Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

S.  ja jestem szalona , za to Ty jesteś magikiem który mi pomaga być jeszcze bardziej szaloną i wyczarowujesz największe cudeńka  :kwiatek: 👍
Arimona przyznaję się bez bicia , tak jestem szmatoholikiem , i dobrze mi z tym  😁 🤔wirek:
emuu fajnie 🙂
wątek zamknięty
emuu, aj hejt ju!! Jezus! Przepięknie! Pamiętaj, daleko nie mam, jeszcze pare tak ślicznych zdjęć i pozbędziesz się tego kompletu 🤣 😁
wątek zamknięty
Hehe chętnie jeszcze się spotkamy z Tobą na podwójną randkę noen w sensie ja i armania oraz Ty i aparat 😉
aaa nie mam jeszcze zdjęć w nowym jarpolu i już czekam na pieniążki aby kupić lavendera od s. i wtenczas będę już biedna jak mysz pod miotłą  😜
wątek zamknięty
s., wybacz. oczywiście, że to impuls  😉 i miło mi, że się mały brzydal podoba  :kwiatek:
wątek zamknięty
Medziiik toffee-gelb był dla koleżanki, jest zachwycona i ciura na swoich koniach non stop 🤣 Zdjęcia... w weekend zrobię 😎 Niestety cottony pod moje siodło są trochę za duże...
Livia, juliadna dziękujemy 😀
wątek zamknięty
juliadna, to ile masz ogółem szmat?  😲
wątek zamknięty
juliadna tylko jak przyjda koniecznie wstawiaj  😉
armara dzieki za sugestie  :kwiatek:

Moze jeszcze ktos by mi pomogl w tej jakze trudnej decyzji?  😉
wątek zamknięty
juliadna, taka już moja rola. Spełniam szmatoholicze marzenia  😎

emuu, a jednak  😁

Daguu, dobre mam oko 😉 A konik bardzo wdzięczny  💘
wątek zamknięty
JuliadnaS. zasługuje na rolę re-voltowego spełniacza marzeń czaprakowych  😅  😁 moje co poniektóre tez spełniła  😁
Juliadna śliczna kolekcja Anek  🙂 a gdzie inne czapraki?
wątek zamknięty
emuu, nie ma sprawy, ja chętnie przywiozę moją całą kolekcję 15 czapraków i pomęczymy trochę biedną Armanię 😀
wątek zamknięty
mnie wciąz nurtuje po co Ci te czapraki bez konia? 😉
pewnie pewnie my lubimy bardzo, może nawet kiedyś byś wsiadła - ale teraz jesteśmy do 17 czerwca w grabowcu, potem od października 😉
wątek zamknięty
emuu, uwierz, że ja sama nie wiem 😀

leci pw
wątek zamknięty
Misia
Antracyt koniecznie!!
Royal wyjatkowo nudny.  🙄
juliadna
no wlasnie, gdzie reszta nie Anek ? )))
wątek zamknięty
precelek, Arimona
leżakuje albo w stajni albo w pokoju w łóżku  😉
wątek zamknięty
jeden to nawet u mnie leżakuje  😂
wątek zamknięty
s. o tym to już nie wspomnę  😜 
wątek zamknięty
To jeszcze my po weekendzie focenia szmatek- anka coffee 🙂
wątek zamknięty
A ja się powoli do stajni pakuję i zastanawiam się co wziąść do obfocenia dziś 😀...Jade zestawik kusi 🙂
wątek zamknięty
Czy wie ktoś gdzie dorwę Nougata cottona VS lub SR i Deepblue również cottona najchętniej SR lub VS? 😍
Może jakaś duszyczka chce się pozbyć?  👀
wątek zamknięty
Misia ja bym poszła w sand-aubergine, będzie na maksa elegancko 🙂

Przyszła paczka z konika 💃 szkoda, ze brakuje jeszcze brillanta Royal 🙁 A w drodze impuls Marine-kitt 😜
Do beige idealnie pasują owijki Anky sand.

wątek zamknięty
disco, pojechałaś nieźle 😍
wątek zamknięty
disco - jestem bardzo ciekawa jak te komplety będą wyglądać na Twoim koniu  😍
wątek zamknięty
disco uuu nie podoba mi się ten dralon...
wątek zamknięty
całość jest przepiękna! a dralon jest boski, to chyba mój jedyny powód, żeby czekać na zimę (no może jeszcze drugi to toulene nugat  😉)
wątek zamknięty
Jeden z zestawów w ostatnim czasie rozdziewiczonych.  Nietstey na zestawik navy-red bateria mi się rozładowała w aparacie ;/...a model już do krainy wiecznych łowów odpływał ;/

wątek zamknięty
Pozbywać się czy zostawić:

nici violet z owijkami nici navy i derka nici w paski

dla tego pana

wątek zamknięty
Zostawić!  😍
wątek zamknięty
😂 Tego się obawiałam
wątek zamknięty

cottony do podglądu nugat, toffe(exclusive), hellblau, lemon, hazel, white(navy/green)

i udało mi się zdobyć Ankę czekoladę, nową, ze starej kolekcji  🏇

czy ktoś ma zdjęcia brillanta royal z nowej kolekcji na koniu?

wątek zamknięty
chudapigi ja ostatnio rozmyślałam o kupnie anky chocolate , jest piękny . Ale nie lubię brązów na siwym .
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.