Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Louisa i był taki gruby, mięsisty i ciężki?
wątek zamknięty
http://www.schockemoehle-sports.com/en/charity2011e  :kwiatek:

Aaaaaaa, jaki piękny.  😍  Chyba jednak burgundowy cotton pójdzie w odstawkę.  😁 Można już gdzieś u nas kupić tego szokmola?
wątek zamknięty
Altiria  chyba pójdę twoimi śladami  😁  ten szokomol obłędny  😜
wątek zamknięty
To byłby mój drugi z tej serii charity, którą bardzo lubię, bo zawsze mogę się usprawiedliwiać, że część kasy zapłaconej za moją kolejną szmatkę idzie na szczytny cel.  😁 No to teraz tylko czekam aż się pojawi w jakimś sklepie.
wątek zamknięty
jak coś znajdziesz to daj mi znać na pw  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dziewczyny macie może zdjęcia  na koniu, padów york'a:
# pomarańczowy (apricot)
# piaskowy (deep blue)
turkusowy (enamel)
:kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
Dralon Nightblue/moon 🙂

wątek zamknięty
najładniejszy dralon  😍
wątek zamknięty
Juliadna ja swego czasu chorowałam na ten dralon, ale w końcu poprzestałam na polarówce z tej kolekcji  😉. Cudowny  😍
wątek zamknięty
w koniesklep już mją kantary schockemohle charity więc możę i czapraki też wkrótce będą, swoją drogą ten kantar też niczego sobie:
[img]http://www.koniesklep.pl/Img.ashx?Id=3617[/img]
wątek zamknięty
korsik dla mnie najładniejszy to royalblue(2006) i turkis 🙂  ale ten mam bo mam sporo rzeczy z tej kolekcji 🙂
Azbuka mam polara nightblue ale już ma "wywietrznik" z prawej strony i to na samym środku... ale ją lubię 😀😀
wątek zamknięty
to ja się pochwalę nowym apricotem Eskadronowym  😎

ale patrząc na zdjęcia, widząc go na koniu na dworzu i na hali stwierdzam, że straszny kameleon  😜 raz jest zgaszony, a raz daje po oczach ładnie  🏇
wątek zamknięty
scarlett, faktycznie zmienny 🙂 ale fajny 🙂
wątek zamknięty
Juliadna to jest derka stworzona dla siwych 😍
Altiria też właśnie jestem nim zachwycona, a już wogóle jak wyobrażam sobie go na moim kary 😍 Ale w Szkmolowym katalogu ma nieco inny,dużo ciemniejszy kolor :/
wątek zamknięty
A ja podbijam moje wcześniejsze pytanie:

Do właścicielek Melange'y - jak one się sprawują po dłuższym użytkowaniu? Warto kupować? 🙂
wątek zamknięty
NIe mam zastrzeżeń! To jeden z moich ulubionych czapraków! Super sie uzytkuje, jeszcze lepiej pierze, fajnie wchłania pot. Mam jedno zastrzezenie trzeba uazać bo łatwo sie zaciąga🙁
wątek zamknięty
Zairka, dziękuję za opinię  :kwiatek:
wątek zamknięty
scarlett no tak mi się wydawało że na ciemno gniadym będzie szał 😜 Niestety dla moich finansów bo moje zwierze podobnej maści 🙇
wątek zamknięty
Odnośnie czapraków melange - byłam dziś w koniku i widziałam jeszcze oberżynowego melange'a (na mój chłopski rozum tak to się odmienia) ale niestety vss bo jakby był DR to bym brała jest pięęękny. A mówię o tym bo nie mają go na sklepie internetowym wbitego, a może ktoś się gryzie w język że nie kupił i nie ma 😉

Piękny ten aprikot, pięknego masz konia jaki zadek w tym galopie łaaa  😍

Ja jednak rezygnuję z nowej kolekcji Eskadrona na rzecz szokmolowego coacha granatowego (moje marzenie od dawna... :kocham🙂 i podkładek pod owijki szokmola (czekam na duże przody bo tylko małe na koniku mieli ;/) i jeszcze chodzi za mną green tea szokmolowa do kremowych owijek ale cholera jasna skad na to wszystko kase brac???  👿
wątek zamknięty
ja sie ciagle zastanawiam nad melange burgundy, chociaz czerwienie mam juz 2 (chilli cotton i strip scarlet) 🙂
wątek zamknięty
Louisa i był taki gruby, mięsisty i ciężki?

Był gruby, z takim nie ubijającym się wypełnieniem, bardzo mięsisty (do pralki sam się mieścił)
wątek zamknięty
A gdzie można obejrzeć caly katalog Schockemohle? bo na oficjalnej stronie nie widze katalogu do pobrania..
wątek zamknięty
Zairka, ja też się nad nim właśnie zastanawiam 🙂 Ale u nas z czerwieni tylko Anki: Oxblood i Bright Red 🙂
wątek zamknięty
Prinz w :
1. Anky kreta blue
2. Polo pad nici smurf/creme
3. Derka eskadron kolekcja ?
4.Brillant green z royal-blue
wątek zamknięty
laura, super w Krecie 🙂 A derka jest na pewno z Royal-Navy z lata 2011 🙂
wątek zamknięty
Livia dziekuje  :kwiatek:  tak tez własnie myslałam  ze z tej kolekcji 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, czy Euro-Star Stripe in ujeżdżeniowy leżałby w miarę dobrze pod siodłem wszechstronnym, czy nie ma takiej opcji??

Wygląda bardzo dobrze, śmiało możesz go używać pod siodło wszechstronne. Tak samo z eskadronowymi cottonami, też wyglądają ok pod wszechstronnym (nawet na małym koniu 😉 ).
wątek zamknięty
A gdzie można obejrzeć caly katalog Schockemohle? bo na oficjalnej stronie nie widze katalogu do pobrania..

http://www.schockemoehle.net/shop/blaetterkatalog/PE8/blaetterkatalog/index.html

Proszę  :kwiatek:

Edit: Tylko widzę, że w tym katalogu to wszystko i nic...
wątek zamknięty
Różowy ogier, czyli cotton exclusive raspberry na skarym.

wątek zamknięty
Klami ale obłęd 😜 Leć z tym do szmatocholików 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.