mnie się czesto zmieniały upodobania. Najpierw kare, potem kasztany z czterema wysokimi skarpetkami, a następnie byle jakie, aby nie miały odmian! ostatecznie podobają mi się ciemne, tzn jak gniade to skarogniade, jak kasztany to miedziane/czekoladowe. Jedno, co się nie zmieniało, to zawsze konie gniade uważałam za takie najbardziej pospolite, najczęściej spotykane i najmniej ciekawe. I co mam? GNIADEGO 😵 i to nie skarogniadego, jasnogniadego, złotego, podpalanego. NIE! po prostu gniadego. I na żadnego innego bym nie zamieniła 💘
zawsze konie gniade uważałam za takie najbardziej pospolite, najczęściej spotykane i najmniej ciekawe.
To jest właśnie mylący pozór - jak się już nie raz przekonałam, gniadosze są chyba najbardziej osobliwymi, indywidualnymi i "mającymi to coś" końmi 😉 przynajmniej w moim mniemaniu. Co by nie było offtopu - są też dobrymi końmi dla szmatoholika, praktycznie wszystko na nich wygląda co najmniej ładnie. Co ma też swoje minusy oczywiście 😀
Ja także zrobię OT... Wie ktoś może gdzie można kupic w miarę tani i dobry rękaw na popręg z fartuchem? Kupiłam sobie prześliczny popręg dawmaga i niestety obtarł mi siwusa 😵
Kupiłam sobie prześliczny popręg dawmaga i niestety obtarł mi siwusa 😵 A może wystarczy go dobrze nasmarować? mam dwa z daw maga i używam na bardzo wrażliwego na obtarcia konia - sprawdza się znakomicie.
ciska, ale masz z fartuchem? Ja mam jeden ujeżdzeniowy, kupiony dosc dawno i jest mięciutki i nigdy mi konia nie obtarl 🙁 ale wolę kupic futro. Wie ktos gdzie mogę takie znalesc?
xxagaxx ładnie jest! Tak klasycznie, stonowany, spokojny kolorek 😉 W pierwszej chwili pomyślałam że to łezka, ale później właczyło mi się myślenie "Nieeee, to kwestia ujęcia - Aga nie założyłaby łezki na zawody" 😁
xxagaxx jak ja sobie przeglądałam niektóre wasze komplety, to mi się bardziej podoba w takich żywszych kolorach. Ale ten jest taki idealny na zawody bo jest elegancki 😉
My się dziś woziłyśmy o tak, ale muszę przyznać, że niezbyt mi pasuje ten czerwony.
A ja dojrzewam do jakiegoś bicolora może w końcu... aubergine/beige i chocko/petrol się dziś na mnie cały ranek patrzyły... Ja zwariuje w tym sklepie skoro już nawet szmaty na mnie łypią 🙂
chestnut10 z cottonów to na pewno deepblue z deepblue/nougat/marzipan, ale nie sądzę, żebyś gdzieś jeszcze dostała. Z bardziej osiągalnych to polecam ten: http://x-horse.com/show.php?id=4923 mam taki biały, jest nie do zdarcia i świetnie się pierze 😉