Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

bo jest trochę fuksjowy. Ale nie wiem czemu, podoba mi się 😉 Może dlatego że aktualnie jeżdżę na kobyle, bo nie wiem czy do Ąckiego będzie mi pasował. No ale mam przynajmniej 10 miesięcy żeby to przemyśleć  😁 😁
wątek zamknięty
sushi obawiam się że zupełnie nierealne  😀iabeł:
wątek zamknięty
dziś ubrałam kobyłę stajenną w pad od ivett. Jestem nim oczarowana  💘
niestety nie mam lepszych zdjęć  🙄

wątek zamknięty
brunatna tak szczerze ? Za ciemny na Germanie. Ona dobrze wygląda w jasnych kolorkach  😉
wątek zamknięty
Juliadna dzięki za radę  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx, jak to do kobyły pasuje a do Ąckiego niekoniecznie !! Ej ej !! Ącki ma bardzo podobną maść do łogra, a przeciez komisyjnie stwierdziłyśmy, że mu kolorek pasuje. Czyz nie ??  😁
wątek zamknięty
brunatna spróbuj go ubrać na Montiego, Faraona albo najlepiej na Jaremę Na nim będzie fajny kontrast bo siwy  😉
wątek zamknięty
brunatna, a mnie się bardzo podoba!  😉
Genialne połączenie kolorów, chyba w ES takiego nie miał.
wątek zamknięty
juliadna fotka bajka  💃

brunatna pad sliczny ale mam wrazenie ze na siwku lepiej by sie prezentowal  😉
wątek zamknięty
xxagaxx, raspberry strasznie oczodajny jest na żywo  😁 w chilli bardzo fajnie 😉

brunatna, mnie się nawet podoba, choć faktycznie na gniadego lepsze byłoby połączenie fioletu z np. szarym 🙂
wątek zamknięty
Ruda w plum  😀

wątek zamknięty
ahawa Pasuje idealnie do rudej, miałam kupić plum dla młodej ale ktoś mi sprzątnął na allegro sprzed nosa  😤
wątek zamknięty
xxagaxx, jak to do kobyły pasuje a do Ąckiego niekoniecznie !! Ej ej !! Ącki ma bardzo podobną maść do łogra, a przeciez komisyjnie stwierdziłyśmy, że mu kolorek pasuje. Czyz nie ??  😁

no niby tak 😉 Najwyżej nasze konie nas znienawidzą  😁

ahawa ten kolor idealnie pasuje do kasztana. Mimo że nie jestem fanem tej różowej lamówki 🙂
wątek zamknięty
A jakby plum na gniadej sie prezentowal?
wątek zamknięty
pewnie za niedługo wrzucę go na Siwka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Brilliant Royal na karym. 🙂
wątek zamknięty
mils jak dla mnie royal nie do wszystkich koni pasuje, ale kary ładnie w nim wygląda  😎
wątek zamknięty
ahawa nie wiedziałam że plum którego osobiście nie cierpie może tak obłędnie wyglądać na jakimś koniu  😍

mils super wygląda Twój kary w royalu 😀 a co ty na to żeby iść z tym zdjeciem takim troche ooo podrasowanym na szmatocholików bo fajne i fajnie oddaje kolor royala ?  😉

edit; i ty ahawa z tym cudem zdecydowanie na szmatocholików też, ale to już 😁
wątek zamknięty
Demonowa o, dziękuję bardzo! 🙂 Jak się nadaje to mogę nieśmiało iść.
wątek zamknięty
xxagaxx rzeczywiście raspberry jest jak fuksja z bloom, jak dla mnie różnią się tylko lamówkami... Co nie zmienia faktu, że kobyle bardzo ładnie zarówno w tym, jak i pepper.  😉
PS: Podobno nie lubisz czerwieni?  😁
mils fajnie w tym royalu, ale szału nie robi. A tak mi się podobał "na sucho"  🙂
wątek zamknięty
Bo Royal to taka świnia, że na sucho wygląda przepięknie, a na koniu wieje nudą 🙂 Tylko polopady z tym kolorem mi się tak naprawdę podobają. Tak samo miałam z moim cottonem - wpadłam w całkowity zachwyt, ale jak założyłam na konia to się jednak rozczarowałam trochę. No ale nic, będzie Royal, mamie się podoba - aż z wrażenia kupiła mi pasujące ochraniacze(trzeba więc ten czaprak pielęgnować, bo ona uważa, że koń jest ogółem bez sensu, a tu taka zmiana), tylko należy wymienić go na poniaka. Te Eskadronowe są jednak spore, trzeba było od razu wziąć, ale jakoś tak się zniechęciłam, bo Waldhaudenowski wypada mi w środku siodła i myślałam, że z tym też tak będzie :/
wątek zamknięty
Ludzie, jaki kolor dla kasztanka i siwka (kantarka). Bo teraz mam na wychówku 2 konie wujka (od wczoraj) i jak to ja, jutro jadę kupić jakieś ładne szmatki. ;D Co myślicie? Dla siwka myślę błękitny może albo taki
http://www.amigo-konie.pl/product_info.php?products_id=4654{49}1039 .
A dla kasztana, to nie mam pojęcia. tylko nie czerwony, bo mi się nie podoba. ;p
Pomoże ktoś wybrać z tych? :kwiatek:
http://www.amigo-konie.pl/index.php?cPath=186_237
wątek zamknięty
nowe nabytki:
derka aqua-brown  😍

kantar z futrem royal

i kantar choco-petrol
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Legion, na rudego jak dla mnie granaty, zielenie i żołte. Na siwe proponuję też granaty, fiolety i czernie, ale to moje zdanie 🙂
wątek zamknięty
nasz nowy kantarek
Eskadron navy/green z futrem

wątek zamknięty
Anderia cii! Bo się wyda 😉

Forta polarek obłędny!

ivett  ale wielkie futerko. Super zwierz wygląda!
wątek zamknięty
Eskadron Royalblau
wątek zamknięty
juliadna, ja chce! Ja chce Seagreena 😀
wątek zamknięty
Koniczka royalblau jest po prostu obłędny!! Cudo!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.