gabb. szukać innego 🙂 Ten szokmol coach jest już kompletnie nudny bo ma go połowa ludzi 😁 Pozatym wyglądałby na nim strasznie mdło. Pielgrzymowi jest ślicznie w żywych kolorach 😍
Koleżanka ma tego szokmola na identycznej co Pielgrzym maści wałacha i wygląda tak nudno że można zasnąć jak się patrzy 😁 Weź Charity albo najlepiej jakiegoś brillianta eskadronowego 🙂
gabb., według mnie to jest na tyle jasny i elegancki szary, że nie będzie ponuro ani nudno na gniadym. Smutno to by on wyglądał w szarym w stylu Eskadron stone, a ten jest przepiękny! 😀
moim zdaniem byłoby mu w tym szokmolu ładnie, bo kolor jest elegancki, będzie do większości sprzętu pasował, na zawody się pewnie też przyda...ja też na pewno na taki zapoluję za parę dni 😀iabeł: ...ale może to zamiłowanie do stonowanych kolorów bierze się przez taką głupią wpadkę, jaką miałam z oczodajnymi kolorami i teraz owszem, kolor kupię ale taki mocny to okazyjnie a tak to praktyczniejsze wolę 😉
sei, myślę że dużo lepszy będzie ten granatowy bo granatowe owijki będą pasować i białe też bo lamówka jest biała ...ja zdecydowanie nie jestem fanką czerwonych czapraków, nie ruszają mnie wgl a poza tym do charity granatowe owijki będą niepraktyczne 😉
a co myślicie o gniadoszu z mojego profilowego (niestety słabo widoczny) w takiej ciepłej french vanilla szokmola? bo mam na nią chrapkę 😀
problem w tym, że charity ma obłędne pikowanie i haft 😁 natomiast obawiam się różu dla 'faceta' no i faktycznie z białymi owijkami mogłoby być średnio... zrobię chyba później sobie wizualizacje.
wichrowelove, odpuść tego schockemola. kolor ponoć szybko się spiera i wygląda jak biały, a poza tym jedynym koniem jaki mi się w tym podoba jest Precelkowy 😉
Ja też przychylnym okiem patrzę na tego Schockemohla (moje nieszczęście :icon_rolleyes🙂. W takim razie ubrałaby mi jakaś dobra duszyczka kucyka w Schockemohle Charity ? :kwiatek:
Demonowa, co do brillantow eskadrona to najprawdopodbniej inwestuję w iceblue/mocce, ale myślę nad jeszcze jednym, bo nie chcę samych cottonów. 🙂 A coś z ES? Może jakiegoś stripka 🙂 Sei, charity jest obłędny 😍 Ale rudemu będzie świetnie w granacie. Bierz granat, skoro masz już owijki.
Deomonowa, Stripek Scarlet Red/Ivory mi się podoba. 😉 Jeśli chodzi o brillanty jeszcze to zakochana jestem w brillancie Precelka hellblau/cognac 😍 Precelek, według mnie całkiem fajnie 😉 A co myślicie o crossie Ivory/umber lub slate/ivory dla Pielgrzyma? 🙂
akkzi no właśnie za dużo tych błękitów się zrobiło 🙁 es cross in ice zostaje -ma dożywocie ;-) doszedł też superieur aqua/ebony w którym wygląda jeszcze lepiej więc chyba wymienię na coś tego brillanta ciekawszego :kwiatek:
...tymbardziej że ostatnio męczę tylko i wyłącznie kremy, beże i biele 😁