Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia, bardzo fajnie 🙂

szkoda, że ten charity nie jest tez granatowy...
wątek zamknięty
Do tego Charity nie ma owijek ? 🙁
wątek zamknięty
Właśnie, mówiąc już o Schockemohlu 🙂 Do tego pana ze zdjęcia pasuje Coach grau/melange? Czy szukać czegoś innego? 😉
wątek zamknięty
moim zdaniem szukać 😉
wątek zamknięty
gabb., będzie rewelacyjnie w szarym!
wątek zamknięty
gabb. szukać innego 🙂 Ten szokmol coach jest już kompletnie nudny bo ma go połowa ludzi 😁 Pozatym wyglądałby na nim strasznie mdło. Pielgrzymowi jest ślicznie w żywych kolorach 😍
wątek zamknięty
No i pomąciłyście mi. Fin mówi, że będzie rewelacyjnie, Demonowa i Szumka94, że nudno. To co w końcu? 😉 A z żywych co mu brać ewentualnie?
wątek zamknięty
gabb. mi osobiście bardzo podoba się ten szokmol i na pewno się go dorobię również na ciemnogniadego 😀
wątek zamknięty
Koleżanka ma tego szokmola na identycznej co Pielgrzym maści wałacha i wygląda tak nudno że można zasnąć jak się patrzy 😁 Weź Charity albo najlepiej jakiegoś brillianta eskadronowego 🙂
wątek zamknięty
gabb., według mnie to jest na tyle jasny i elegancki szary, że nie będzie ponuro ani nudno na gniadym. Smutno to by on wyglądał w szarym w stylu Eskadron stone, a ten jest przepiękny! 😀
wątek zamknięty
moim zdaniem byłoby mu w tym szokmolu ładnie, bo kolor jest elegancki, będzie do większości sprzętu pasował, na zawody się pewnie też przyda...ja też na pewno na taki zapoluję za parę dni  😀iabeł:
...ale może to zamiłowanie do stonowanych kolorów bierze się przez taką głupią wpadkę, jaką miałam z oczodajnymi kolorami i teraz owszem, kolor kupię ale taki mocny to okazyjnie a tak to praktyczniejsze wolę  😉
wątek zamknięty
LiviaFajnie wam w czerwieni 🙂
wątek zamknięty
dla rudego do białych lub granatowych owijek lepszy jest ten charity czy ?
wątek zamknięty
sei, myślę że dużo lepszy będzie ten granatowy bo granatowe owijki będą pasować i białe też bo lamówka jest biała
...ja zdecydowanie nie jestem fanką czerwonych czapraków, nie ruszają mnie wgl a poza tym do charity granatowe owijki będą niepraktyczne  😉

a co myślicie o gniadoszu z mojego profilowego (niestety słabo widoczny) w takiej ciepłej french vanilla szokmola? bo mam na nią chrapkę  😀
wątek zamknięty
problem w tym, że charity ma obłędne pikowanie i haft  😁 natomiast obawiam się różu dla 'faceta' no i faktycznie z białymi owijkami mogłoby być średnio... zrobię chyba później sobie wizualizacje.

wichrowelove, odpuść tego schockemola. kolor ponoć szybko się spiera i wygląda jak biały, a poza tym jedynym koniem jaki mi się w tym podoba jest Precelkowy 😉
wątek zamknięty
Ja też przychylnym okiem patrzę na tego Schockemohla (moje nieszczęście  :icon_rolleyes🙂. W takim razie ubrałaby mi  jakaś dobra duszyczka kucyka w  Schockemohle Charity ?  :kwiatek:

wątek zamknięty
Livia - ale cudnie wam!
wątek zamknięty
Czy to jest ten sam kolor?  🤔
klik
kilk
miałam w palnie kupić owy komplet mojemu zwierzowi....
wątek zamknięty
dziewczyny jak wielkościowo szokomole vs? w porównaniu do cottona czy brillanta eskadrona vs?
wątek zamknięty
Bay są prawie identycznych rozmiarów.
wątek zamknięty
sei, Tuptek, Cierp1enie, bardzo dziękuję 🙂
wątek zamknięty
Demonowa, co do brillantow eskadrona to najprawdopodbniej inwestuję w iceblue/mocce, ale myślę nad jeszcze jednym, bo nie chcę samych cottonów. 🙂 A coś z ES? Może jakiegoś stripka 🙂
Sei, charity jest obłędny  😍 Ale rudemu będzie świetnie w granacie. Bierz granat, skoro masz już owijki.
wątek zamknięty
gabb. brilliant ice blue to obłędny wybór 😍

Może któryś z tych?:

Stripe Scarlet Red/Ivory
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/31/1752#i

ES Excellent  💘
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/31/1641#i

Cross In Navy/Basalt/Scarlet Red
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/47/1649#i
wątek zamknięty
A jak się wam widzi iceblue na moim koniu?
zostawić czy się wyzbyć?,
edit: zapomniałam napisać foty by M. Gajewska  :kwiatek:

wątek zamknięty
Deomonowa, Stripek Scarlet Red/Ivory mi się podoba. 😉 Jeśli chodzi o brillanty jeszcze to zakochana jestem w brillancie Precelka hellblau/cognac 😍
Precelek, według mnie całkiem fajnie 😉
A co myślicie o crossie Ivory/umber lub slate/ivory dla Pielgrzyma? 🙂
wątek zamknięty
Precelek, według mnie fajnie, ale bez szału 😉
wątek zamknięty
Precelek macie dużo lepszy komplet w podobnym odcieniu--> ES ice, no chyba, że mi coś umknęło i go puściłaś w świat?
wątek zamknięty
akkzi no właśnie za dużo tych błękitów się zrobiło 🙁
es cross in ice zostaje -ma dożywocie ;-)
doszedł też superieur aqua/ebony w którym wygląda jeszcze lepiej więc chyba wymienię na coś tego brillanta ciekawszego  :kwiatek:

...tymbardziej że ostatnio męczę tylko i wyłącznie kremy, beże i biele  😁

brunatna dzięki 🙂
gabb dzięki!
wątek zamknięty
Precelek

bez jaja , sprzedaj  😉
wątek zamknięty
u mnie też dużo błękitów lub czapraków z dodatkiem błękitu. a;e moim ulubionym jest brillant sky!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.