Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

gabb., piękny kantar 😍
Zairka, a może lepiej coś niebieskiego?
wątek zamknięty
Nie tylko nie niebieski 😀iabeł:
wątek zamknięty
Niebieski nie, ale granat bylby super🙂
wątek zamknięty
Krem będzie piekny na kasztanie 🙂
wątek zamknięty
Beż będzie fajnie na nim wyglądał 😉
wątek zamknięty
Bierz creama  😍
wątek zamknięty
Zairka, popieram dziewczyny, Cream będzie boski 🙂
wątek zamknięty
takie moje małe foto zbiorcze  😍 :

kiedyś jeszcze upoluję brillanta marzipana i dralona i będę happy
wątek zamknięty
Polopad na karym 🙂 Niestety staruszek nie toleruje owijek . Dziś nie było zbyt dobrej pogody do robienia zdjęć  😵
Ale jutro zdjęcia na rudym 🙂

wątek zamknięty
angie, pięknie karemu w creamie ! chyba ten czaprak najbardziej właśnie karym pasuje 🙂

To ja się wcisnę z gniadym w Shockemohle granatowym i karym w royalu. Co sądzicie ?

wątek zamknięty
huzarova, szokmol na gniadym baaardzo mi się podoba  😀 royal na karym mniej ;p
wątek zamknięty
huzarova, gniady w szokmolu super! 🙂

A ja mam pytanie do posiadaczy Eskadronów Melange - jak się one sprawują w dłuższym użytkowaniu? Warto je kupić?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Fantazja fajna kolekcja 😉

Zairka koniecznie jakiś jasny! Cream byłby cudny 😉

huzarova oba czapraki mi się podobają, a karusek co ma za ogłowie? 🙂
wątek zamknięty
huzarova
mi też się podobają oba czapraki ale bardziej royal  😀
wątek zamknięty
dorwany biały brillant z kol. maritim  😍 zdecydowanie wymarzony nr 1 na zawody  💃
plus bordeaux anthrazit i szary es grey melange który jednak nie wygląda tak rewelacyjnie na moim koniu jak myślałam 🙁
wątek zamknięty
Precelek, masz zdjęcia na koniu melange?
Przez Ciebie zwariowałam na jego punkcie.. 🙁
wątek zamknięty
huzarova - szokmol super , na karym trochę nie udało ci sie koloru uchwycić , ale też mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
Dziękuję, dla mnie szokmol to i tak najpiękniejszy czaprak i kolor dla mojego gniadego. Rzeczywiście, ten royal wyszedł dosyć niewyraźnie .. Zdecydowanie tutaj kolor jest lepszy, no ale już nie na karym ...

Aga, ogłowie było kupione kilka lat temu w Niemczech, prawie na 100% w Kreamerze.
wątek zamknięty
Burza niestety nie i wątpie żebym się dorobiła 🙁 nie pasuje mi do koncepcji kolorystycznej więc raczej konia już nie zobaczy  😉
wątek zamknięty
huzarova, zgadzam się w 100%, granatowy szokmol na gniadoszach to moje ukochane zestawienie kolorystyczne. Przebił chyba nawet hortensję.  👀

wątek zamknięty
huzarova padłam... chorowałam długi czas na granatowego szokomola, własnie na gniadą kobyłkę... i wróciło  🙇
wątek zamknięty
huzarova ten szokmol wygląda na nim tak ... profeszjonal 😁 jest obłędny, jakbyś w nim wjechała na rozprężalnie przed konkursem GP wtopilibyście sie bez najmniejszego problemu w tłum 😁
A ja byłam wczoraj w jeździeckim i bożeeeee jakie nowe szokmole są piękne 😍 Jedyne co mi sie nie podoba to to że sie minimalnie świeci ten materiał, tak jak to było z poprzednimi, ale cała kolekcja jest tak pomysłowa, oryginalna,elegancka i niezwykła że szczena opada.Dosłownie. A kantar z futrem pomyliłam na początku z daleka z Eskadronowym Choco-Petrolem bo kolorystyka jest identyczna ale u szokmola futerko bardziej skąpe.
Ale najpiękniejszy z najpiękniejszych jest czaprak Bordeaux z serii Charity 2011, ale jak narazie dostępny tylko za granicą :/
wątek zamknięty
Demonowa, haha  🤣 dzięki, tylko to byłoby raczej coś w stylu więcej sprzętu niż talentu  😂
Mi strasznie podoba się wykonanie szokmolów. Zachorowałam na ciemnobrązowego z nowej kolekcji .. A ten bordo z Charity też niczego sobie ..  👀
wątek zamknięty
huzarova ślicznie w granatowym 😍 tymbardziej się cieszę bo również mam szokmola granatowego, który na Reszce wyglądał elegancko ale bez szału zaś na gniadym powinno być duużo lepiej🙂
wątek zamknięty
huzarova bo ten bordo sam w sobie nie jest niezwykły ale ja patrze pod kątem kupienia go dla mojego całkowicie karego bez odmian łogra to wydaje sie perfekt 😍 bo to jest nie prawda że do karego wszystko pasuje, do karego połowa nie pasuje 😂
wątek zamknięty
Do karego musi być wyrazisty kolor, bo inaczej ginie 🙂
wątek zamknięty
huzarova czemu ten szokmol musi być taki ładny ? 😜

Dziewczyny, możecie mi powiedzieć jak wymiarowo wypadają czapraki eurostara?
Chodzi mi konkretnie o ten.
http://dobry-kon.pl/opis/2622537/zima-201112-euro-star-czaprak-heavy-cord-petrol-vs.html
wątek zamknięty
Ja taki mam i jest przecudny.
wątek zamknięty
Dziewczyny, czy Euro-Star Stripe in ujeżdżeniowy leżałby w miarę dobrze pod siodłem wszechstronnym, czy nie ma takiej opcji??
wątek zamknięty
brunatna, VS ma 57 cm "po grzbiecie" i 50 cm długości, jeśli o to Ci chodziło 😉.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.