Klami, super 🙂 natt92, brillant choco też fajnie. W ogóle brązy z niebieskimi lamówkami fajnie wyglądają na kasztanach i gniadych. vermouthowa bardzo ładnie 🙂 grey melange to mój ulubiony kolor w ES
shelly Ja tez tak mysłałam, ale mimo wsyztko zamówiłam brillanta apricota <3 zobaczymy ;>
Absolutnie ZABRANIAM umieszczania zdjęć tutaj, bo jeszcze mi się spodoba i co ja wtedy zrobię, biedny miś? będę musiała kupić :emot4: 😉 w ogóle ten temat powinien zostać zamknięty! powinnyście mieć tutaj temat AS (Anonimowi Szmatoholicy), a ta Rewia mody jest zupełnym zaprzeczeniem :P w dodatku rozsyłacie bakcyla szmatoholizmu dalej... 🤬
wiecie co, nie odwiedzajcie sklepow stacjonarnych, gdzie maja brillanta apricota. jest po prostu obledny... ideal mojej pomaranczy, czegos takiego wlasnie szukalam... powiem szczerze ze oniemialam 😍 i powiem ze w sklepie wisial tez cotton, ktory IMO jest innym kolorem. cotton jest wlasnie taki, jak opis na szmatoholikach - morelowy, za to brillant taki... no, nie do konca da sie opisac, na pewno intensywniejszy, ale uwaga - nie oczokonkretny wlasnie! po prostu gleboki i pelny. poza tym brillant ma ladniejsza, stonowana lamowke, jest polaczenie pomarańcz + braz ktore bardzo lubie 😉 a nie, jak w cottonie, wszystkie kolory teczy w tej lamowie.
Ciekawa jestem jak na innych koniach będzie wyglądał..🙂 Czekam na zdjęcia 😉 a niezdecydowanym polecam kolor zarąbisty 😅 na ciemnych na 100% będzie pięknie.. 😉
emuu Zadek.. on tak sam z siebie, równowagę łapie.. 😍 choć często ciężko Go rozbujać tak.. 😵
Kittajka mogłabym prosić Cię o porównawcze zdjęcie koloru burgundy, cotton-brillant. Bo widzę, że już jesteś szczęśliwą posiadaczką. 😁 Z góry dziękuje :kwiatek:
Magdzior, cieszę się że jesteś zadowolona 🙂 kiedy fotki na modelu? Ja na swojej wolę ciemniejsze fiolety 🙂 lavender to mój ukochany, ale czekam na Twoja łezkę różową 😉 A swoją drogą mam już całkiem sporą kolekcję, ale nie mam kiedy tego ogarnąć i obfocić 🙂 A mi się udało upolować wymarzonego impulsa 🏇 jeszcze tylko schoco i będę w 7 niebie 😉
o kittajka ja rowniez czekam! w sklepie, ktory odwiedzilam, byl tez brillant burgundy, ale szczerze mowiac nie zrobil na mnie wrazenia - jakis taki cyrkowy. takie z tego bordo ze az wesoła czerwień :P ale mam nadzieje ze cotton okaze sie ładny!
Dynamiciak, cudowny zwierz! a anka, mimo ze z nowych, fajnie wyglada. cos w tym chyba jest, ze skokowe pady sa niedotkniete "plaga krzywego pikowania", no nie? juliadna, Czekus bardziej podoba mi sie w kiwi 🙂 wszystkie kuce wygladaja slodko w tym kantarze. czyzby to byl rozmiar na Latino na glowach wszystkich tych malenstw? :P