Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Zairka to nie ES sportiwe aqua, tylko superieur aqua 😉
wątek zamknięty
Zairka - jaka piękna kolekcja 😀 a mnie mój facet wyzywa za 5 czapraków na dwa konie :P
wątek zamknięty
Zairka to nie ES sportiwe aqua, tylko superieur aqua 😉

oczywiscie :kwiatek: nie wiem czemu napisalam sportive 😁
a tak apropo
wątek zamknięty
ahawa, wydaje mi się, ze będzie ładnie 😉
Zairka, pokaźna kolekcja, ale moim zdaniem powinnać wsyztsko co vsd wymienić na vss i sprzedać walnuta, strasznie n Grociszu (IMO) wygląda 😀 Ale reszta śliczna!
wątek zamknięty
Zairka ten aqua chyba cięzki do uchwycenia koloru jest, nie?
Prałaś go już? jak po praniu wrażenia?
wątek zamknięty
bardzo ciezko, wychodzi jak zwykly blekit a jest pieknym lazurem 😜 dzisiaj zerwałam metki dopiero ale wrazenia swietne, kon mokry jak cholera a czaprak od wewnatrz suchy, sciagnelam z konia i calkowicie wysechl w 5 minut 😍
wątek zamknięty
Zairka, ja jak prałam ręcznie stripe ina i płukałam pod wężem ogrodowym  😁 to był taki nasiąknięty i ciężki, że bałam się, że będzie sechł tydzień. po czterech godzinach był suchy 😀 Będzie Ci pasował do kolekcji  😎
wątek zamknięty
zairka, pięknie! niech ci dobrze służy 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny, pomocy, macie pomysł na owijki do tego petrola?

Przejrzałam różne sklepy internetowe i nie znalazłam żadnych w podobnym kolorze. Dodam, że jego rzeczywisty kolor jest bardzo zbliżony do tego na zdjęciu, więc raczej nie ma mowy, żeby petrole z ostatniej zimowej kolekcji pasowały.
wątek zamknięty
Fin, z tym będzie problem 🙁
zresztą nawet jak znajdziesz owijki, zaraz przestaną pasować odcieniem, bo petrole ze starej kolekcji niesamowicie się spierają-kolor znika w tempie ekspres  🤔wirek: turkisy z tej samej kolekcji za to są niespieralne  ❓  ❓  🙂
wątek zamknięty
Pamiętam, że swego czasu ktoś oddawał do jakiegoś krawca czapraki VSD/VS i przerabiał na DL - dokąd w Warszawie mogę zanieść szmatkę i się nie martwić, że coś się zepsuje?
wątek zamknięty
Zairka bomba 😀

Uff wróciłam w końcu na r-v  (nadrabiam właśnie zaległości, od 4 godzin  :hihi🙂 😀 Studia chciały mnie zabić, nie dałam się 😉

Za to przedstawiam Młode w Chili 😀 Pasuje mu bardziej niż Ediemu.

wątek zamknięty
Aga zmartwychwstała  💃

pasujemu bardziej, bo jest go mniej niż Ediego  😁
wątek zamknięty
xxagaxx no rzeczywiście ładniej, bo i młodziak jest bardziej korzystnej maści - to znaczy odnoszę wrażenie, że do takiej odmiany gniadych wszystko pasuje  😉 No i jest sporo mniejszy. Kolor sam w sobie obłedny ale mimo wszystko wolę VSki  🙂
wątek zamknięty
xxagaxx no rzeczywiście ładniej, bo i młodziak jest bardziej korzystnej maści - to znaczy odnoszę wrażenie, że do takiej odmiany gniadych wszystko pasuje  😉 No i jest sporo mniejszy. Kolor sam w sobie obłedny ale mimo wszystko wolę VSki  🙂

amen ja też wolę VS 😉

Aga zmartwychwstała  💃

oj tam oj tam, zaraz zmartwychwstała xD Chcieli mnie zabić, nie dałam się, ale z kompem musiałam się rozstać na jakis czas 😀
Jak siedzę na młodym to mam wrażenie ze to kucyś.

Ąckiego mam zdjęcia w nowym ESie, ale niestety było ciemno, i prawie go nie widać  😕

Nie ma szału, ale jest ładnie i schludnie, w sam raz na zawody 😉
wątek zamknięty
xxagaxx

bjutiful w obydwóch ale chili wymiata  😍

wątek zamknięty
będzie pasowac?  😀

za duze zdjecie
wątek zamknięty
dekretowa, co to za czaprak?
B. ładny!
wątek zamknięty
Dzięki  😀
schockemohle karmelowy
wątek zamknięty
dekretowa jak dla mnie będzie ślicznie 🙂
wątek zamknięty
help 🙇
jak myślicie, czy do białego cottona z kolekcji navy-green z lamówką granatowo-zieloną będą pasowały np. zielone owijki Anky? (grass)

nie będzie chyba aż tak widać różnicy odcieni, co?
wątek zamknięty
a gdzie można dostać tego szokmola?
wątek zamknięty
Polinezji prezent na dzień dziecka 😍
wątek zamknięty
o rany, co to za kolor i kolekcja?
wątek zamknięty
o szał! skąd to wytrzasnęłaś? jaki to kolor i kolekcja?  😜
wątek zamknięty
insanity czy to jest ta kolekcja przejściowa co była w katalogu es?
kolory mi sie kojarzą z pinki/smurf🙂
na pewno bedzie b.ładnie, bo z tego co pamiętam w candy był szał, a to coś w tym stylu🙂
wątek zamknięty
insanity, super, ale co to za kolor? Niestety na fotce średnio wyszedł 🙂
wątek zamknięty
wow on jest taki różoffy?? Fajowy xD
wątek zamknięty
kolekcja przejściowa ES'a na maj 2011 model excellent
kolor rose/ice
fotka komórkowa, ale kolor przecudowny, taki róż w starym stylu ale mniej majtkowy niż candy czy alt rosa 😍
wątek zamknięty
insanity, u mnie wygląda jak fiolet 😉

Medziik ja bym wszystko co pokazałaś opchnęła 😉 Do siwka nie pasuje... Co to w ogóle za koń/stajnia? Nówka sztuka Twoja? 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.