To byłby mój drugi z tej serii charity, którą bardzo lubię, bo zawsze mogę się usprawiedliwiać, że część kasy zapłaconej za moją kolejną szmatkę idzie na szczytny cel. 😁 No to teraz tylko czekam aż się pojawi w jakimś sklepie.
w koniesklep już mją kantary schockemohle charity więc możę i czapraki też wkrótce będą, swoją drogą ten kantar też niczego sobie: [img]http://www.koniesklep.pl/Img.ashx?Id=3617[/img]
korsik dla mnie najładniejszy to royalblue(2006) i turkis 🙂 ale ten mam bo mam sporo rzeczy z tej kolekcji 🙂 Azbuka mam polara nightblue ale już ma "wywietrznik" z prawej strony i to na samym środku... ale ją lubię 😀😀
Juliadna to jest derka stworzona dla siwych 😍 Altiria też właśnie jestem nim zachwycona, a już wogóle jak wyobrażam sobie go na moim kary 😍 Ale w Szkmolowym katalogu ma nieco inny,dużo ciemniejszy kolor :/
NIe mam zastrzeżeń! To jeden z moich ulubionych czapraków! Super sie uzytkuje, jeszcze lepiej pierze, fajnie wchłania pot. Mam jedno zastrzezenie trzeba uazać bo łatwo sie zaciąga🙁
Odnośnie czapraków melange - byłam dziś w koniku i widziałam jeszcze oberżynowego melange'a (na mój chłopski rozum tak to się odmienia) ale niestety vss bo jakby był DR to bym brała jest pięęękny. A mówię o tym bo nie mają go na sklepie internetowym wbitego, a może ktoś się gryzie w język że nie kupił i nie ma 😉
Piękny ten aprikot, pięknego masz konia jaki zadek w tym galopie łaaa 😍
Ja jednak rezygnuję z nowej kolekcji Eskadrona na rzecz szokmolowego coacha granatowego (moje marzenie od dawna... :kocham🙂 i podkładek pod owijki szokmola (czekam na duże przody bo tylko małe na koniku mieli ;/) i jeszcze chodzi za mną green tea szokmolowa do kremowych owijek ale cholera jasna skad na to wszystko kase brac??? 👿
Dziewczyny, czy Euro-Star Stripe in ujeżdżeniowy leżałby w miarę dobrze pod siodłem wszechstronnym, czy nie ma takiej opcji??
Wygląda bardzo dobrze, śmiało możesz go używać pod siodło wszechstronne. Tak samo z eskadronowymi cottonami, też wyglądają ok pod wszechstronnym (nawet na małym koniu 😉 ).