Nalle, a to mnie pocieszylas! 😁 Ale w wakacje niestety musialam wyprzedac polowe kolekcji, i mimo wszytsko poszlo dosc gladko, wiec na razie staram sie nie wpadac w nalog ponownie 😀
Jeżeli dralon będzie podobny jak chocochip pink to ja musze go miec, tyle się naszukałam go i nic nie znalazłam, może teraz się trafi równie fajna derka 💘
Pisałyśmy jednocześnie, bo w poprzednim poście też o tym wspomniałaś, ale nie zdążyłam przeczytać 😉 Ja tam czekam na odsłonę brillantów z nowej kolekcji. Kantary jak na razie mnie nie ruszają, miałam navy-white-chilli z Maritimu (a więc niemal identyczny jak ten nowy z burgundem) i szybko mi się znudził 😉
Mi się podobają brillanty burgundy i ten pomarańczowy (apricot?), ale reszta to jakaś niespecjalna... A ten beżowy brillant z kolekcji burgundy sprawia wrażenie idealnej kopii beige z navy-royal
Mi się na szczęście nic nie podoba. Ani Eskadron, któremu się chyba skończyły pomysły ani Euro-star, jeżeli nie będzie stipe-inów. Jestem mocno zawiedziona
ale fatal ten eskadron 🤔 🤔 Kolekcje same w sobie ładne, poprawne, choć zero zaskoczenia i zachwytu. Ale żeby powtarzać tak świeżutkie kolekcje? Buuuu 😕 przynajmniej różowy doubleflecee ładny.
jedyny plus to zapowiada się, że w końcu dobiorę owijki do brillatnta coppera, apricot wygląda na jego wierną kopię...
Ja bym chciała zielonego niciaka, bo już dawno myślałam o czymś zielonym no i polarówkę muszę kupić, ale w sumie nie wiem jeszcze jaką bo zarówno obie w romby mi się podobają jak i niciakowa.
uff 😀 zycie jest piękne, kupię ewentualnie cottona VS, bo zawsze chciałam mieć chili a on taki podobny 😀 Choć najpierw muszę zobaczyć real foto bo może wygląda tak jak pepper.