S. ja jestem szalona , za to Ty jesteś magikiem który mi pomaga być jeszcze bardziej szaloną i wyczarowujesz największe cudeńka :kwiatek: 👍 Arimona przyznaję się bez bicia , tak jestem szmatoholikiem , i dobrze mi z tym 😁 🤔wirek: emuu fajnie 🙂
Hehe chętnie jeszcze się spotkamy z Tobą na podwójną randkę noen w sensie ja i armania oraz Ty i aparat 😉 aaa nie mam jeszcze zdjęć w nowym jarpolu i już czekam na pieniążki aby kupić lavendera od s. i wtenczas będę już biedna jak mysz pod miotłą 😜
Medziiik toffee-gelb był dla koleżanki, jest zachwycona i ciura na swoich koniach non stop 🤣 Zdjęcia... w weekend zrobię 😎 Niestety cottony pod moje siodło są trochę za duże... Livia, juliadna dziękujemy 😀
Juliadna- S. zasługuje na rolę re-voltowego spełniacza marzeń czaprakowych 😅 😁 moje co poniektóre tez spełniła 😁 Juliadna śliczna kolekcja Anek 🙂 a gdzie inne czapraki?
mnie wciąz nurtuje po co Ci te czapraki bez konia? 😉 pewnie pewnie my lubimy bardzo, może nawet kiedyś byś wsiadła - ale teraz jesteśmy do 17 czerwca w grabowcu, potem od października 😉
Jeden z zestawów w ostatnim czasie rozdziewiczonych. Nietstey na zestawik navy-red bateria mi się rozładowała w aparacie ;/...a model już do krainy wiecznych łowów odpływał ;/