Mnie już nie ma co zainteresować 😉 Chciałabym kupić kiedyś jeszcze 2 dralony, i jednego ESa 😀😀 Ale jakoś mi się nie spieszy, zwłaszcza ze mam inne wydatki. I liczę że przez jakiś czas będzie spokój 🏇 🏇
kodusiowata ten wątek to jakieś przekleństwo! Chociaż ogłoszeniowy jeszcze gorszy 😁
I takim oto sposobem leci do mnie komplet petrol i green 😵 Oby mi do konia nie pasowały i nie zrobiły na mnie efektu "WOW". Wtedy bez skrupułów sprzedam 😁
Maddie, fakt - oba wątki są niebezpieczne 🙂 Ale w Green powinno wam byc super 😉
xxagaxx, fajnie ci 😉 Moja lista Wanted też chwilowo pusta, ale... ja już nie mówię hop, bo po Eskadronach mialam nic nie kupować, i co? Wyszedł nowy Jarpol 😂
xxagaxx no to zazdroszczę prawie-że-spełnienia-szmatowego bo moja lista jest jeszcze baaaaaaaardzo długa. 🙄 😀 Monny fajnie creme wygląda. No i ta okolica 😜 chociaż w sumie ja nie mogę narzekać na swoją - las od trzech stron stajni. Tylko pogoda coś nie współpracuje 🙁
dzięki 🙂 :kwiatek: Znajomi mi go wyhaczyli na promocji za granicą, wzięłam na podstawie mmsa hihihhi. Zastanawiałam się jak długo przeleżał w sklepie, że był na promocji ;-)