Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

a mi sie wydaje, ze to sa zdjecia przerobione starych kolekcji. Kurcze, watpie, ze zrobiliby takie same polopady jak pare kolekcji temu 🤔 Ale moge sie mylic 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
NICI

Melange

No Ja na pierwszy rzut oka myślałam że to właśnie choco pink i maritim ale jednak new kolekcja  😍
wątek zamknięty
asiowe, a masz może fotki brillantów i impulsów? 🙂
wątek zamknięty
Można prosić zdjęcia derek eskadron dralon i nici.
wątek zamknięty
jejajeja, niciak  😍
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Na chwile obecną to wszystko co mam  🙁
i mam nadzieję że nie wprowadzę nikogo w błąd bo to wisi już w sklepach w sprzedaży..
wątek zamknięty
Mam jeszcze derkę NICI:
[[a]]http://www.loesdau.de/Abschwitzdecke-%27NICI%27,-Eskadron.htm?websale7=loesdau&pi=51652&ci=08-abschwitzdecken[[a]]
wątek zamknięty
Są może  fotki całej kolekcji eskadrona
wątek zamknięty
Ach, gdzie się podziały te stare, klasyczne, piękne kolekcje.. teraz sam pstrokaty chłam idzie 🙁
wątek zamknięty
etosha, jakby jakieś były gdzieś dostępne, na pewno któraś dziewczyna by już je tu wstawiła 😉

Niciaki jednak bez Kiwi? 😉
wątek zamknięty
W lamówce tego błękitnego niciaka jest też zieleń, pewnie to kiwi  😉
wątek zamknięty
Jak na razie tylko ten w sprzedaży 😉 ale piszą że zielony ma też być  💃
wątek zamknięty
Masz racje Livia .Chciałam się zapytać czy ten pad eskadrona z nowej kolekcji biocolor nie jest podobny do chili.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Dziękuję Kastorkowa za porównanie.Teraz już widzę jest duża różnica w kolorach,ale i tak  uważam ,że ładniejszy jet pad chili.
wątek zamknięty
buu... a kiedy będzie piękna szmaragdowa zieleń, kiedy czerń, głęboki pomarańcz...🙁

Niciak się fajnie zapowiada 🙂
wątek zamknięty
Ja czekam jeszcze na resztę niciaków, bo z te to mi się średnio podobają  😉
wątek zamknięty
Ja też czekam na nici, bo zbierałam na niego kasę od wiosny 🙂
wątek zamknięty
Te kolekcje to kopia Maritimu i Chocochip-pink, z pewnymi wyjątkami i małymi różnicami... Zwłaszcza kantar navy/white/burgundy. A ja liczyłam, że będzie coś nowego, podobnie jak akzzi miałam nadzieję na piękną czerń...
No ale czekam jeszcze na pozostałe niciaki!  😀iabeł:
wątek zamknięty
A mi się ten kantar z pomarańczem podoba straszliwie.
Czekam na całość i idę po kredyt 🙂
wątek zamknięty
Jak będą dwa niebieskie Niciaki to oba będą moje >.<
wątek zamknięty
I jak?

Jakaś dobra dusza przerobi mi zdjęcie? 🙂😉))) :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
I jak?

Jakaś dobra dusza przerobi mi zdjęcie? 🙂😉))) :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Haha, może być ciezko, bo teraz bedzie panować tu extaza i podjar nowokolekcyjny xD
wątek zamknięty
Proszę :kwiatek:

zdjecie za duze!
wątek zamknięty
O kurcze, niestety parę rzeczy mi się podoba 🙁 to niedobrze, niedobrze!
wątek zamknięty
Cholender...Nie wiem czy moze ja mam skrzywienie...ale chyba grubemu jest w tym zestawieniu z owijkami peacock naprawdę nieźle?  😲
wątek zamknięty
asds, dla mnie w obu wersjach jest super, niezależnie od koloru owijek 🙂
wątek zamknięty
No nie, miałąm jednak nadzieję, że mi się niciak nie spodoba a podoba się zarówno czaprak jak i derka jak i kantar.... ciekawe jaki będzie drugi czy zielony czy granatowy...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.