Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

equi.dream - ale masz na myśli cottony i impulsy? 😉 bo w sumie wszystkie wyszły na przeróbkach jasno w realu kolory się jednak dość dla mnie różnią.
wątek zamknięty
a może ES max white ? 🙂
wątek zamknięty
po raz kolejny Pola w różu, swoją drogą wczoraj w stajni pewna 8latka zapytała mnie "a Pani to nie jest za stara żeby lubić różowy?"  🤣

wątek zamknięty
dziewczynka, IMO bez szału, macie lepsze komplety 😉 😀
wątek zamknięty
dziewczynka jak dla mnie cudo. ;D  😍 ale ja kocham róże... ; DD
a komentarz 8-latki bezcenny. xDD
wątek zamknięty
dla mnie szał🙂

noen dziękuje, tak rozważam i pewnie na niego wypadnie🙂 mam jeszcze jedna opcje, ale nie wiem czy aktualna
wątek zamknięty
wątek zamknięty
dziewczynka Mi tam się podoba w różu ;P. Ta 8-latka mnie rozwaliła  😀  😵
wątek zamknięty

no i stanęło na białym KavalPadzie🙂 dziękuje za pomoc :kwiatek:
wątek zamknięty
dziewczynka, komentarz dziewczynki wymiata  😂

siwek, dziękuję 🙂
I oddaję głos na czarny osprzęt 🙂
wątek zamknięty
dziewczynka dla mnie za dziecinnie tak "gumowo balonowo"  🤔 macie duzo fajniejsze komplety które wyglądają u Was z klasą 😀

edit zaskoczę Was bo nie wybrałam żadnej anky na foty  😂

Lolini w ES cross in plum/olive

Medziiik grass jest ton żywszy od Jade 🙂 o tutaj siwy w jade , a komplet babankowy będzie u mnie w środę więc jak chcenie bardzo to mogę zrobić pstryka
Jade&Grass

wątek zamknięty
Juliadna pozytywnie mnie zaskoczył ten cross in. "Na sucho" mi się strasznie nie podobało takie połączenie kolorów, a na koniu całkiem nieźle się prezentuje 🙂
wątek zamknięty
akzzi bez bicia przyznam ze nie mam do niego sentymentu 😉
tutaj na Diademie , ale zdecydowanie lepiej na Lolku .
wątek zamknięty
Na siwym dużo ładniej wygląda. Mimo wszystko jednak ten olivkowy krzyż mi średnio pasuje do tego fioletu 😉
wątek zamknięty
Juliadna, tak od jakiegoś czasu się zastanawiałam, czy Latino to Latino Lover, ale jak tylko nazwałaś go Lolkiem byłam pewna. Wyobraź sobie, że oglądałam tego konia zanim kupiłam Rudą, było to jakoś krótko przed tym zanim Ty go kupiłaś. Cieszę się, że trafił do Ciebie  :kwiatek: A w cors-in wygląda fantastycznie, na Diademie sporo gorzej.
wątek zamknięty
arivle P.Ania kiedyś mi mówiła że jakiejś dziewczynie zwinęłam go, jej  z przed nosa  😂 Bo miała zadzwonić w piątek czy go kupuje , ja go oglądałam w sobotę ( i kupiłam) a ta osóbka zadzwoniła w niedziele że chcę go kupić  😁

akzzi zgadzam się 😀 gdyby to by był np grafitowy to by było pięknie  😜
wątek zamknięty
Juliadna, widzisz jaki ten świat jest mały  😁 ale chyba robimy  🚫
wątek zamknięty
juliadna na siwku super, na rudym nie bardzo

ja się zakochuję w każdym moim ES od nowa, bo mimo ich grubości sprawdzają się dużo lepiej przy takich upałach niż np. cottony
wątek zamknięty
Juliadna bardzo ładnie na nim ten komplet wygląda
dziewczynka, bardzo słodko wyglada, ale komentarz 8 latki bezcenny  😂
wątek zamknięty

iceblue mocca
ja się zakochałam  😍
wątek zamknięty
Mąka widze ze pasuje idealnie!! Ciesze sie 🏇

Juliadna w crossie bosko wygląda Latino! a P. Michal ma różową koszulke wiec chyba jak kazdy prawdziwy mężczyzna różu się nie boi 😁 Możesz ubierać siwego w alt rose!!
P.S czemu jeździcie w gogu?
wątek zamknięty
Zairka koszulka była czerwona-pława taka jakaś + ostra południowa lampa = taki oto kolor  😉 nie zakładałam różu do to tak trochę mało fajnie dwaj  faceci w różu  😂
Mąka gustownie

🚫 dlatego w gogu bo z Lolka to typowy chamek ;/ każda chwila nieuwagi z mojej strony = zadarcie łba , mocne usztywnienie pleców i mega mocny kontakt z jego strony , więc na razie mam ułatwienie   😉
wątek zamknięty
teraz ja zrobie off.... czy gog jest bezpieczniejszy do jazdy niz chambon skorzany?
mi tez doradzono na Grote wsiadać w chambonie 3 razy bylo super na 4 prawie sie zabilysmy stwierdzilam ze juz nigdy w zyciu nie wsiade w chambonie nie mam ochoty miec konia z rozerwana mordą na swoich plecach ( Grota z tych mocno dębujacych)
wątek zamknięty
Jak dla mnie już czarna bezpieczniejsza. Zawsze możesz odpuścić. A chambon lub gogue albo trzaśnie, albo leżysz z koniem na plecach.
wątek zamknięty
Zairka mój na szczęście się nie wspina. jedynie "się wyryja" i pocałuj mnie w tyłek ...
wątek zamknięty
dziewczynka, mnie osobiście Pola podoba się tylko w różu.  Przepięknie jej w tej balonówce. 😍
juliadna, jak zwykle piękny komplet na pięknym koniu, nie ma chyba szmaty, która wyglądałaby brzydko na Lolku.
wątek zamknięty
Caira miło mi !  :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=41891.msg1032344#msg1032344 date=1307307721]
Jak dla mnie już czarna bezpieczniejsza. Zawsze możesz odpuścić. A chambon lub gogue albo trzaśnie, albo leżysz z koniem na plecach.
[/quote]

no wlasnie prawie lezałysmy... w sumie nie wiem jakim cudem jednak złapała równowage bo juz mówiłam pacierz...
dobra konczymy  🚫 nie ten wątek 😉

dziewczynka niestety 2 komplwt w kotrym pola mi sie nie podoba 🙁
wątek zamknięty
juliadna pięknie wyglądacie, ten komplet idealnie do niego pasuje  💘

Dziewczyny, wiecie może, czy między anky alt rosa a euro star max candy, jest duża różnica koloru  ❓
wątek zamknięty
domcia406, wydaje mi się, że forumowa Azbuka powinna Ci na to pytanie odpowiedzieć, o ile dobrze pamiętam ma oba :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.