Mam pytanie - bo zachorowałam na ten czaprak http://allegro.pl/pad-euro-star-artwork-umbra-rosa-dl-i1391201485.html ale posiadam już czekoladę Anky, stripe in brązowego w dwóch wersjach. Czy to się będzie nazywać glupota, czy miłość do brązów? I w związku z tym nie wiem, czy brać.
Andre bo jest cudowny 🙂 i żałuje nawet tego, że przez chwilę przemknęła mi przez głowę myśl o jego sprzedaży. Chociaż na tą chwilę moim numerem jeden jest stripe scarlet/ivory, to najpiękniejsza czerwień jaka wyszła kiedykolwiek 😍
VS już nie dostaniesz nigdzie, przynajmniej nie w Polsce. Jeżeli chodzi o esy to nigdy nie miałam problemu z dopraniem nawet jasnych bardzo, dziegieć też zlazł, karcherem co prawda, ale na padzie śladu nie było 🙂 Są na prawdę niezniszczalne, jeden z przeznaczeniem do ciurania wygląda po wyjęciu z pralki jakby był w niej pierwszy raz 🙂 I to właśnie w esach kocham, są niezawodne 🙂
szkoda, najwyżej 6 szmatka pod DL 😁 ja właśnie miałam jednego ES ten check in burberry i był piękny, ale brzydko marszczył mi się pod siodłem 🤔 i puściłam w świat
Etosha dużo dużo tego ;P Precelek boskości <3 tylko gelb nie kolekcyjny ale życie 🙂 Co z nowymi kolekcjami wiadomo już coś ? Jakieś pierwsze foty ? W lutym już będzie kolekcja nowa w sklepach ? Kiedy wyprzedaż w EquiShopie ?
koudusiowata, medziiik, dzięki, mi również bardzo się podoba :kwiatek: Livia mi też się jakoś specjalnie nie podobała, dopóki nie założyłam na konia 😍 na rudych też mega 🙂 Trolinka cottona miałam, ale VSD i puściłam w świat, w sumie są identyczne( żólty ciut inny o ton ) więc stwierdziłam że dwa to przegięcie 🙂