😜    śliczne są
wątek zamknięty
Fantazja chodzi ci o szokmole Charity czy jakieś jeszcze nowsze?  😜
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Fantazja, a jak z grubością ? Są podone do Coach ?
wątek zamknięty
klipsiara, dziękuję 🙂

sei, a mnie się bordo podoba bardziej 🙂

Szarlotka, ja bym celowała w Burgundy i Niciaka Kiwi 🙂
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek: skończy się mam nadzieję na tym, że wezmę oba. pod ujeżdżeniówkę mam tylko jeden czaprak... zacznę od granatowego zdaje się 😉

a co na rudego z cottonów beige czy bronze? byłam zdecydowana już długi okres czasu na beige ale jak zobaczyłam gniade znajomej w bronze to  😜
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  ❗ :kwiatek: Chyba zacznę od kiwi  😍 . Albo burgundy w czym by wyglądała lepiej? 😀
Zastanawiam się jeszcze nad brillant aubergine .
wątek zamknięty
Szarlotka, weź Kiwi 🙂
wątek zamknięty
Szarlotka. bierz któregoś Niciaka 🙂
wątek zamknięty
Trochę zaśmiecę 🙂 Dziś obfociliśmy z rudym polopad chochochip , za tydzień navy 🙂 Nada się do galerii  🤔

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] znow za duze zdjecia
wątek zamknięty
angie560 Pozwoliłam sobie troszkę rozjaśnić... myślę, że do szmato... można by wrzucić 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny,,,, heeeelp ! Wiecie w jakim sklepie dostane cynamonowe nauszniki schockemohle pasujace do tego slicznego czapraka cynamonowego z najnowszej kolekcji? ;D nakreciłam sie na to  😵
wątek zamknięty
huzarova, wiesz co? nie wiem, nie są tak grube jak Euro Stary, ale nie są tak cienkie jak Eskadrony.
angie560, zmniejsz zdjęcia  😎  max 800 dłuższy bok

Nikt nie wie, co to za derka i z jakiej kolekcji? bo widziałam też takiego cottona VS nówka
a także jakieś perełki VS które zalegają w sklepie 😉
wątek zamknięty
Tak sobie pomyślałam, że podzielę się zdjęciami kilku swoich szmat.  👀

Cotton petrol, którego ostatnio odkopałam i stwierdziłam, że ładnie wygląda na moim sierściuchu w wersji zimowej.

Hortensja i owijki założone bodajże trzeci raz.  😁

Mój absolutnie najukochańszy szokmol.  😍

Tu od strony bez herbu.  🙂

Szokmole są przeeeeecudowne, jak tylko dostanę kasę, to zamawiam tego charity.  💘
wątek zamknięty
natt92 prawdopodobnie nie ma nauczników szokmola z nowej kolekcji z herbem w wersji cinnamon, dlatego że wymyślili tylko nauczniki w kolorze Espresso, które mają pasować do wszystkich trzech czapraków z nowej kolekcji : bo wszystkie, włącznie z cinnamonem mają lamókę w kolorze espresso. Dlatego nie szukaj ich, ale jak chcesz mogę ci podesłać link do nauszników espresso  😉
wątek zamknięty
wichrowelove a , nie dzieki, espresso i ja znalazłam. Ale dziekuje  :kwiatek: bez nausnzikow tez bedzie pięknie prawda?  👀
Altiria najbardziej mi sie podobacie w granatach  🏇
wątek zamknięty
Dziewczyny, jak sądzicie, co lepsze na siwego? Brillant burgundy+nauszniki czy brillant navy+nauszniki czy brillant bronze+nausznik? Chyba że może coś jeszcze innego 🙂
wątek zamknięty
Izunia  - wszystkie będą super :-X
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.